Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben sabah tartıldım başlangıç kilomu 80 yazdım ama 79.5 çıktım tahminimden 500 gr aşağıdayım bu da güzel :) listeye 79.5 ile gireceğim dünkü yanlış bilgiymiş :oops:

Ben sabah tartıldım başlangıç kilomu 80 yazdım ama 79.5 çıktım tahminimden 500 gr aşağıdayım bu da güzel :) listeye 79.5 ile gireceğim dünkü yanlış bilgiymiş :oops:
Canim hosgeldin :) hadi hayirlisi.. ;) guzel zaman gecirmen dilegiyi ile ;)

Menü ve su süper yalnız merak ettiğim bir şey var bengi yumurtanın sarısında oluyor çok severim de
yumurtanın sarısını bende severim ama ben beyazındaki saf proteindeyim. sarıda kalori fazla. zaten bir tanesinin sarısını yediğim için 1 tanede sadece beyazını yiyorum. beyazın içine lor sürüyorum harika oluyor. sarıyı da köpeğime veriyorum. hoş bu gidişle onun kolestrolü çıkacak. sorunu tam anlamadım ama umarım cevap verebilmişimdir.

Günaydın ne güzel enerji:super:
Sağ ol canım evde olmak bana iyi geliyor
kızlarım selamlar, günaydın, affınıza sığınarak 2.1.2018 tarihine kadar sizden izin istiyorum. beni izne çıkarmayın, idare edin yeter benim için.. işlerim yıl sonu sebebiyle çok yoğun, daha da önemlisi, diyet yapamıyorum ben. kafaca dağıldım yine. toparlanmam lazım.

:KK43:
Çok kolay gelsin kendini çabuk toparla gel aramıza canım
yumurtanın sarısını bende severim ama ben beyazındaki saf proteindeyim. sarıda kalori fazla. zaten bir tanesinin sarısını yediğim için 1 tanede sadece beyazını yiyorum. beyazın içine lor sürüyorum harika oluyor. sarıyı da köpeğime veriyorum. hoş bu gidişle onun kolestrolü çıkacak. sorunu tam anlamadım ama umarım cevap verebilmişimdir.
Cevabımı aldım Bengi diğer sarının akıbetinin merak etmiştim:KK53:

Birde emziren anneyim ama yiyeceklerim çok kısıtlı insülin direncim olduğu için şeker,ürik asitim yüksek çıktığı için protein içeren birçok gıdayı :( aynı zamanda bebeğim gazlı kuru bakliyat tüketemiyorum..
İnşallah kilo verirsem değerlerim düşebilir :)

Birde emziren anneyim ama yiyeceklerim çok kısıtlı insülin direncim olduğu için şeker,ürik asitim yüksek çıktığı için protein içeren birçok gıdayı :KK43: aynı zamanda bebeğim gazlı kuru bakliyat tüketemiyorum..
Canim diyet arti spor yapmani tavsiye ederim :)

Canim diyet arti spor yapmani tavsiye ederim :)

Evet bu akşam eşim gelince çocukları ona bırakıp yapmayı planlıyorum :) ilk olarak kalsik leslie ile başlasam diyorum birde evde trambolin var.. Açıkçası aktif bi spor hayatım hiç olmadı o konuda yardımlara açığım:KK49:

Birde emziren anneyim ama yiyeceklerim çok kısıtlı insülin direncim olduğu için şeker,ürik asitim yüksek çıktığı için protein içeren birçok gıdayı :KK43: aynı zamanda bebeğim gazlı kuru bakliyat tüketemiyorum..
insülin direncinden anlarım ama ürik asit olayında ne yapmalı bilmiyorum.
ama fazla proteinin etkilerini yok etmek için karbonatlı su öneriyorlar. vücudu bazik yapıyor. eczaneden karbonat alıp deneye bilirsin. birde ev yoğurdu iyi gelir.
büyük ihtimalle biliyorsundur.
bende pek bakliyat tüketmem. beni acıktırıyor.

Evet bu akşam eşim gelince çocukları ona bırakıp yapmayı planlıyorum :) ilk olarak kalsik leslie ile başlasam diyorum birde evde trambolin var.. Açıkçası aktif bi spor hayatım hiç olmadı o konuda yardımlara açığım:KK49:
Bencede ;) zamanla kendini gelistirdikce sana tavsiye edicegim baska programlar olucaktir.. ama once vucudunu spora alistirman gerek :)

Evet bu akşam eşim gelince çocukları ona bırakıp yapmayı planlıyorum :) ilk olarak kalsik leslie ile başlasam diyorum birde evde trambolin var.. Açıkçası aktif bi spor hayatım hiç olmadı o konuda yardımlaara açığım:KK49:
bebeğinle birlikte günlük yarım saat yürüyebilir sonra bunu 1 saate çıkarabilirsin. senin kilon için yürüyüş ideal bir spor olacaktır.

insülin direncinden anlarım ama ürik asit olayında ne yapmalı bilmiyorum.
ama fazla proteinin etkilerini yok etmek için karbonatlı su öneriyorlar. vücudu bazik yapıyor. eczaneden karbonat alıp deneye bilirsin. birde ev yoğurdu iyi gelir.
büyük ihtimalle biliyorsundur.
bende pek bakliyat tüketmem. beni acıktırıyor.
Karbonatlı suyu biliyordum ama kendim için yapmak aklıma gelmemişti sağol deneyeceğim;).gebelik zehirlenmesi geçirdim ondan dolayı vücut tepki veriyor birkaç ayda spor ve diyetle dengelenir dedi dr

Back
X