- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eccık karısıkmı olmuş neKızlar menümü yazmadım aaa aa a :))
Spor: yoga 20 dak. + 100 mekik + 100 bisiklet + 100 ip atlama + 100 göğüs kası egzersizi 100 sağ ve sola dönme
Kahvaltı: tulum peynirli omlet - sade kahve
Uykuu
Öğle: kısır + kibrit kutusu büyüklüğünde gravyer
Ara öğün: sade Türk kahvesi + after eight çikolata 1 adet
Akşam: etli sebzeli çorba + limonlu su
İki dilim baklava
Spor:
100 adet mekik
100 bisiklet
100 ip atlama
100 sağ sola dönme
Dizim var ufak tefek cinayetler :) hihi
2,5 litre su
Uyumadan önce limonlu su![]()
Insallah gönlünce olurberilceee cansin sanirim hediyeyi buldum:) eger mumkunse tabi bi tarif verirsen minik bir pasta yapim diye dusundum tabi sana zahmet olmicaksa vermek zorundada degilsin :) sadece rica :)
Saol canim :)))Insallah gönlünce olur
Harikalar. Ama tanidiga yaptırcamn bunları yapamazBenım yaptıklarımdan model atıyım istersen yaptırırken fıkır olması ıcın
Aleykum selammmSelam uyumayanlar! Uyumak isteyip de uyuyamayanlar size de selam![]()
Noldu kusumSelam uyumayanlar! Uyumak isteyip de uyuyamayanlar size de selam![]()
Kizlar size bir sorum olucak emziren bir anne oldugum icin arastirmalarima gore her yer 3lt ic diyo suyu bende oyle yapiyorum ama bu 2-3gundur kilo ayni bir gidim eksilme yok acaba su bende odem yapiyor olabilirmi yada bu gecici bir suremidir ??
Ağız tadıyla büyüt kuzunu canımHarikalar. Ama tanidiga yaptırcamn bunları yapamaz![]()
Hergün tartılma benceKizlar size bir sorum olucak emziren bir anne oldugum icin arastirmalarima gore her yer 3lt ic diyo suyu bende oyle yapiyorum ama bu 2-3gundur kilo ayni bir gidim eksilme yok acaba su bende odem yapiyor olabilirmi yada bu gecici bir suremidir ??
Terleme ıcın bır dr a gıt canımBen dogumdan beri terden kurtulamadim. Hala ustum acik yatiyorum
Afıyet olsun canımMenüm
Sabah 9.00
Ilık limonlu su
20 tane beyaz leblebi
Kahvaltı_öğlen (12.00)
1 haşlanmış yumurta
1 kase sehriyeli tavuk çorbası.
1 dilim çavdar ekmegi
Yarım salatalık
Yarım kibrit kutusu beyaz peynir
Ara (14.00)
Yeşil çay