- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
Yok kuzum çok eminimRendeledim abla benim geçen sefer yaptığımda da kahvaltı falan vardı
9. Takımda bırı vardı o yapmıstı
2 günde 2.5 felan vermıstı
O verıncede çoğu yaptı
Ama gerı aldılar tabiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuzum çok eminimRendeledim abla benim geçen sefer yaptığımda da kahvaltı falan vardı
Pazartesiden beri iyi toparlamissin canim hafta sonuda dikkat etmek lazim ki cumalari hep mutlu olalim takimca.kızlar tartıda 1.3 kg eksilmiş göründe çok sevindim..cumartesi pazar pazartesi kötüydü misafirimden dolayı menü bile paylaşmamıştım.bu sabah bu gazla çocukları okula bıraktıktan sonra yürüyüşe gittim.0 derecede 45 dak yürüyüş parkurunda yürüdüm..anam bütün millet meğer burda yürüyormuş.ben kendimi hızlı zannederken kaplumbağa gibi kaldımartık hafta sonları burda yürüyeceğim .hep beraber yürümek çok zevkliymiş.
benim için kırılma noktası67-68 li kilolar4 yıldır bu kilolardayım.bundan sonra benim için asıl süreç başlıyor![]()
Gecmis olsun canimGeçen hafta 67,3
Bu hafta 67,3
Sabitim malesef
K. Validem rahatsızlandı konyadayım tartılamadım o yüzden. En son tartıldığımda buydu.
Canım sen yeme düzenınle sporunu degıstır benceRendeledim abla benim geçen sefer yaptığımda da kahvaltı falan vardı
Kızlar tek besın detoksu var
1. Gün lapa
2. Gün patates
Meyve detoksu var
1. Gün elma
2. Gün ananas ve yumurta beyazı
Çorba detoksu var
Proteyın detoksu var
1. Saf et
2. Yumurta ve lor
Hangısını ıstersınız
Ben metabolık balans detoksu olan lapa ve yumurtayı dusunuyom
Hatta ıkı gün aynı seyı yaparım yanı patates
Detoksta bır püf noktası vardır ve bu bılınmez detoks yapanlarda bu nedenle yanlış detoksu yapar
Detoks oncesı bagırsak boşaltılmalıdır bagırsaktakı zararlı tüm toksınler atılmadan detoksa baslanmaz
Hangısıne katlanabılırım dıye düşün canımHangisini tavdiye edersin kaptanim ben karar veremedim
Lavman mi yapalim yoksa.Hangı detoks yapılacaksa mıktarları yazarım
Yalnız bağırsağı bosaltıp detoksa baslar bozarsanız hıc fayda etmez artı bıle gelır bılesınız
Ben dr a gıttıgım donemde lavman yaptırırdıLavman mi yapalim yoksa.
Form caylarimi icicez.
Banada lapa ile patates detoksu daha yakin geldi sankiHangısıne katlanabılırım dıye düşün canım
Cünkü aynı şeyı yemek bıkkınlık verıyor
Ben patatesten yanayım
Haslıyom
Pırınlıyom
Olmadı sütun ıcıne rendeleyıp çorba gıbı ıcebılıyom
Alternatıf var dıye
Detoks yapmak vucudu yorar ama adam akilli detoks yapmak lazimBen dr a gıttıgım donemde lavman yaptırırdı
Detoks oncesı ve sonrası
Ama 6 aydan önce detoks veremezdi bır daha
Ben geçen yaptığım da 1 kilo verdim ve dikkat ettiğim için geri de almadım ama edilmezse alınıyormuş. Amacım kilo vermekte değil abla şu problemi kırabilmek...Yok kuzum çok eminim
9. Takımda bırı vardı o yapmıstı
2 günde 2.5 felan vermıstı
O verıncede çoğu yaptı
Ama gerı aldılar tabiiii
Daralmadan kastın ne abla bilmiyorum ama aynaya bakınca vücudumun daraldığını hissediyorum bir iki gömleğim falan vardı göğüs kısmından falan açılıyordu ama şimdi çok rahat giyebiliyorumCanım sen yeme düzenınle sporunu degıstır bence
Eğer kas yapmadınsa kılo sabıt olmaz bence
Daralma hıssedıyormusun
Kas yaptınsa daralmış olman lazım
Yok Canım sorun degil almıyorum desende olurdu. Ben sonradan gördüm listede olduğumu bu hafta beklemiyordum aslında. Çok yoğun olduğum içinde cevap veremedim. Yoksa adayda olsam yarışmada olsam bir sey fark etmez onemli olan birbirimizle iletişim halinde olmamız..Bengıcım 100 gr la lısteye alınmazdı ama yılbaşı dedım aman kimsenın hevesı kurulmasın ıstedım
Artık uçuşa gecmeni beklıyorum haftalık kılo vermen çok az canım
Ben yazdım bırkac seçenek ama
Benım dememde o zaten canımDetoks yapmak vucudu yorar ama adam akilli detoks yapmak lazim
Maranki hocanin ilkbahar ve sonbahar aylarinda detoks kamplari var layikiyla yapinca cok saglikli. Hastaliklarindan kurtulanlar bile var yani
Hanı bırkac hafta önce dar hıssettıgın bır kıyafet bollastımıBen geçen yaptığım da 1 kilo verdim ve dikkat ettiğim için geri de almadım ama edilmezse alınıyormuş. Amacım kilo vermekte değil abla şu problemi kırabilmek...
Daralmadan kastın ne abla bilmiyorum ama aynaya bakınca vücudumun daraldığını hissediyorum bir iki gömleğim falan vardı göğüs kısmından falan açılıyordu ama şimdi çok rahat giyebiliyorum
Neden kiYok Canım sorun degil almıyorum desende olurdu. Ben sonradan gördüm listede olduğumu bu hafta beklemiyordum aslında. Çok yoğun olduğum içinde cevap veremedim. Yoksa adayda olsam yarışmada olsam bir sey fark etmez onemli olan birbirimizle iletişim halinde olmamız..
Not: benim durumumda uçuşa geçmek zor. 1000 kalorilik diyet yapsam bile vücudum kendini korumaya çalışacaktır.
Bu yeme lıstesıne ınanıyormusun29 Aralık Cuma
Sabah 07:30
302 kalori 15 gr yağ, 22 gr karbonhidrat,
20 gr protein
1, 5 hs yumurta 1 hs yumurta beyazı
30 gr suzme peynir
25 gr ekmek
Maydonoz
Dereotu
Nane
Yeşilbiber
Ara 12:00
52 kalori 5 gr yağ, 1 gr karbonhidrat 1 gr protein
2 ceviz
Oglen 13:30
777 kalori, 16 gr yağ, 113 gr karbonhidrat,
40 gr protein
1 porsiyon iskender
Salata
Ballı yogurt
Çeyrek pide ekmegi
Ara 16:00
180 kalori, 10 gr yağ, 18 gr karbonhidrat,
5 gr protein
10 fındık
4 adet grisini
Akşam 19:00
352 kalori, 17 gr yağ, 9 gr karbonhidrat,
37 gr protein
200 gr fırın uskumru
1 Demet roka tere
Yeşil salata
Pancar
Turp
1,5 Litre su
Yarım saat yürüyüş
Evet abla hatta genelde evin içinde giydiğim bir tayt var bu aralar belimden düşüyor ya da korsesiz iliklenmeyen pantolonlarım korse olmadan rahat ilikleniyor hatta yanlardan elim bile rahat giriyorHanı bırkac hafta önce dar hıssettıgın bır kıyafet bollastımı