- 7 Şubat 2008
- 8.388
- 7.461
- 723
- 41
yooook begin gucu ile inceltmeyi hedefliyorum :)))Ahahah nasıl olacak o takip edince inceliyor muyuz :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yooook begin gucu ile inceltmeyi hedefliyorum :)))Ahahah nasıl olacak o takip edince inceliyor muyuz :))
20 dk yuruyusum var malesef :/cınımlar naptınız, ben pazar günü kızlar arasında gün vardı, bir güzel yedim. 2 günde telafi edeceğim nasipse :) bugün spor iştiması var biline sporunu paylaşanlar mutlaka beni etiketlesin ki takibi kolay olsun :)
Himm anladım. Neyse yapacak bişey yok Bidaha pazartesi de tartıliriz cuma da..ama benim tartım 2 Kilo falan fazla oyuzden anlamakta zorlanıyorum. Bide sabah ayrı çıkıyor öğle ayrı. 1 kilo oynuyor aradaBugun bizim grubun pazartesi, genel olarak cuma imis :) bende unuttum yapacak birsey yok
Bende tartıldım ama kabul etmiyorum sahur yaptım çünkü iftardan önce ki kiloyu sayarım ben banane
Cuma 57.5
Bugün 57.6
+100 Gr
İftardan önce yine tartılıp yazcam bakalım fark olacak mı![]()
O yuzden sabah tartilicaksin :)) yani arka arkaya bazen oluyor 3 bardak su iciyorum o kilo olarak sayilirmi? sayilmaz :)Himm anladım. Neyse yapacak bişey yok Bidaha pazartesi de tartıliriz cuma da..ama benim tartım 2 Kilo falan fazla oyuzden anlamakta zorlanıyorum. Bide sabah ayrı çıkıyor öğle ayrı. 1 kilo oynuyor arada
İnternette satılıyor. Hatta biraz önce baktım gittigidiyorda bile var. Ama dikkat etmek iyice arastirmak lazım. Gerçekten çok isteyene ben Kargo ile gönderebilirim.Simdi asil soru bunu nerden bulabiliriz :)
Himmmm bak bu benim zayıf yönüm.Ben vejeteryanım yumurta dışında protein alamıyorum malesef onerin var mı?
Ben oğlum için yapmak isterim ben ilk önce toz olanı alayım kendi yaptığımda mayalamaya devam ederim.. yoğurt ve türevini çok seviyo kuzum :)İnternette satılıyor. Hatta biraz önce baktım gittigidiyorda bile var. Ama dikkat etmek iyice arastirmak lazım. Gerçekten çok isteyene ben Kargo ile gönderebilirim.
Himmmm bak bu benim zayıf yönüm.
Bitkisel proteinler ne yazık ki hayvansal proteinler kadar iyi olmuyor. Daha çok yumurta beyazı tüketebilirsin.
Kinea denedin mi hiç mercimekten sonra en fazla protein olan baklagil. En azından çeşit olur.
Denemedim ama denerim cok sağolİnternette satılıyor. Hatta biraz önce baktım gittigidiyorda bile var. Ama dikkat etmek iyice arastirmak lazım. Gerçekten çok isteyene ben Kargo ile gönderebilirim.
Himmmm bak bu benim zayıf yönüm.
Bitkisel proteinler ne yazık ki hayvansal proteinler kadar iyi olmuyor. Daha çok yumurta beyazı tüketebilirsin.
Kinea denedin mi hiç mercimekten sonra en fazla protein olan baklagil. En azından çeşit olur.
Ahahah ooo hemen karşılık veriyorum ve bende seni aynı güçle incelteceğim :))yooook begin gucu ile inceltmeyi hedefliyorum :)))
Ahahah parantez içleri efsane yalnızMenüm
Kahvaltı
yulaf unundan 1.5 krep (taze zencefil 1 ince dilim sucuk yarım kibrit kutusu suzme peynir )
Yeşil çay
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Öğlen
Yarım yulaf unundan krep
2 etsiz çiğ köfte
Ara
Yeşil çay
10 tane beyaz leblebi
Akşam
3 yemek kaşığı pırasa
3 yemek kaşığı yoğurt
Ara
Yeşil çay
Genel
2 litre su
Spor
Leslie 5 mil
50 melik
Groin Stretch (Ayakta yaklaştırıcı kası gerdirme)(18×2)
Superman swimming (süpermen yüzücü (13×2)
Side Liying Leg Lift Yan yararak bacak acma (25×2)
Overhead Arm Clap (baş üstünde alkışlamak) ( 28)
Bicycle Crunch (Bisiklet çıtırdatmak) (12×2)
Plank 60 saniye
Bydelikiz
Diğerleri süre olarak kaç dk sürdü gız :)Menüm
Kahvaltı
yulaf unundan 1.5 krep (taze zencefil 1 ince dilim sucuk yarım kibrit kutusu suzme peynir )
Yeşil çay
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Öğlen
Yarım yulaf unundan krep
2 etsiz çiğ köfte
Ara
Yeşil çay
10 tane beyaz leblebi
Akşam
3 yemek kaşığı pırasa
3 yemek kaşığı yoğurt
Ara
Yeşil çay
Genel
2 litre su
Spor
Leslie 5 mil
50 melik
(Ayakta yaklaştırıcı kası gerdirme)(18×2)
Superman swimming (süpermen yüzücü (13×2)
Side Liying Leg Lift Yan yararak bacak acma (25×2)
Overhead Arm Clap (baş üstünde alkışlamak) ( 28)
Bicycle Crunch (Bisiklet çıtırdatmak) (12×2)
Plank 60 saniye
Bydelikiz
Leslie 1 saat 8 dakikaDiğerleri süre olarak kaç dk sürdü gız :)
Ben ışte farkım tarzım yarın da yoga yapacağımAhahah parantez içleri efsane yalnız![]()
Canım o tozları hiç alma marketten hazır kefir al daha iyi. Kendin toz olandan yaparsan mayalanmaz tekrar. Yogurt gibi degil bu illa o pütürlü canlılar lazım.Ben oğlum için yapmak isterim ben ilk önce toz olanı alayım kendi yaptığımda mayalamaya devam ederim.. yoğurt ve türevini çok seviyo kuzum :)
Kuzumkızlar ben bu yağların direncini nasıl kırabilirim ya çok morelim bozuluyo