- 7 Şubat 2008
- 8.388
- 7.461
- 723
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol kuzum fatih prematüre doğdu doğduğundan beri var reflüsü maalesef önümüzdeki ay ilaç verecek doktor kuzum olsun buna da şükür ya allah beterinden sakınsın.Canım çok geçmiş olsun.. bence kilo alması için çok çabalama hep ters tepiyo.. kilo olayı birazda genetik sende zayıfsın bak fazlam var diyosun ama aslında yeni doğum yapmış birine göre zayıfsın. Reflü üşüttüğünde, senin yediklerinle ( emziriyorsan), diş, ayrıca yatmadan hemen önce beslenmesi ki bebek bu kaçınılmaz. 6 aya kadar yolu var.. ama birde bu mevsimlerde üşütüyolar yavrucaklar işteçok yaşadık bizde
![]()
Kızlar aloe vera aldım zayıflatıyomuşsabahları aloe veralı bir karışım veriyomuş arkadaşın diyetisyeni ama henüz çözemedim, çözdüğümde paylaşıcam siz şimdilik yüzünüze sürün canlarım
![]()
Onu bende isterim :)keryneia Canım sen yoga yapıyorsun ya internetten mi video izliyorsun eğer öyleyse ozelden falan link atabilir misin
Hehe dunde benimki kombe yap diye tutturdu zorla kendisini spora yolladim mecburen :)Kızlar menüm
Hastanedeydik
Sabah yok
Öğlen yok
Ara hiç yok
Akşam 5 yemek k. Pırasa yemeği
5 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 kase pul biberli yoğurt
Herşey buraya kadar iyiydi
Takıii eşim benimle pasta yiyeceksin diyene kadar
Yarım dilim muzlu pasta yedirdi
Yanına da kahve
Kursa gitti gelsin dedim spor yapcam die yaptığım sporu da yazarım pastayı eritmem lazım kanıma girdi hainzorladı beni
tehdit etti
![]()
Yığınla spor yaptım canimHehe dunde benimki kombe yap diye tutturdu zorla kendisini spora yolladim mecburen :)
Ohh iyi yapmissin :)Yığınla spor yaptım canim![]()
Hamileligimden beri oğluma anı defteri hazırlıyorum canim :)Ohh iyi yapmissin :)
Ben hic yapmadim boyle birsey keskem yapsaydimHamileligimden beri oğluma anı defteri hazırlıyorum canim :)
Ntc diye bir uygulama kuzum ve bir sürü program egzersiz var ben iki tane yoga buldum üst kısım için bir de 6 haftalık incelme programı yarın başlıyorumOnu bende isterim :)
Ilk öğrendiğim an ultrason görüntüleri babasının benim yazdığım hatırlar ilk doğum fotoğrafı şimdiki hali origami kağıt sanatı ile süsler yapıyorum:)Ben hic yapmadim boyle birsey keskem yapsaydim
Harikaymis aslinda benimde hersey duruyo gec kalmis sayilmam hemen yarin bir defter alicam :)Ilk öğrendiğim an ultrason görüntüleri babasının benim yazdığım hatırlar ilk doğum fotoğrafı şimdiki hali origami kağıt sanatı ile süsler yapıyorum:)
Ben defteri de kendim yaptım kuzum sayfalarını kalın bayağı:) aynen yapabilirsin neden olmasın:)Harikaymis aslinda benimde hersey duruyo gec kalmis sayilmam hemen yarin bir defter alicam :)
Şaka şaka :))) ya evdeki negatif enerjiyi alıyomuş diye aldım, nazara filan çabuk geliyorum.. ama evet doğru bir karışım yapıyormuş yaparmıyım hiç sanmıyorum daha bitkisiyle yeni tanıştım hemen yemem herhaldekız zayiflicam die herduyduğunu alma anam bise olcak sana kuzum ya
![]()
Yaa bak iştahlı çocuğa :)) 7 aylıkken et yemeside ii değil bakma sen obez bebeklerin ileride şeker hastası olma riski daha çok.. biz böyle iyiyiz boşver hoş birşey değil herşeyi yemeleri.. Uzay çikolata şeker chips meyvesuyu filan asla ağzına sürmez.. çok sağlıklı besleniyor 5 yaşına kadar dikkat etmekte fayda varSağol kuzum fatih prematüre doğdu doğduğundan beri var reflüsü maalesef önümüzdeki ay ilaç verecek doktor kuzum olsun buna da şükür ya allah beterinden sakınsın.
Kuzum benim boy 158 onun için 59 kilo çok durmuyordu ama bana yakışmıyo ya dobiş hissediyorum :)) yıllardır kendimi bildim bileli zayıfım ve genetik bakımdan evet haklısın oğlumu kendi kucuklugume benzetiyorum bende iştahsızdim ve çok midem bulanırdı yeğenim var annesi maşallah bayağı yer oda yengeme çekmiş 7 aylık et bile yiyo çocukbenimki de bana demekki babaya çekseydi iştahlı olurdu aslında:)
Oyy yavrum aferin ona fatih han da öyle olacak sanırım canım bana çekmiş biraz bide minyon herkeste kız zannediyor ne güzel kızın var diyolarYaa bak iştahlı çocuğa :)) 7 aylıkken et yemeside ii değil bakma sen obez bebeklerin ileride şeker hastası olma riski daha çok.. biz böyle iyiyiz boşver hoş birşey değil herşeyi yemeleri.. Uzay çikolata şeker chips meyvesuyu filan asla ağzına sürmez.. çok sağlıklı besleniyor 5 yaşına kadar dikkat etmekte fayda var![]()
Diyetisyenin mi var o zaman onun dediklerini yap. Ve moralini bozma..diren devranndeniycem canım sağol diyetisyen olmazsa detox yapalım dedi bi dahaki gittiğimde
Kızlar menüm
Hastanedeydik
Sabah yok
Öğlen yok
Ara hiç yok
Akşam 5 yemek k. Pırasa yemeği
5 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 kase pul biberli yoğurt
Herşey buraya kadar iyiydi
Takıii eşim benimle pasta yiyeceksin diyene kadar
Yarım dilim muzlu pasta yedirdi
Yanına da kahve
Kursa gitti gelsin dedim spor yapcam die yaptığım sporu da yazarım pastayı eritmem lazım kanıma girdi hainzorladı beni
tehdit etti
![]()
Şu anda malum günündeyim.
Salona gidiyordum 1,5 aydır gitmiyorum insallah ocak ayında tekrar başlayacağım. Evdeki sporlar benim icin pek spordan sayılmıyor. Evet haklısınız yapsam iyi olur hiç yoktan iyidir ama bir turlu evde yapmaya başlayamadim.
Spor
120 mekik
Gövde döndürme 30s
Ters citirda ×14
Bükük bacakları çevirme ×16
Bisiklet citirdamak ×36
Rus büküm ×16
Yatik yan karın kası dönüşü ×16
Plank 55s
Topuğa dokunma ×20
Kalçadan sol tekme ×20
Kalçadan sağ tekme ×20
Alkışlama mekiği ×24
Kondisyon bisikleti 15 dk
@Bydelikiz
Sizce pasta erimiş midir kızlar![]()
Kızlar aloe vera aldım zayıflatıyomuşsabahları aloe veralı bir karışım veriyomuş arkadaşın diyetisyeni ama henüz çözemedim, çözdüğümde paylaşıcam siz şimdilik yüzünüze sürün canlarım
![]()
Ilk öğrendiğim an ultrason görüntüleri babasının benim yazdığım hatırlar ilk doğum fotoğrafı şimdiki hali origami kağıt sanatı ile süsler yapıyorum:)
Günaydın kızlar yepyeni bir gün.
Ben otobüste işe gidiyorum hepinizi öpüyorum musmustlu güzel kacamaksiz bir gün olsun hepimiz icin.![]()