Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İlk menumu yaziym
Sabah 11.40
2 dilim kep ekmek tereyağlı omlet zeytin peynir domates
Öğlen yok
ARA 1 bardak SÜT Çayı 2 Kare bitter
Aksam hamsi tava ekmek yok ve salata yarım bardak salgam
2 lt şu
Spor yok

Canimm dedigini yaptm DELIveCesur DELIveCesur saat 11de uyandirdim 12de geri yatti 1de uyandirdim mecburen cunku zaten disari cikmam gerekti uzerini giydirirken kalkti 1.30da uyudu arabasinda 2.30gibi kalkti bi 15dakika uyanik kladi tekrar uyudu 30 dakika kadar sonra aksam 5te yatti 6da kaldirdim :) simdi tekrar gece uykusu diye yatirdim sabaha kadar yatarsa sana oyle bir dua ederimki off :)))

Canimm dedigini yaptm DELIveCesur DELIveCesur saat 11de uyandirdim 12de geri yatti 1de uyandirdim mecburen cunku zaten disari cikmam gerekti uzerini giydirirken kalkti 1.30da uyudu arabasinda 2.30gibi kalkti bi 15dakika uyanik kladi tekrar uyudu 30 dakika kadar sonra aksam 5te yatti 6da kaldirdim :) simdi tekrar gece uykusu diye yatirdim sabaha kadar yatarsa sana oyle bir dua ederimki off :)))
Şuan saat kaç canim saat farkı var mı orada kuzum

Kuzum iyice dalmasını bekle yerine yatırmak için tam dalmadiginda geri uyanıyorlar

Varmış kuzum :) saat 11 orada tahminimce uyur insallah mışıl mışıl uyur annesi ama vazgeçme sen devam et alışacaktır

Ay biri de beni uyutsa keske. Hic itiraz etmeden misil misil uyurum. Su bebeler buyuyunce pisman olacaklar hazir vakitleri varken uyumadiklari icin. Benim kizimda cok uykusuzdu inim inim inlerdim uyku diye. Gelen misafirin gozunun icine bakardim hadi bebeni biz oyalariz sen git uyu azicik desinler diye(hangi misafir ev sahibine demiski benimkiler desin). Ama size kotu haber vereyim mi arkadaslar ben o gunleri cok ozluyorum. Cunku gozunun onunde dizinin dibinde yedirdigini yiyor giydirdigini giyiyor(tam olarak oyle olmuyor ya neyse). Buyudukce endiselerin de buyuyor. Allah yanlis arkadasliklar yanlis aliskanliklardan korusun yavrularimizi. Cok sukur uzmedi beni yavrum ama insan dis etkenlerden korkuyor elinde olmadan.

QUOTE="berilceee, post: 54009099, member: 310605"]Bu gece bana kahveye gelın yaaa[/QUOTE]
Bensiz kahveler mi icildi yoksa:63:

QUOTE="berilceee, post: 54008660, member: 310605"]Kuzlar bugun öğlenden sonra bır soyleyısıye gıttım
Hoca çok bılındık bırı mesnevı mevlana aşığı bir kadın dersem bılırsınız
Ruhun detoksu konusu oldu
Affetmek dedı tek kelımeyle
Canımızı yakan
Üzen
Kıran
Küs olduğumuzu affedın dedı
Hırsınız kininiz öfkenız acınız kanatlansın gıtsın yuregınızde yenı sevgılere yer acılsın dedı

Saatlerdır düşünüyorum
Canım çok yakıldı
Acaba affetsem huzura erermıyım
Yada hafıfkersem gerçekten yasama nasıl bakarım
Cünkü hırsımdan yasıyorum sankı bu hayatı gıbı hıssettım
Aylardır kendım ıcın bırsey yaptım ve baska bır boyuttaydım sankı
Dıyetle alakası yok ama paylaşmak ıstedım[/QUOTE]
O kadar dogru ki beril cim. Ah bir yapabilsen de yukunu atsan ustunden canim benim.
Bulaşıcımı bu sevgı

Geçen gün nıhalle bıze taşınmayı konusuyordun
Odanı hazırlayımmı:)
Gelelim hele biz kendimiz de hazirlariz demi sevil.

Biz hancıyık dıyon yaniiii
hanci yamagi olarak ta beni unutmayin ama. Kiskanirim...

Ben 15 yasımdan berı zaten o benı yok sayıyor
Bende onu yok ettım ama kınım gelmıyor kı

Sanırım özlüyorum
Keskelwrım bıtmıyor

Hayalilerinin otesınde bır hayatada kavuşsan
Dil dişin agrıyan yerıne degıyor

Neyse fazla dagılmayım işim gücüm var benım leynnnn

Dagilma tabi canim ya. Kiyamam sana ben.

Iyi geceler arkadaslar. Dakikalarin yil gibi uzadigi bir zamanda biraz size simarayim da vakit gecsin dedim ama olmuyor cikayim artik. Mutlu sabahlara uyanmak dilegiyle...

Ay biri de beni uyutsa keske. Hic itiraz etmeden misil misil uyurum. Su bebeler buyuyunce pisman olacaklar hazir vakitleri varken uyumadiklari icin. Benim kizimda cok uykusuzdu inim inim inlerdim uyku diye. Gelen misafirin gozunun icine bakardim hadi bebeni biz oyalariz sen git uyu azicik desinler diye(hangi misafir ev sahibine demiski benimkiler desin). Ama size kotu haber vereyim mi arkadaslar ben o gunleri cok ozluyorum. Cunku gozunun onunde dizinin dibinde yedirdigini yiyor giydirdigini giyiyor(tam olarak oyle olmuyor ya neyse). Buyudukce endiselerin de buyuyor. Allah yanlis arkadasliklar yanlis aliskanliklardan korusun yavrularimizi. Cok sukur uzmedi beni yavrum ama insan dis etkenlerden korkuyor elinde olmadan.

Çok doğru haklısın ama gözlerim yanıyor uykusuzluktan ya :(

Back
X