- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
Son zamanlarda herkese tasınabılır yedek şarj cıhazı aldımKizlar ya coook erken ama fikir almak icin soruyorum subatra evlilik yil donumu ben benim herife ne alsamki acep :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son zamanlarda herkese tasınabılır yedek şarj cıhazı aldımKizlar ya coook erken ama fikir almak icin soruyorum subatra evlilik yil donumu ben benim herife ne alsamki acep :)
Canım küçük bir parça al yavaş yavaş yeyoğun yorgun bitkin motivasyonsuzum.. şikayetçi insan oldum çıktım ya.. birazdan iş yerinde sucuk ekmek partisi var düşün yani..
Elım alçıdan çıktı bu noeldede epey şipariş yaptımkızım yine 10 numeraaa süslemişsin yaaa... off off..
Sevmez benimkisi :)Son zamanlarda herkese tasınabılır yedek şarj cıhazı aldım
Ne susluyorsun kiz :)Elım alçıdan çıktı bu noeldede epey şipariş yaptım
Cuma ct 6 sıparişim var
Şükür ıyı kazandırıyor sevılım
Kafada bır gün belırle ve beyne format at ve o günyoğun yorgun bitkin motivasyonsuzum.. şikayetçi insan oldum çıktım ya.. birazdan iş yerinde sucuk ekmek partisi var düşün yani..
Canım küçük bir parça al yavaş yavaş ye
Elım alçıdan çıktı bu noeldede epey şipariş yaptım
Cuma ct 6 sıparişim var
Şükür ıyı kazandırıyor sevılım
Limit ne ayırdın kiSevmez benimkisi :)
Kafada bır gün belırle ve beyne format at ve o gün
Başla sevılim
Pasta yapıyom evde onu söylüyorNe susluyorsun kiz :)
Aynen 1.1 baslasın bıtsın olurmuyeni yılı milat seçtim..
Iyidir cano nolsun ben kizim uykusuzluk ve disleri :) boyle geciyo vaktim sen neler yapiyrosinNasılsınız kuzlar
Ha ellerine saglikPasta yapıyom evde onu söylüyor
Kiz almistim onu kullanmiyo restrontta calisiyo yuzune baktigi yok :)Limit ne ayırdın ki
Şık bır saat nasıl
İçine kendı adını yazdır
Hobı gıbı basladım canım ama şimdi cıddı cıddı bır derdımı sarıyorHa ellerine saglik
Ben habıre mısafır agırlıyomIyidir cano nolsun ben kizim uykusuzluk ve disleri :) boyle geciyo vaktim sen neler yapiyrosin
Tarzı ne ki herıfınKiz almistim onu kullanmiyo restrontta calisiyo yuzune baktigi yok :)
Aaa tamam denicem canim sagolasinBen habıre mısafır agırlıyom
Sevdıklerıme mınık şeyler hazırlıyom yılbaşı için işte
Burası 3 gündür kapalı catlıyom bır yandan
Mınık dıs çıkarıyorsa soğan ver kabugu soy soganın acısı sakınlestırır
Patates soy ver nişaştada agrıyı alıyor
Havuç soy kası