Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar yarin ayran detoksuna başlıyorum nohutumu mercimegimi haşladim bakalım işe yarayacak mı :KK66: 1 aylık karın egzersizi indirdim telefona ona da basliyorum spora biraz daha ağirlık verecem artık l:spor::KK6::temizlik::rapci::halay:

Bende kendimi tanitayim arkadaşlar ☺nisan2017 de 58 kg dım. Sonrasında Kasım başına kadar 63.5 kg oldumkaratay diyetiyle 59.9 u gördüm en son. Ama takılıp kaldım veremiyorumkış ta girdi hareket azaldı ama 52 hedefine ulasicam inşallah

Bencede olculerimizi yazalim
Bazen tartida eksilmesek de bedenimizin inceldigini gorunce motive oluyoruz.
Berilcem zaten 2 gun once yazmisti olcu alalim diye tatlim.
Ölçüyü de sabah bir şey tüketmeden almak lazımmış diye okudum
Kizlar yarin ayran detoksuna başlıyorum nohutumu mercimegimi haşladim bakalım işe yarayacak mı :KK66: 1 aylık karın egzersizi indirdim telefona ona da basliyorum spora biraz daha ağirlık verecem artık l:spor::KK6::temizlik::rapci::halay:
Inşallah iyi sonuçlar alırsın

Bende kendimi tanitayim arkadaşlar ☺nisan2017 de 58 kg dım. Sonrasında Kasım başına kadar 63.5 kg oldumkaratay diyetiyle 59.9 u gördüm en son. Ama takılıp kaldım veremiyorumkış ta girdi hareket azaldı ama 52 hedefine ulasicam inşallah
Öncelikle hoş geldin canım ilk sayfa da forum var onu doldurman lazım

Kaptanim merhaba . Ben geldim ilk olarak kendimden bahsedeyim . 21 yaşındayım. 7 aylık bi oglum var . 65 kilo ile hamile kaldım . 90 kilo ile doğurdum . Şuan 61 kiloyum . Hedefim 31 marta kadar 55 kilo olmak inşallah :KK9:
Hosgeldin canim.
Zoru basarmissin canim 6 kilo da gider en kisa surede insallah

Yeni
13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :dildeniz
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:uzman
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :
Yaşadığınız şehir:ankara
Boyunuz :165
Kilonuz:59,9
Hedef kilonuz :52
Kilo alma hikayeniz :nisan ayında 58 kg dım kasım sonunda baktığımda 63.5 olmuşum. 3 haftadır da 59.9 da takıldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?evlenmeden önce 52 kg dım. o halime dönmek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? hayır

Canım buraya yazki herkes tanısın

Canlarim dun geceden sonra bugun 1de uyanildi :))) emzirdigim icin icmedim tabiki ama yemekti bulasikti puff baya surdu neyseki 2gibi kahvalti yaptik buggunki listeni yazayim bariii :)))
14.00:1domates
1salatalik
1dilim yulafli arpali ekmek
Peynir
20.00:haslanmis siyah et
Salata
1kase yogurt
3lt su
Gece olurda acikirsaM sut icerim sanirim :)

Back
X