Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bende aktif giremedim ama mazeretli sayilirim. Cumartesiden beri kaynanam ve annemde kaldim. Nasipse yarin aksam doncem evimeBilgilerını yazarmısın lütfen
Gelıs tarıhı
Geliş kılo
Hedef kılo
Geçen cuma kılo bıldırımındekı kılo
oyy daha cok kucukmus kuzum neden oyke okdu acaba ki5aylik canim
benim yaptigim video 45 dk. lik kosmali olan son 5 dk sini yapmiyorum ben esnemeyi kusa tutuyorum yani :)) leslie 5k yaziyoryoutube tan açıyorsun dimi canım. ben bakıyorum videolar 15 dakikalık onları yapıyorum 40 dakikalık video mu var sen mi o kadar yapıyorsun
Ben dün bim de chialı bulgur gördüm ama bulgur kepekli değildi olsaydı alacaktımYemedim ama canim cok cekti bende haftasonu bulgur pilavi yapicam o kadarina hakkim var bence :)
Kpss de hep matematikten kaybediyorum benBranşim matematik hiç oturmuyorum nerdeysr derste![]()
3 mil de var 1 saat 8 dakikalık 5 mil de ben telefona indirdim tv ye takip yapıyorumyoutube tan açıyorsun dimi canım. ben bakıyorum videolar 15 dakikalık onları yapıyorum 40 dakikalık video mu var sen mi o kadar yapıyorsun
Ayy bende yapardım onu, dur bugün yine yapayım :))Son vıdeo benım favorımdı
Ortaokuldayım ben arada deredeler kimisi cocuk kimisi ergenBen dün bim de chialı bulgur gördüm ama bulgur kepekli değildi olsaydı alacaktım
Kpss de hep matematikten kaybediyorum ben
Lise de isen daha sıkıntı birer minik canavar olabiliyorlar
3 mil de var 1 saat 8 dakikalık 5 mil de ben telefona indirdim tv ye takip yapıyorum
Kuzum ya doğru düzgün bir şey yememissinMenüm
Sabah 2 bardak su
1 buçuk haşlama yumurta
Öğlen serçe parmağı küçüklüğünde 2 sosis
Yarım kase lahana yemeği
Akşam yoğurt içersine yarim kase yulaf ezmesi
1 bardak limonlu su
Spor yapınca yazcam
Bu ara biraz moralim bozuk canim hiç birşey ıstemiyo kuzumKuzum ya doğru düzgün bir şey yememissin
Menün bu şekildeyse sabret canım verirsin...Kızlar menum cok mu sizce bi yerde hata yapiyorum hiç zayıflayamıyorum bebişten dolayi spor yapmaya vaktim olmuyor zaten okula gidiyorum 7 saat dersim var haftanin 6 günü. Çok hareketsiz bi yasamimda yok niye boyle takili kaldim anlamiyorumemzirdiğim icin hepten yememezlik yapmak istemiyorum da :S
Boşver takılma canım.. böyle insanlar maalesef herzaman etrafımızda olacakgerçekten çok vicdansız insan bunlar yaa hem yemeğe gitmeiyolar hemde yemeği ofise getirtiyolar bi müşteriyi oyalayıp adam yemem diyo inadına söylediler benim oruçlu olduğumu da biliyolar hemde karışık kaşarlı pide söylediler ( çoookk severim) ooff sinir harbi yaşıyorum şuan biraz dolaşmaya çıkayım bari bu mikroplar yemek yerken
Aynen öyle canım teşekkür ediyorumYalnız degılsın yola devam canım
Kafaca hazırım ama sanırım göz ve mide olarak hazır değilimben de denemedim biriniz yapsa da beraber yesek..
ya niye bozuluyor o diyet, sen kafaca hazır değil misin onu söyle bana..
dostum tuttuğun oruç boşa gidiyor böyle sinirlenince.. sen ne yapıyorsan kendine yapıyorsun.. sakin ol, insanlar etrafında iyi de olacak kötü de, önemli olan sen herşeye rağmen temiz kalabiliyor musun..
görmemeye çalış bence.. ben olsam öyle yapardım.. Allah kabul etsin bu arada..
Ben pirinç pilavını taze pide ekmeğin içine koyup yerimoturup bir kazan pirinç pilavı yerim, çok severim. ama o da şeker be.. boşver.. tavuklarından tat, gerekirse ara öğününü yemezsin..
Evet neyi ne nezaman ne kadar yiyeceğini bilmek çok önemliaynen etrafımızdakileri sıkmadan yapmalıyız herşeyi ve ben artık taktıkça kilonun yerinde saydığına inanmaya başladım. her lokmada bu kadar hesap yaparsam bana zaten kesin olarak kilo ve yağ olarak döneceğine inanıyorum. ve ben bu kadar hesapla zayıflar isemde korumak bir eziyet olur hızla geri alırım diye düşünüyorum. herşey dozunda güzel evet sağlıklı beslenelim bunu yaşam biçimi haline getirelim zaten sonucunu alacağımıza inanıyorum. benim kuzen aynı bu kafayla zayıfladı önce diyetisyene gitti 1 aylık bir program aldı nasıl beslenmesi gerekiyor hatası ney anladı bir daha gitmedi düzenini oturttu 50 kiloda sabitledi. ve herşeyden yiyordu ama abartmadan ölçülü bir şekilde.
Ben de sık sık yapardım ama biraz ara vermek zorundayımBize de alt kattan irmik helvası getirdiler ama görseniz beni ye beni ye diye bağırıyor tam da 1 saatte yakın yoga yapmisken bir tatlı kaşığı yedim inşallah irademe sahip çıkabilirim
Tek bir taneyse önemli bir şey değildir endişelenme canımKizlar cok alakasiz ama size bisi sormak istiyorum kzimin sol bacaginda igne ici kadar kirmizi bi(en kucuk boyutta ben kadar buyuklukte) nokta gibi bisi var hani boyle sanki insanin eti bi yere sikisir da kan toplanir ya ayni oyle gorunuyo derinin altinda tabiki biyere falan siksma sozkonusu degil bilemedim endiselenmelimiyim acaba
Diyette bulgur baklagiller olmalı zaten sağlıklı zayıflamak içinYemedim ama canim cok cekti bende haftasonu bulgur pilavi yapicam o kadarina hakkim var bence :)
Bugünlerde bizim işler gündüz çok yoğun.. akşamda eve gel yemek ortalık topla çocuğun ödevi vs hızlıca yazılanları muhakkak okuyorum bir kaçta paylaşım o kadarBu gunlerde buralar cok sakin ya.. ne oldu arkadaslar nerelerdesiniz :)
Afiyet oldun güzel canımMenü
1 dl ekmek tb
1 dl eskı kaşar
3 zeytın
Öğle
1 tb pırasa yemegı
1 elma
1/2 dl tb ekmek
Aksam
Kerevız salatası yoğurtlu az cevızlı
Roka salatası
1 kase mercımek çorba
Menün güzel canımSabah 07:00
255 kalori 10 gr yağ, 24 gr karbonhidrat,
19 gr protein
1 hs yumurta 1 hs yumurta beyazı
30 gr lor
24 gr ekmek
Maydonoz
Dereotu
Nane
Yeşilbiber
Oglen 12:30
432 kalori, 20 gr yağ, 17 gr karbonhidrat,
45 gr protein
220 gr fırın uskumru
Pancar salatası
Yeşil salata
1 havuç
Ara 16:00
338 kalori, 15 gr yağ, 42 gr karbonhidrat,
12 gr protein
Yulaf lapası
2 ceviz
Akşam 19:00
363 kalori, 20 gr yağ, 5 gr karbonhidrat,
38 gr protein
1 baget, 2 kanat fırında tavuk
1 Demet roka
Yeşil salata
Havuç
Ara
70 kalori 7 gr yağ 2 gr karbonhidrat
2 gr protein
5 fındık
1 ceviz
2 Litre su
Emziriyorsun diye hatırlıyorum bana az geldi yediklerinMenüm
Sabah 2 bardak su
1 buçuk haşlama yumurta
Öğlen serçe parmağı küçüklüğünde 2 sosis
Yarım kase lahana yemeği
Akşam yoğurt içersine yarim kase yulaf ezmesi
1 bardak limonlu su
Spor yapınca yazcam
Hepsi güzel canımMenüm
Sabah limonlu su
Kahvaltı
1 tane sebzeli chialı omlet (maydanoz, dereotu,tazesoğan)
Yarım kibrit kutusu peynir
1 salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kiraz domates
Yeşil çay
Ara
150ml kefir
1 sarı elma
Öğlen
3 yk taze fasulye
Yeşil çay
Akşam
5 Yk ıspanak (üzerine 2 Yk yoğurt, chia)
5 kepekli grissini
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Yatmadan yeşil çay içerim
Genel
2 litre su yatana kadar 2.5 olur
Spor
40 Standıng Bicycle Crunches
50 Donkey Kicks
30 Overhead Arm Clap
26 Bicycle Crunch
65 sn plank