Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler canım zor hareketler den sonra vücut iyice alisiyor ve hafif sporlarda artık terleme olmuyorYaa kızlar ben spor yapmak için sabırsızlanıyorum yeni bir güne uyanınca, kendimi zorlamayı sınırlarımı aşmayı çok seviyorum :)) antipatik gözüküyorum farkındayım, ama inanın bana ufak egzersizlerle başlayarak çok zor hareketleri yapabildiğimi görünce fena sardım spora![]()
Ayyy beni anlayan biri çıktı gel sarılalımmmTebrikler canım zor hareketler den sonra vücut iyice alisiyor ve hafif sporlarda artık terleme olmuyor![]()
Başım ağrıyor![]()
Bugün meditasyonada başlamak istiyorum bakalım ii bir app bulabilicekmiyim![]()
Yaa kızlar ben spor yapmak için sabırsızlanıyorum yeni bir güne uyanınca, kendimi zorlamayı sınırlarımı aşmayı çok seviyorum :)) antipatik gözüküyorum farkındayım, ama inanın bana ufak egzersizlerle başlayarak çok zor hareketleri yapabildiğimi görünce fena sardım spora![]()
Canın meditasyon bulursam mutlaka paylaşırımay deme... ne çektim dün akşam.. bol su iç..
bulursan benimle de paylaşır mısın?
ben sabah 6da kalkıp, spora gidiyorum.. düşün yani.. haftasonları 7-8de kalkıyorum spora gitmek için.. ben de spor yapmaktan keyif alıyorum çok.. bedenimi zorlamak hoşuma gidiyor..
seni iyi anlıyorum ve hiç antipatik gelmiyor bana..
kocam bana elinden gelse salonda yatıp eve gelmeyeceksin diyor :)
gayet güzel menünMenüm
Sabah 1 dilim çavdarlı buğdaylı ekmek
6 dilim sucuk ile yapılmış 1 yumurta
1 tatlı k. Ekşimik
2 zeytin
1 latte
1 dilim peynir
1 tatlı k. Elma püresi(oğluma yapmıştım denedim çok güzel olmuş)
Ara yok
Öğlen yok
Akşam sebze çorbası 1 büyük kase
1 dilim beyaz ekmek(küçük dilim )
Acıkırsam yoğurt yicem 1 kase
kurabiye olmasaymış çok iyiymişMenum:)
13.00: cavdar ekmeginden yagsiz tost
Domates
Salatalik
Maydanoz
17.00:tavuklu patatesli sebze yemegi
5yemek kasigi bulgur pilavi
Salata
18.30:1adet hazir fistikli kurabiye cayin yanina cay sekersiz
Bugunu boyle kapatirim
3lt su icildi
25 Aralık pazartesi
Sabah 07:00
245 kalori 10 gr yağ, 24 gr karbonhidrat,
19 gr protein
1 hs yumurta 1 hs yumurta beyazı
30 gr lor
25 gr ekmek
Maydonoz
Dereotu
Nane
Yeşilbiber
Oglen 12:30
395 kalori, 22 gr yağ, 15 gr karbonhidrat,
46 gr protein
Fırında 220 gr uskumru
Salata
1 havuç
Ara 16:00
212 kalori, 13 gr yağ, 14 gr karbonhidrat,
11 gr protein
10 badem
1 grisini (arı zeytinyağlı)
30 gr dil peyniri
Akşam 19:00
301 kalori, 12 gr yağ, 40 gr karbonhidrat,
11 gr protein
Yulaf lapası
2 ceviz
2 Litre su
Spor 1 saat dans
Evet dogru diyorsun canim ama boyle cok canim cekti ya anlatamam sonrada hiiicccc utanmadan can cekmez sut ceker lafi vardir bizde onun ardina siginip yedimkurabiye olmasaymış çok iyiymiş
Bence hicte antipatik gorunmuyorsun :) keske bende yapabilsem ama nerdeeeYaa kızlar ben spor yapmak için sabırsızlanıyorum yeni bir güne uyanınca, kendimi zorlamayı sınırlarımı aşmayı çok seviyorum :)) antipatik gözüküyorum farkındayım, ama inanın bana ufak egzersizlerle başlayarak çok zor hareketleri yapabildiğimi görünce fena sardım spora![]()
Bir yerde okudum deney yapıyorlar insanlara ağır yemekler yediriyorlar belli bir sure bir gruba spor yaptırmıyorlar tabi kilolar alıyor başını bir grup kahvaltıdan sonra yapıyor spor az bir kilo alimi gözleniyor son grup ise kahvaltıdan önce yapıyor ve kilolarını koruduklari gözleniyor.ben de aç karına yapılan sporda yağ yakımının fazla olduğunu okumuştum. ama genelde tansiyon düşmesi oluyor diye önermiyorlar aç karına sporu.
ben de sabah kalktım 30dk spor yaptım işe geldim.
Gnaydin kizlar ahhh ne guzel bir uykuydu gecenin 4unde uyumus olsamda :)) esim sarildi vee askim ac kaliyoruz ama diyete devam dedi fark varmi sence bende dedim tabiki dedi govegin kuculdu :)))![]()
Bir yerde okudum deney yapıyorlar insanlara ağır yemekler yediriyorlar belli bir sure bir gruba spor yaptırmıyorlar tabi kilolar alıyor başını bir grup kahvaltıdan sonra yapıyor spor az bir kilo alimi gözleniyor son grup ise kahvaltıdan önce yapıyor ve kilolarını koruduklari gözleniyor.
Tam 80 dakika spor yaptım![]()
antipatik miYaa kızlar ben spor yapmak için sabırsızlanıyorum yeni bir güne uyanınca, kendimi zorlamayı sınırlarımı aşmayı çok seviyorum :)) antipatik gözüküyorum farkındayım, ama inanın bana ufak egzersizlerle başlayarak çok zor hareketleri yapabildiğimi görünce fena sardım spora![]()
Vouvvv harikasin :)Tam 80 dakika spor yaptım![]()
Duymamıştım canım baktımCanım Alabaş lahana kökü bak bir google amcadan.. bu çorbayı bir Çinli arkadaşımdan öğrenmiştim :))
Hazır sucuklar da zaten müthiş yağ oluyor tavaya koyup yağsız bir şekilde biraz pişirince tavaya birazcık sıcak su eklenince yağı daha çok çıkıyor meydanaSucuk pişirilen yağ koyanlara deli oluyorum![]()
Senin sporların yanında iki dilim baklava korksun canımCanlar iki dilim baklava yedim helal edin Kociş almış ben spora gidiyorum yağa dönüşmeden atayım ben bunları :))
Zaten doğru dürüst bir şey yemiyorsun ya bir şey olmaz küçücük şeydenKuzum bende küçük çikolatin yedim![]()
Sporunda yapmışındır canım çiğköfteyi menün güzelMenum
Sabah
3 kaşık Menemen 2 dilim kep ekmek zeytin peynir şekersiz çay
Ara
1 fincan süt çayı 10 antep fıstığı 2 kare bitter
Öğlen
2 dilim tam b ekmek 3 parça tavuk yarım kase yoğurt çorbası
Aksam
Yarım kase yoğurt çorbası 2 parca tavuk 4 lahana sarması
Ara 2 çiğ köfte1 avuç kuru kayısı
3 lt şu
15 dk kardio
15 dk plates
Afiyet olsun canım çok güzelMenüm
1 bardak limonlu form çayı
Kahvaltı
1.5 peynirli yumurta az yağ ile
2 dilim çavdar ekmegi
Yeşil çay
Ara
Yarım elma
Yarım portakal
1 avuç beyaz leblebi
Öğlen
1 tane diyet dolma
4 kepekli grissini
2 Yk yoğurt
Akşam
70 gr ızgara tavuk
2 ızgara köfte
Buharda sebze (brokoli, lahana , havuç, patates yağsız ve tuzsuz) bundan sonra sebzeleri böyle tuketebilirim)
1 Yk makarna
Genel
1.5 litre su
Şimdi yaseminli yeşil çay içiyorum
Spor harikaSpor
70 Yan Hamle
50 duvarda şınav
60 Alkışlama Mekiği
60 Fıre Hydrant
95 saniye plank
24 Dizler yukari koşu
28 Bacak Hareketi