Günaydın canlar güzel bir gün geçirmeniz umuduyla
sananesanane
Allah yardımcın olsun kuzum uyumayan çocuk çok zor ama inşallah bunlar geçecek rabbim dermansiz dert vermesin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim gündüzden akşama kadar her uykusu geldiğinde 1 saat yarim saat uyut en fazla bunu bir gün bile yapsan en son akşam 10 buçuk 11 gibi yorgun düşüp uykuya dalacak ve sabaha kadar uyurHa anladim :) onu bende yapiyorum kasitli olarak tv sesi aciyorum ama benimkine fayda etmiyo canim suan hala ayaktayiz
Bu pzt tartılma o zamanGunaydinnnnn
Dün bende biraz çozuttum. Zararlı seyleri değilde fazla yedim ya...
Tartılmak bana yaramıyorberilceee ben pazartesi günleri tartılmasam olur mu?
Şimdi kaçta kalkıyonCanlarım günaydın, ben sabah sporumu yaptım, dün ki menümü de yazmadım.. şimdi hazır avm deyken yılbaşı alışverişimi yapacağım. Onu bitirince siteye geleceğim..
Öptüm sizi iyi haftasonları diliyorum
Canım bende dun cozuttum ama hemen bugün duzene soktum kendimi.günaydın kızlaarrr
dünki menüm felaketti o yüzden yazmak istemiyorum
pazartesiden sonra inşallah sahalara geri döneceğim .
Dunku menümBu pzt tartılma o zaman
Cozutsanda gormelıyız gırmelısınkı ona göre kontrole alabılesın
Canim pazartesiye bırakma daha var 1 günde 1 buçuk kilo bile alabilirsin onca emeğini heba etme lütfen sonra pişman olursun hevesin kaçargünaydın kızlaarrr
dünki menüm felaketti o yüzden yazmak istemiyorum
pazartesiden sonra inşallah sahalara geri döneceğim .
Yok canim hic denemedinŞimdi benim çocuğum yok çok konuya hakim değilim ama böyle çaylar fln oluyor diye biliyorum deniyor musun öyle şeyler
Amin canimGünaydın canlar güzel bir gün geçirmeniz umuduyla
sananesanane Allah yardımcın olsun kuzum uyumayan çocuk çok zor ama inşallah bunlar geçecek rabbim dermansiz dert vermesin
Suan uyuyo tamam denicem canim ay essek gunduz uyuyo hic sikinti yok illa gece ayaktaCanim gündüzden akşama kadar her uykusu geldiğinde 1 saat yarim saat uyut en fazla bunu bir gün bile yapsan en son akşam 10 buçuk 11 gibi yorgun düşüp uykuya dalacak ve sabaha kadar uyur
Işte canim öğlen bırakıyorum uyuyo diyodun ya işte birakmaman lazım 1 buçuk saati geçmesin benim oğlumda öyle gündüz 3 saat uyurdu deliksiz gece 4 e kadar ayaktayız sonra şimdi bende rahatladım oda gece uykusu hem gündüz gibi olmuyor gece uyuyup gündüz de az uyicak yoksa çok zorlanirsin canimSuan uyuyo tamam denicem canim ay essek gunduz uyuyo hic sikinti yok illa gece ayakta![]()
En guzel yoksa diyet yalan oluyo bende benimkini spora yolluyorum spora gittigi icin mecbur diyette yapiyo spora gitmese ha bire bisiler istiyo insani cani gidiyo :)Eşime de diyet kahvaltı yptırıyorum![]()
Tamam canim boyle denicem birde simdi uyandi uykusu geldiginde uyuturum 1.5saatte bir uyandiririm ozaman benIşte canim öğlen bırakıyorum uyuyo diyodun ya işte birakmaman lazım 1 buçuk saati geçmesin benim oğlumda öyle gündüz 3 saat uyurdu deliksiz gece 4 e kadar ayaktayız sonra şimdi bende rahatladım oda gece uykusu hem gündüz gibi olmuyor gece uyuyup gündüz de az uyicak yoksa çok zorlanirsin canim
Gunaydin canimGünaydın kızlar
Aynen kuzum ben bu düzeni sadece 1 günde yaptım düşün her gün aynı devam et senTamam canim boyle denicem birde simdi uyandi uykusu geldiginde uyuturum 1.5saatte bir uyandiririm ozaman ben
Sabah belli giremedim dur bakicam birazdan :)Benim felaket menüme yorup yapıp bana kızacak olan yok mu yaaa