Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yaparsın yaparsın kolay olanı gönderdim.

Aha aldım gazı dalıyorum...

Canım ya olmamış ki yine aç kalmışsın... hiç yemek yok hiç protein yok.. yulafla olmaz ki ama biliyorum bebişin rahat vermemiş insallah yarın daha ii olur.
Inşallah kuzum az önce sormuştum kızlara ne yiyebilirim acıktım diye eşim bakıyordu oğluma ama yine durmadı yani yine yiyemedim :( bugün onları da inan öyle hızlı yedim ki

QUOTE="Aglamaktankorkma, post: 53995628, member: 856687"]Bugün çok yıprattı beni ya :KK43:[/QUOTE]
Normal ama canim benim bazen benimkide hic gereksiz yere asiri huysuz oluyo buyudukce huylarida degisiyor kiyamam sana :)

Bu ne :KK12: @berilceee den aldım gazı...
Bu nasıl bir menuuuu
Şaka şaka :KK48:
Biraz fazlamı olmuş bilemedim o bir parçaların miktarı nedir ki?
Akşam akşam o çikolatayı acayip kınıyorum haberin olsun.:KK43:
Bende yorum yapayim bence jambonu hic yeme zeytinde cok olmus ve tabikisi cikolata diye olucek biri varken burda cikolata yememelisin bebeim:)

Kızlar ya oğlum durmadığı için bugün doğru düzgün bise yiyemedim eşim yeni geldi o ilgileniyor acktim ne yiyebilirim :KK43:

Kolay gelsin arkadasim.

Ay azicik vakit buldum ya gene cenem dustu.
Bu arada kilo veren vermeye caba gosteren arkadaslarimi tebrik ediyor @nefertityy @berilceee canlarim sizlerinde elinize emeginize saglik diyorum.
Veee herseyin gonlunuzce oldugu saglikli huzurlu mutlu gunlere uyanmaniz dilegiyle iyi geceler... :KK37:

Teşekkür ederim canım sana da iyi geceler

Kızlar ya oğlum durmadığı için bugün doğru düzgün bise yiyemedim eşim yeni geldi o ilgileniyor acktim ne yiyebilirim :KK43:
Bence sebze ye menemen yap veya brokoli hasla yogurtla boyle hafif birsey yemeye calis bence tabi ben cok gec kaldim yorumda anca uyudu kizim gece kalkmazsa tabi:)

Ben de acıktım ama hiçbir şey yemeyeceğim kızlar bugün çok şükür üçüncü aç günüm ...makinede çamaşır var çıkmasını bekliyorum 1 saat daha var ondan sonra yatacağım inşallah

Küçük bebekleri olan arkadaşlar sizler böyle anlatınca Geçmişe gittim.kuzularımın bebek halleri geldi aklıma .Bazen o kadar huysuz olurlar dıki Bu gece hiç bitmeyecek derdim ama genelde çok şükür üç çocuğumu da rahat büyüttüm vakit o kadar çok çabuk geçiyor ki insan o günleri özlüyor

Küçük bebekleri olan arkadaşlar sizler böyle anlatınca Geçmişe gittim.kuzularımın bebek halleri geldi aklıma .Bazen o kadar huysuz olurlar dıki Bu gece hiç bitmeyecek derdim ama genelde çok şükür üç çocuğumu da rahat büyüttüm vakit o kadar çok çabuk geçiyor ki insan o günleri özlüyor

Tahammülüm mu azaldı diye düşünüyorum kuzum ama yorgunum ya 5 ay ini geçti sadece 1 kez 5 saat uyudum sonrası yok gazlı bebekti 3 ay boyunca geri kalan 2 ay da zaten sürekli beslemek için kalkıyorum iştahsız bebek gunduz yemiyor icmiyor dogru duzgun gece emzk zannediyo biberonu onun için gece besliyorum yani yine uyku haram oluyo o ıyi olsun da 5 ay ı atlattık gerisi de gelir inşalla h bide Prematüre doğdu ya ondan çok yıprandım sanırım

İnş. Canım umudunu hiç yitirme.allah büyük.kün fe yükün.O ol der ve herşey olur.

Amin canım Allah razı olsun

Ben buraya ikinci tüp denememde kaydoldumprofil yazım oyuzden umudum2 ..ama olmamıştı 2.dede.. profil yazımda ordan kalma rabbim ize bıraktık ve sonuç elhamdülillah......sanırım bu kilolar bizde birazda oralardan kalma.hormon ilaçları gerçekten çok kilo aldırıyor. Bide hamilelikler......

beril canım masallah Rabbim evlatlarina uzun ömür versin.

O ilaçlar yüzünden şiştim zaten vermeye çalışıyorum ki tekrar tedaviye başlarsam üstüne eklenmesin.

Bu ne :KK12: @berilceee den aldım gazı...
Bu nasıl bir menuuuu
Şaka şaka :KK48:
Biraz fazlamı olmuş bilemedim o bir parçaların miktarı nedir ki?
Akşam akşam o çikolatayı acayip kınıyorum haberin olsun.:KK43:

Orucum napim valla ezan başladı suyu içtim peşine bir kaşık çikolata :olamaz:
Dil peynirini bir parça demiştim sanırım oda 1 dilim beyaz peynir kadar işte.

Bende yorum yapayim bence jambonu hic yeme zeytinde cok olmus ve tabikisi cikolata diye olucek biri varken burda cikolata yememelisin bebeim:)

Jambon geçen gün dışarda çaresiz kalıp almıştım sandviç yapmıştım çok iyi gelmişti alışverişi oruçlu yapınca görünce aldım bütün gün kafama takılıyor yemezsem. Normalde hiç yemem öyle şeyler aslında :KK17:

Sen ne yaptın uyku düzenini
Valla ayni ama bisi deniyorum hergun sabah 9da uyandiriyorum 2saat sonra hemen uyumak istiyo birakiyorum istedigi kadar uyusun sonrada yapabildigim kadar 9da uyutuyorum tabi henuz tutmadi sirf bugun 9da uyudu ondanda korkuyorum simdi 1-2saat sonrada kalkarsa belami vericek ama erken uyandirinca gunduz cok uyumuyo onu fark ettim :)

Valla ayni ama bisi deniyorum hergun sabah 9da uyandiriyorum 2saat sonra hemen uyumak istiyo birakiyorum istedigi kadar uyusun sonrada yapabildigim kadar 9da uyutuyorum tabi henuz tutmadi sirf bugun 9da uyudu ondanda korkuyorum simdi 1-2saat sonrada kalkarsa belami vericek ama erken uyandirinca gunduz cok uyumuyo onu fark ettim :)
Ay kuzum ya ne tatlısın bende 11 buçukta daliyo sabah 10 buçuk 11 gibi uyaniyo canim gündüz derin uyutmuyorum yoksa anamı aglatiyo :D

Back
X