Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tebrikler canım

tebrikler

ben deacıktım ceviz tırtıklıcam

aynen ben de hafta sonu menüsünü bekliyorum ...

çok güzel..benim tartı 50 gr ları tartmıyor

tebrikler canım

rabbimin mucizesi şükredecek o kadar şey var ki

300 gr iyi yine de ben de vereydim sabitim

sağol canım dikkat edeyim inşallah..geçen hafta bi saldım anca sabitte kaldım..
yalnız hafta ya senin şu listeleri de uygulayayım diyorum 1.sini şöyle 6 ları tekrar göreyim ya..bugün kalçalı but aldım..iyice doyurur kişiyi güp diye
İnsallah faydası olur Canım. Yemeklerine yağ koyma azıcık kıyma koy. Tavukları derisiz haşlama veya fırında ye.

İnsallah faydası olur Canım. Yemeklerine yağ koyma azıcık kıyma koy. Tavukları derisiz haşlama veya fırında ye.
İnşallah olur canım ben aslında güzel kilo verirdim ama niye böyle takıldı anlamadım tamam kaçamaklarm var ama arada Her gün değil Her gün değil Ama daha dikkat etmem lazım gıcık bir süreç kilo verin olayı. Hedefime ulaşıp korumaya geçmem lazım

İnşallah olur canım ben aslında güzel kilo verirdim ama niye böyle takıldı anlamadım tamam kaçamaklarm var ama arada Her gün değil Her gün değil Ama daha dikkat etmem lazım gıcık bir süreç kilo verin olayı. Hedefime ulaşıp korumaya geçmem lazım
Canım yediklerini bir incele nerde yanlış yapıyorsun görürsün. Az su mu içiyorsun fazla Seker mi alıyorsun ( meyvede de şeker var) Yeme saatlerin mi yanlış fazla karbonhidrat mi alıyorsun. Fark etmeden sana ödem yapan yiyecekeleri mi yiyorsun ( örnek süt ürünleri) veya yemeklere fazla mi yağ koyuyorsun. Yediklerini notlardan geriye dönük haftaya bakıp nerde hata yapmışsın sana ne iyi gelmiyor görebilirsin.

Canım yediklerini bir incele nerde yanlış yapıyorsun görürsün. Az su mu içiyorsun fazla Seker mi alıyorsun ( meyvede de şeker var) Yeme saatlerin mi yanlış fazla karbonhidrat mi alıyorsun. Fark etmeden sana ödem yapan yiyecekeleri mi yiyorsun ( örnek süt ürünleri) veya yemeklere fazla mi yağ koyuyorsun. Yeteri kadar protein mi almıyorsun? Yediklerini notlardan geriye dönük haftaya bakıp nerde hata yapmışsın sana ne iyi gelmiyor görebilirsin.

Ben sana ozvunenini düzeltecek bi şey anlatayım mı canim...bak bizimde çocuğumuz olmuyordu iki kere tüp bebek denedik yine olmadı. Doktorlar çok olumsuz konuşuyordu. Ama bizdeki sıkıntı eşten kaynaklıydi ve ya tüp bebek o da belki.yada hiç çocuğunuz olmaz dendi...ve sonuç ne biliyormuşun...biz 3.tüp bebek için para biriktiriyorduk çünkü çok maliyetli bişey rapor da çıkaralım dedik o işlemlerle uğraşırken hamile olduğumu öğrendim. Bir mucizeydi bizim için. Doktora gittik bir de ne görelim ikiz çocuklarım olacak..elh.şuan iki buçuk yasindalar. İki tüp bebek denemesi sonuç sıfır...hiç beklenmedik bir anda normal yolla hamilelik hemde ikiz.bu rabbim in en büyük lütfü.birçok örnek var böyle olan.oyuzden kesinlikle moralini bozma.Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat sahibi yapsin

Nasıl bir mucize bu :KK200: bende 2 tüp bebek yaptırdım negatif oldu. Sonuncusunun üstünden 7 ay geçti umutla bekliyoruz bizde belki bizide bir mucize bulur :110:

kızlar yeni keşfettim iyi görünüyor

İzliyorum şuan videoyu çok fena bu ya baya zor biraz daha güçlenince denicem :halay:

Basen vicut direniyor canim sen sakin vazgecme devam et

Nasıl bir mucize bu :KK200: bende 2 tüp bebek yaptırdım negatif oldu. Sonuncusunun üstünden 7 ay geçti umutla bekliyoruz bizde belki bizide bir mucize bulur :110:

İzliyorum şuan videoyu çok fena bu ya baya zor biraz daha güçlenince denicem :halay:
Benım 3 hamılelıgımde tüp bebekle oldu
Kac tüp
Aç aşılama
Kac boş gebelık oldu sayamadım
Şimdi danalar üniversitede

Back
X