Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanada canim bu arada sana kac kilo kaldi??Gunaydin kizlarrr bol eksili bir hafta olsun insallah
yok canım dayanamazmısın?
Bilmiyorum dayanmaya calisirim :))yok canım dayanamazmısın?
kahve falan içsen ama şekersiz ve kremasız.
Nasil canim anlamadim :))Sanada canim bu arada sana kac kilo kaldi??
çook acıkırsan lor yiyebilirsin. ama meyve yeme sakın..Bilmiyorum dayanmaya calisirim :))
bu gün ceviz suyu içmeye başladım. akşamdan ılık suya koydum sabah içtim bakalım bi hafta devam edicem inşallah fayda eder.
Kaç kilo daha vermek istiyorsun??Nasil canim anlamadim :))
Bu işleriAkşama yemeğim yok enginar yapmayı düşünüyorum arkadaşlar nasıl daha düşük kalorili ve doyurucu yapabilirim tarifiniz var mı ilk kez yapıp yiyeceğim
Ev ahalisine de kestaneli iç pilav ondan bir iki kaşık alsam sizce ekmek yerine olur mu birde yeri gelmişken kestane ara öğün olur mu olursa ne kadar yemeli![]()
![]()
Neyse bir üç gün dişimizi sıkıcaz napalım.. @Aglamaktankorkma’nın oruç diyetine döndü bu ama neyseçook acıkırsan lor yiyebilirsin. ama meyve yeme sakın..
yiyeceğin şeylerin karbonhidratı ve yağı düşük olsun.
Enginar tarifiAkşama yemeğim yok enginar yapmayı düşünüyorum arkadaşlar nasıl daha düşük kalorili ve doyurucu yapabilirim tarifiniz var mı ilk kez yapıp yiyeceğim
Ev ahalisine de kestaneli iç pilav ondan bir iki kaşık alsam sizce ekmek yerine olur mu birde yeri gelmişken kestane ara öğün olur mu olursa ne kadar yemeli![]()
![]()
sabah ne yedin canım. acıkmaman lazım.Neyse bir üç gün dişimizi sıkıcaz napalım.. @Aglamaktankorkma’nın oruç diyetine döndü bu ama neyse
Bende farkettim girmedi de bu aralar hiç insallah onemli bisey yoktur!Kızlar Ağlamaktankorkma neden üzgün???
Ben bir yumurta bir tane beyazı yedim, loru evde unutmuşum, maydonoz, dereotu.. şuan için aç hissetmiyorum kendimi :)) ama acıkırsam oruçluyum gibi davranıcam napalım..sabah ne yedin canım. acıkmaman lazım.
ben 1 tam yumurta 2 yumurta beyazı 45 gr lor ve maydonoz yedim. durumum iyi birazdan öğlen yemeği beni bekliyor.
İnşallah canım❤okumuştum bende onu çok güzel yorumlar var..sen bi dene bakalım bende yapıcam zencefilli suyu içmem bitince