- 27 Şubat 2010
- 2.491
- 3.273
- 333
Yok öyle...Kızlar bugünde menümü paylaşmıcam yoksa beni taşlarsınız
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok öyle...Kızlar bugünde menümü paylaşmıcam yoksa beni taşlarsınız
![]()
Kendini kandırmaOda olur ama bademde yağ yakma özelliği varmış o yüzden bademe yoğunlaşıyoruz :))
Menun güzel canım. 1lt ödem artırıcı çay ne anlamadım.Menüm
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmegi
Yarım salatalık
Yarım kibrit kutusu beyaz peynir
Ananaslı yeşil çay
Ara
Türk kahvesi şekersiz
Öğle
5 kepekli grissini
1.5 çiğ köfte
Akşam
3 tane diyet dolma
2 Yk yoğurt
Yaseminli yeşil çay
Genel
1 litre ödem atıcı çay
2.5 litre su
Yatmadan yeşil çay içerim
Masallah spor da spor hani...yürüyüşte çabası...Spor
100 Ayakta bisiklet mekiği
60 Donkey kicks
56 Alkışlama Mekiği
35 Köprü hareketi
70 Kelebek Tekmeler
20 Squat
30 Back Lunges
15 Arka kol Triseps
12 Zıplama
12 Şınav
12 Hip Thruster
12 Leg Raises
12 Mekik
30 Superman swimming
115 saniye plank
Toplam 30 dakika sürdü
20 dakika Dönmeli Karın çalışması (100kl)
Bydelikiz
Zaten evlendikten sonra yiyip içtik işte istediğimiz gibi.evlenirken 54 kılo....sonra olduk 60 kilo..çocuk oldu 70 kılo.....gittikçe arttıK yani masallah bize..bayanlardakı genel profil bu...ama artık dur deme zamanı ins...erkekler nekadar ye desede fit kadın herzman hoştur...Hemen evleneydin istediğin gibi yer içerdin kız![]()
Listeye dikkat etmemişim canım ben.bende spor yapıyorum yazıyorum günlük..genelde hergün 20 dk.yürüyüş bandı malum havalar soğuk oyuzden..15dk.falan da genel kol bacak göbek hareketleri yapıyorum. Pek değişmiyor sporum yazabilirsin benide böyle. Değişirse ayrıca yazarımEki Görüntüle 2082452
İlk hafta beta sürümü gibi oldu. İnşallah daha çok katılım ve bilgi ile liste artacak ve süreler uzayacak. Ben denk geleni yazdım. Ben yokum diyenler listede olanlar ama bildirimde beni etikelemeyenlerdir bilginize. Toplamda 504 dk, yani 8 saat 24 dk spor yapmışız. Bundan sonra sporumuzu dakika olarak belirtelim. Ve bu rekoru kıralım. Tebriklerphilosophergirl ve
@aglamaktankorkma
Diğerleri ben dahil olmak üzere daha çok bildirim ve daha çok spor nasipse. İstatistiklere bugün dahil değildir. :))
toplamda kaç dk sürdü cınımcım :))Ben de menümü paylaşayım;
Sabah; feci bir kahvaltı yaptım.. bal kaymak simit vardı, sporu katlettim..
ara; bir küçük soya sütlü latte
Akşam; bir avuç mısır patlağı yağsız, 1 bardak zero
Su: 2lt
Spor; 20dk eliptik, 15dk yürüyüş, 2dk plank, 45squat, 30 mekik, 10 dead lift, 30 adet yarım kürek, 30 adet karın hareketiBydelikiz
Ben yeme içme konusunda sürekli aynı şeyden yakınıyorum ve kendimi toparlayamıyorum. Kafaca fenayım kızlar.. naapcam bilmiyorum..
toplamda kaç dk sürdü cınımcım :))
Teşekkür ederim canımMenun güzel canım. 1lt ödem artırıcı çay ne anlamadım.
philosophergirl canim bu odem atici cay demissin hangisi o :)
Hosbuldjm canım evet hamsi az yağlıHoşgeldin canım
Güzel canım benim 6 saat nasıl dayandın avm de ben 1 saat dursam daralıyorum
Afiyet olsun güzel hamsi az yağlıdır inşallah
Aynen canım ben de öyle ne güzel üç gün dikkat etmiştim akşam aç sabah aç kalktım ama dün misafirimden dolayı yemek zorunda kaldım. Kendimi kötü hissediyorum
Harikaymis canım afiyet olsunKızlar ben bunu yaptım ara öğüne Harika oldu.
Ben üzerine ananas yerine donmus faramboaz koydum. Birde kendi yaptığım labne peyniri vardı. Onun içine 1 cay kaşığı bal koyup iyice çırptım ve krema gibi oldu. Pişince üzerine sürüp yedik. İki kişi icin bir fazla geliyor ama Harika mutlaka yapın.
Eki Görüntüle 2083495
Afiyet olsun canım süper bi menu benceKizlar sabah kursum vardı eve geldim yemek yapma bebise corba falan derken yeni menumu yazacam
Sabah
2 haslanmis yumurta
3 zeytin
1 dilim kepek ekmek
1 salatalık
Maydanoz dereotu
Cay
Ara
1 muz
10 fındık
Öğlen
3 kaşık bulgur pilavı
7 kaşık barbunya pilaki
Akşam
1 kase domates corba
3 galeta
Salata
Oluyor zayıfken b cup tü şimdi D :) ama ben C istiyorumDemekki bütün anneler aynısınız
Tarifi yazdım yukarıya
Sende ki problemden bende de varve çok sinir bozucu acaba diyorum zayiflayinca bir fark olabilir mi
![]()
Bu canımkeryneia Canım dediğin bu değil mi?
Allah seni ne etmiye emi otobusun icinde herkes bana bakti kahkahayi basinca :)))
Ama ben olsun istiyorumKendini kandırmayağ yakan bir sey yok.