Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yaa kızlar ben spor yapmak için sabırsızlanıyorum yeni bir güne uyanınca, kendimi zorlamayı sınırlarımı aşmayı çok seviyorum :)) antipatik gözüküyorum farkındayım, ama inanın bana ufak egzersizlerle başlayarak çok zor hareketleri yapabildiğimi görünce fena sardım spora ;)

Yaa kızlar ben spor yapmak için sabırsızlanıyorum yeni bir güne uyanınca, kendimi zorlamayı sınırlarımı aşmayı çok seviyorum :)) antipatik gözüküyorum farkındayım, ama inanın bana ufak egzersizlerle başlayarak çok zor hareketleri yapabildiğimi görünce fena sardım spora :KK66:
Tebrikler canım zor hareketler den sonra vücut iyice alisiyor ve hafif sporlarda artık terleme olmuyor ;)

Başım ağrıyor :işsiz:

ay deme... ne çektim dün akşam.. bol su iç..

Bugün meditasyonada başlamak istiyorum bakalım ii bir app bulabilicekmiyim :kahve:

bulursan benimle de paylaşır mısın?

Yaa kızlar ben spor yapmak için sabırsızlanıyorum yeni bir güne uyanınca, kendimi zorlamayı sınırlarımı aşmayı çok seviyorum :)) antipatik gözüküyorum farkındayım, ama inanın bana ufak egzersizlerle başlayarak çok zor hareketleri yapabildiğimi görünce fena sardım spora :KK66:

ben sabah 6da kalkıp, spora gidiyorum.. düşün yani.. haftasonları 7-8de kalkıyorum spora gitmek için.. ben de spor yapmaktan keyif alıyorum çok.. bedenimi zorlamak hoşuma gidiyor..
seni iyi anlıyorum ve hiç antipatik gelmiyor bana..

kocam bana elinden gelse salonda yatıp eve gelmeyeceksin diyor :)

ay deme... ne çektim dün akşam.. bol su iç..

bulursan benimle de paylaşır mısın?

ben sabah 6da kalkıp, spora gidiyorum.. düşün yani.. haftasonları 7-8de kalkıyorum spora gitmek için.. ben de spor yapmaktan keyif alıyorum çok.. bedenimi zorlamak hoşuma gidiyor..
seni iyi anlıyorum ve hiç antipatik gelmiyor bana..

kocam bana elinden gelse salonda yatıp eve gelmeyeceksin diyor :)
Canın meditasyon bulursam mutlaka paylaşırım ;)

Spor Harika birşey, insanın kendi vücuduna yaptığı işkence berbat birşey, spor yapınca her yendiğin fazla yemeği hissediyorsun.. bende bu dengelendi, çabuk doyduğumu hissediyorum ama sık yiyorum.. bu çok güzel birşey

Menüm
Sabah 1 dilim çavdarlı buğdaylı ekmek
6 dilim sucuk ile yapılmış 1 yumurta
1 tatlı k. Ekşimik
2 zeytin
1 latte
1 dilim peynir
1 tatlı k. Elma püresi(oğluma yapmıştım denedim çok güzel olmuş) :KK70:

Ara yok

Öğlen yok

Akşam sebze çorbası 1 büyük kase
1 dilim beyaz ekmek(küçük dilim )

Acıkırsam yoğurt yicem 1 kase
gayet güzel menün

25 Aralık pazartesi

Sabah 07:00
245 kalori 10 gr yağ, 24 gr karbonhidrat,
19 gr protein

1 hs yumurta 1 hs yumurta beyazı
30 gr lor
25 gr ekmek
Maydonoz
Dereotu
Nane
Yeşilbiber

Oglen 12:30
395 kalori, 22 gr yağ, 15 gr karbonhidrat,
46 gr protein

Fırında 220 gr uskumru
Salata
1 havuç

Ara 16:00
212 kalori, 13 gr yağ, 14 gr karbonhidrat,
11 gr protein

10 badem
1 grisini (arı zeytinyağlı)
30 gr dil peyniri

Akşam 19:00
301 kalori, 12 gr yağ, 40 gr karbonhidrat,
11 gr protein

Yulaf lapası
2 ceviz

2 Litre su
Spor 1 saat dans
:rapci:

Bence hicte antipatik gorunmuyorsun :) keske bende yapabilsem ama nerdeee

Gnaydin kizlar ahhh ne guzel bir uykuydu gecenin 4unde uyumus olsamda :)) esim sarildi vee askim ac kaliyoruz ama diyete devam dedi fark varmi sence bende dedim tabiki dedi govegin kuculdu :))) :olamaz::halay::KK71:

ben de aç karına yapılan sporda yağ yakımının fazla olduğunu okumuştum. ama genelde tansiyon düşmesi oluyor diye önermiyorlar aç karına sporu.

ben de sabah kalktım 30dk spor yaptım işe geldim.
Bir yerde okudum deney yapıyorlar insanlara ağır yemekler yediriyorlar belli bir sure bir gruba spor yaptırmıyorlar tabi kilolar alıyor başını bir grup kahvaltıdan sonra yapıyor spor az bir kilo alimi gözleniyor son grup ise kahvaltıdan önce yapıyor ve kilolarını koruduklari gözleniyor.

Gnaydin kizlar ahhh ne guzel bir uykuydu gecenin 4unde uyumus olsamda :)) esim sarildi vee askim ac kaliyoruz ama diyete devam dedi fark varmi sence bende dedim tabiki dedi govegin kuculdu :))) :olamaz::halay::KK71:

Ay ne güzel haberrr

Bir yerde okudum deney yapıyorlar insanlara ağır yemekler yediriyorlar belli bir sure bir gruba spor yaptırmıyorlar tabi kilolar alıyor başını bir grup kahvaltıdan sonra yapıyor spor az bir kilo alimi gözleniyor son grup ise kahvaltıdan önce yapıyor ve kilolarını koruduklari gözleniyor.

doğrudur canım,
Tam 80 dakika spor yaptım :halay:

çok güzel.. maşallah..

antipatik mi :D hiçde değil o zaman bende çok bilmişim.
bu arada spor konusunda bende öyleyimdir. hep daha fazlasını daha zorunu. ama şu salonu bırakınca yapamıyorum evde yaa hiç zorlamıyor beni. keyif almıyorum.

Canım Alabaş lahana kökü bak bir google amcadan.. bu çorbayı bir Çinli arkadaşımdan öğrenmiştim :))
Duymamıştım canım baktım
Sucuk pişirilen yağ koyanlara deli oluyorum :KK70:
Hazır sucuklar da zaten müthiş yağ oluyor tavaya koyup yağsız bir şekilde biraz pişirince tavaya birazcık sıcak su eklenince yağı daha çok çıkıyor meydana
Canlar iki dilim baklava yedim helal edin Kociş almış ben spora gidiyorum yağa dönüşmeden atayım ben bunları :))
Senin sporların yanında iki dilim baklava korksun canım

Kuzum bende küçük çikolatin yedim :KK43:
Zaten doğru dürüst bir şey yemiyorsun ya bir şey olmaz küçücük şeyden

Menum
Sabah
3 kaşık Menemen 2 dilim kep ekmek zeytin peynir şekersiz çay
Ara
1 fincan süt çayı 10 antep fıstığı 2 kare bitter
Öğlen
2 dilim tam b ekmek 3 parça tavuk yarım kase yoğurt çorbası

Aksam
Yarım kase yoğurt çorbası 2 parca tavuk 4 lahana sarması

Ara 2 çiğ köfte :KK43: 1 avuç kuru kayısı

3 lt şu
15 dk kardio
15 dk plates
Sporunda yapmışındır canım çiğköfteyi menün güzel
Menüm
1 bardak limonlu form çayı
Kahvaltı
1.5 peynirli yumurta az yağ ile
2 dilim çavdar ekmegi
Yeşil çay
Ara
Yarım elma
Yarım portakal
1 avuç beyaz leblebi
Öğlen
1 tane diyet dolma
4 kepekli grissini
2 Yk yoğurt
Akşam
70 gr ızgara tavuk
2 ızgara köfte
Buharda sebze (brokoli, lahana , havuç, patates yağsız ve tuzsuz) bundan sonra sebzeleri böyle tuketebilirim)
1 Yk makarna :bicak:
Genel
1.5 litre su
Şimdi yaseminli yeşil çay içiyorum
Afiyet olsun canım çok güzel

Spor
70 Yan Hamle
50 duvarda şınav
60 Alkışlama Mekiği
60 Fıre Hydrant
95 saniye plank
24 Dizler yukari koşu