- 2 Mayıs 2016
- 835
- 1.402
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ölçüyü de sabah bir şey tüketmeden almak lazımmış diye okudumBencede olculerimizi yazalim
Bazen tartida eksilmesek de bedenimizin inceldigini gorunce motive oluyoruz.
Berilcem zaten 2 gun once yazmisti olcu alalim diye tatlim.
Inşallah iyi sonuçlar alırsınKizlar yarin ayran detoksuna başlıyorum nohutumu mercimegimi haşladim bakalım işe yarayacak mı1 aylık karın egzersizi indirdim telefona ona da basliyorum spora biraz daha ağirlık verecem artık l
![]()
Yeni yila bomba gibi basladin berilim harikasinBugun patates detoksu yapıyorum
Gec saatte de olsa sporu yapacam
Henüz ıcılmesede 3 lt su içilecek
Fıresız 27 Mart’a kadar devam
Tek kaçamak yok
Kılo da 94.9
Öncelikle hoş geldin canım ilk sayfa da forum var onu doldurman lazımBende kendimi tanitayim arkadaşlar ☺nisan2017 de 58 kg dım. Sonrasında Kasım başına kadar 63.5 kg oldumkaratay diyetiyle 59.9 u gördüm en son. Ama takılıp kaldım veremiyorumkış ta girdi hareket azaldı ama 52 hedefine ulasicam inşallah
Canım ınsallaYeni yila bomba gibi basladin berilim harikasin![]()
Evet canim ben sabahlari alirim hepÖlçüyü de sabah bir şey tüketmeden almak lazımmış diye okudum
Inşallah iyi sonuçlar alırsın
Sabah alalım ılk sayfaya yazıyımEvet canim ben sabahlari alirim hep
Gun icinde alinan olcu dogru olmaz
Hosgeldin canim.Kaptanim merhaba . Ben geldim ilk olarak kendimden bahsedeyim . 21 yaşındayım. 7 aylık bi oglum var . 65 kilo ile hamile kaldım . 90 kilo ile doğurdum . Şuan 61 kiloyum . Hedefim 31 marta kadar 55 kilo olmak inşallah![]()
Olur kaptanim super fikirSabah alalım ılk sayfaya yazıyım
Ay sonu kıyaslayalım
İnşallah canımÖlçüyü de sabah bir şey tüketmeden almak lazımmış diye okudum
Inşallah iyi sonuçlar alırsın
Onu telden beceremedim bi ugrasayim. Teşekkür ederimÖncelikle hoş geldin canım ilk sayfa da forum var onu doldurman lazım
Yakalandım
He ben onu gormemisim ben varim olcu yazmada cuma tartiyla beraber olcude yazalim benceBencede olculerimizi yazalim
Bazen tartida eksilmesek de bedenimizin inceldigini gorunce motive oluyoruz.
Berilcem zaten 2 gun once yazmisti olcu alalim diye tatlim.
Vericez canım vericiiiz :)Ne guzel canim 3 kilon kalmis darisi ben gibi siskolarin basina...
Sende dene en son bende denicem bu detoksuKizlar yarin ayran detoksuna başlıyorum nohutumu mercimegimi haşladim bakalım işe yarayacak mı1 aylık karın egzersizi indirdim telefona ona da basliyorum spora biraz daha ağirlık verecem artık l
![]()