- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
Diyete koydum :) dedim gir spora git sisko olmussun:)Odamı dıyete heves ettı kı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyete koydum :) dedim gir spora git sisko olmussun:)Odamı dıyete heves ettı kı
O farklı bir alan canım, meditasyonda gevşer kendini bulursun..Düşünce gücü felanda medıtasyonla alakalı degılmı
Sağol cnmMaşallah canim :)
Oda olurAnladımmmm
Plates topuyla sınavda varmiş
Neymiş o diyet neymiş :))Bende pazartesi merve bilge atalayın 4 günlük toparlama diyetini yapcam nasipse :) hedef 1 kg sıkı bir spor programı ile geçircem nasipse uzun son zamanlarda pek dikkat edemiyorum gibi sanki hedef 66,3 bu hafta![]()
Uygulamada var karın kasları için yoga orada var ablaYoga şinavı geogle amcada yazmıyor
Şuan saat kaç canim saat farkı var mı orada kuzumCanimm dedigini yaptmDELIveCesur saat 11de uyandirdim 12de geri yatti 1de uyandirdim mecburen cunku zaten disari cikmam gerekti uzerini giydirirken kalkti 1.30da uyudu arabasinda 2.30gibi kalkti bi 15dakika uyanik kladi tekrar uyudu 30 dakika kadar sonra aksam 5te yatti 6da kaldirdim :) simdi tekrar gece uykusu diye yatirdim sabaha kadar yatarsa sana oyle bir dua ederimki off :)))
Kuzum iyice dalmasını bekle yerine yatırmak için tam dalmadiginda geri uyanıyorlarCanimm dedigini yaptmDELIveCesur saat 11de uyandirdim 12de geri yatti 1de uyandirdim mecburen cunku zaten disari cikmam gerekti uzerini giydirirken kalkti 1.30da uyudu arabasinda 2.30gibi kalkti bi 15dakika uyanik kladi tekrar uyudu 30 dakika kadar sonra aksam 5te yatti 6da kaldirdim :) simdi tekrar gece uykusu diye yatirdim sabaha kadar yatarsa sana oyle bir dua ederimki off :)))
Varmış kuzum :) saat 11 orada tahminimce uyur insallah mışıl mışıl uyur annesi ama vazgeçme sen devam et alışacaktırCanimm dedigini yaptmDELIveCesur saat 11de uyandirdim 12de geri yatti 1de uyandirdim mecburen cunku zaten disari cikmam gerekti uzerini giydirirken kalkti 1.30da uyudu arabasinda 2.30gibi kalkti bi 15dakika uyanik kladi tekrar uyudu 30 dakika kadar sonra aksam 5te yatti 6da kaldirdim :) simdi tekrar gece uykusu diye yatirdim sabaha kadar yatarsa sana oyle bir dua ederimki off :)))
10.30canim evet saat farki var 10.30da uyuttum az once uyandi emzirdim tekrar uyudu insallah kalkmaz bakalim canimŞuan saat kaç canim saat farkı var mı orada kuzum
Ben 11 buçukta en erken 11 'de yatırıyorum kuzum o zamangüzel uyuyo eşim sağolsun ben iş yaparken uyutmuş 10 gibi 12 'de uyandı 2 'de uyuttum tekrar10.30canim evet saat farki var 10.30da uyuttum az once uyandi emzirdim tekrar uyudu insallah kalkmaz bakalim canim
Gelelim hele biz kendimiz de hazirlariz demi sevil.Bulaşıcımı bu sevgı
Geçen gün nıhalle bıze taşınmayı konusuyordun
Odanı hazırlayımmı:)
hanci yamagi olarak ta beni unutmayin ama. Kiskanirim...Biz hancıyık dıyon yaniiii
Ben 15 yasımdan berı zaten o benı yok sayıyor
Bende onu yok ettım ama kınım gelmıyor kı
Sanırım özlüyorum
Keskelwrım bıtmıyor
Hayalilerinin otesınde bır hayatada kavuşsan
Dil dişin agrıyan yerıne degıyor
Neyse fazla dagılmayım işim gücüm var benım leynnnn
Dagilma tabi canim ya. Kiyamam sana ben.
Ay biri de beni uyutsa keske. Hic itiraz etmeden misil misil uyurum. Su bebeler buyuyunce pisman olacaklar hazir vakitleri varken uyumadiklari icin. Benim kizimda cok uykusuzdu inim inim inlerdim uyku diye. Gelen misafirin gozunun icine bakardim hadi bebeni biz oyalariz sen git uyu azicik desinler diye(hangi misafir ev sahibine demiski benimkiler desin). Ama size kotu haber vereyim mi arkadaslar ben o gunleri cok ozluyorum. Cunku gozunun onunde dizinin dibinde yedirdigini yiyor giydirdigini giyiyor(tam olarak oyle olmuyor ya neyse). Buyudukce endiselerin de buyuyor. Allah yanlis arkadasliklar yanlis aliskanliklardan korusun yavrularimizi. Cok sukur uzmedi beni yavrum ama insan dis etkenlerden korkuyor elinde olmadan.
Iyi geceler hanımlar kendime Dilara Kocaktan ödem atıcı çay yaptığıma göre uyuyabilirim
Iyi geceler arkadaslar. Dakikalarin yil gibi uzadigi bir zamanda biraz size simarayim da vakit gecsin dedim ama olmuyor cikayim artik. Mutlu sabahlara uyanmak dilegiyle...