Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canlarım günaydın, ben sabah sporumu yaptım, dün ki menümü de yazmadım.. şimdi hazır avm deyken yılbaşı alışverişimi yapacağım. Onu bitirince siteye geleceğim..

Öptüm sizi iyi haftasonları diliyorum

Ha anladim :) onu bende yapiyorum kasitli olarak tv sesi aciyorum ama benimkine fayda etmiyo canim suan hala ayaktayiz
Canim gündüzden akşama kadar her uykusu geldiğinde 1 saat yarim saat uyut en fazla bunu bir gün bile yapsan en son akşam 10 buçuk 11 gibi yorgun düşüp uykuya dalacak ve sabaha kadar uyur

Gunaydinnnnn
Dün bende biraz çozuttum. Zararlı seyleri değilde fazla yedim ya...
Tartılmak bana yaramıyor berilceee berilceee ben pazartesi günleri tartılmasam olur mu?
Bu pzt tartılma o zaman
Cozutsanda gormelıyız gırmelısınkı ona göre kontrole alabılesın

Canlarım günaydın, ben sabah sporumu yaptım, dün ki menümü de yazmadım.. şimdi hazır avm deyken yılbaşı alışverişimi yapacağım. Onu bitirince siteye geleceğim..

Öptüm sizi iyi haftasonları diliyorum
Şimdi kaçta kalkıyon
Salona kaçta gıdıyon spor yapıyon
Kaçta yıkanıp gıyınıyon
Kaçta kahveyı içiyon
Sabah sporu deyınce delı sorularım oluyor benım
5 te kalkıyom
Yuzumu yıkarken kahve oluyor
Kahveyı ıcerken hava durumuna vs bakıyom
Ikızlerın kahvaltısını haxırlıyom
Onlar yerken onların öğle yemegını vs hazırlayıp arabalarına koyuyum
Bu arada araba karlıysa temızlıyom çalıştırıyorum üşütmesinler 6 da onlar gıdıyor
Ortalığı toparlıyom yarım kahvemı ıcıp
6.30 gıbı tosbıklerı uyandırıyom
Yefırıp
Gıydırıp
Nefesın ılacları verıyom
7.30 gıbı evden yuvaya gıdıyom
8 de okuldayız yolda stau yoksa
Ordan işe gıdıyom saat 9 felan oluyor
Bu her sabah böyle
Sabah sporu dıyon ya
Kahve ıctımı dıyom
Kahvaltı yaptımı
Salona ne ara gıttı geldı gıyındı gerıde işe gıttı
Oh be sonunda sordum

günaydın kızlaarrr

dünki menüm felaketti o yüzden yazmak istemiyorum :KK43:

pazartesiden sonra inşallah sahalara geri döneceğim .
Canım bende dun cozuttum ama hemen bugün duzene soktum kendimi.
Pazartesiye bırakma 2 gün var bırakırsan ne bulursan yer geçen hafta yaptığın her şey boşa gider. Belki bir günden bir sey olmaz ama 3 gün çok sey değiştirir.

Bu pzt tartılma o zaman
Cozutsanda gormelıyız gırmelısınkı ona göre kontrole alabılesın
Dunku menüm

Sabah 07:00

1 hş. yumurta. 1 hs yumurta beyazı
30 gr lor
14 gr ekmek
Maydonoz
Dereotu
Nane
Yeşilbiber

Ara 10:30
2 ceviz

Oglen 12:30
7 yk karnabahar yemegi
120 gr yogurt

Ara 16:00

3 adet grisini
30 gr dil peyniri
10 badem

Akşam 19:00

1 patatesli 3 baget fırında..
Yeşil salata
1 havuç
1 Demet roka
1 turp
Yoğurtlu pancar

Ara

Yöresel ürünler fuarında
Bir sürü peynir denedim. Miktar biraz degil :KK70:
5-6 fındık
2 ceviz
2 kuru kayısı
2 kuru erik
1 kuru elma

Evde
Yaklaşık 40gr fıstık
30 gr kabak çekirdeği
Yeni pişmiş ekmeğimizin tadına baktım 30 gr yemisimdir.

2 Litre su

günaydın kızlaarrr

dünki menüm felaketti o yüzden yazmak istemiyorum :KK43:

pazartesiden sonra inşallah sahalara geri döneceğim .
Canim pazartesiye bırakma daha var 1 günde 1 buçuk kilo bile alabilirsin onca emeğini heba etme lütfen sonra pişman olursun hevesin kaçar

Canim gündüzden akşama kadar her uykusu geldiğinde 1 saat yarim saat uyut en fazla bunu bir gün bile yapsan en son akşam 10 buçuk 11 gibi yorgun düşüp uykuya dalacak ve sabaha kadar uyur
Suan uyuyo tamam denicem canim ay essek gunduz uyuyo hic sikinti yok illa gece ayakta :(

Suan uyuyo tamam denicem canim ay essek gunduz uyuyo hic sikinti yok illa gece ayakta :KK43:
Işte canim öğlen bırakıyorum uyuyo diyodun ya işte birakmaman lazım 1 buçuk saati geçmesin benim oğlumda öyle gündüz 3 saat uyurdu deliksiz gece 4 e kadar ayaktayız sonra şimdi bende rahatladım oda gece uykusu hem gündüz gibi olmuyor gece uyuyup gündüz de az uyicak yoksa çok zorlanirsin canim

Işte canim öğlen bırakıyorum uyuyo diyodun ya işte birakmaman lazım 1 buçuk saati geçmesin benim oğlumda öyle gündüz 3 saat uyurdu deliksiz gece 4 e kadar ayaktayız sonra şimdi bende rahatladım oda gece uykusu hem gündüz gibi olmuyor gece uyuyup gündüz de az uyicak yoksa çok zorlanirsin canim
Tamam canim boyle denicem birde simdi uyandi uykusu geldiginde uyuturum 1.5saatte bir uyandiririm ozaman ben

Back
X