Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ogleden sonra bir orta boy elma ya da ceyrek muz yiyordum ya bilemedim patatese baslayinca cok karbonhidrat diye onu sa mi yemesem

Ben bulgura bayılırımmm.. yarın ekmek yemicem kısır yiyeceğim için, dengelemiş olurum en azından.. sabahki omletten yaparım oh mis :)

Ben diyetimde bir degisiklik yapayim diyorum haşlanmış patatese biraz 2 gun falan agirlik vermek istiyorum. Patates diyeti gibi degil aslinda cunku yoğurt peynir ve domates salatalikla dengelerim diye dusundum(ekmeksiz). 2 gun sonra eski duzenime devam ederim. Aslinda ben karbonhidrat ya da protein diyeti degil de kalori sayimiyla zayiflamaya basladigim icin olabilir gibi. 100 grami sadece 87 kcal...
Canım hiç sağlıklı degil.
Protein yağ ve karbonhidratımdan oluşan dengeli bir diyet yapmalısın. Patates diyet icin uyun degil sok diyetlerde verilen kilo misliyle geri alınır ve yağdan kilo vermezsin.

Kızlar bu çay için çok güzel şeyler diyorlar niyeti bozdum alsam mı ben bundan yaa :KK53:
Kendimi sürekli tekrar ediyormuşum gibi geldi :)
Çaylarla zayıflanmaz. İçinde sinemaki vardır mutlaka sor olup olmadığını. Sinemaki vücuttan su attır ve bagirsaklari sağlıksız bir şekilde çalışırr. İleriye donuk bagirsak tembelliği yapar. Vücut su kaybederken elektroliz dengesini kaybersiniz. Bagirsaklarinizdaki faydalı bakterileri yok edesiniz. Seçim sizin 1-2 kilo su dan kaybetmek icin değer mi?

günaydın kızlar :) dünün menüsünü giriyorum:)

bi gün önceden kalan yemeklerimden çok az ısıttım
öğlen 1 kase yoğurt
akşam 6 adet etli lahana sarması
2 adet patates köftesi
1 kase salata
Bolca su
2 km yürüyüş ve 15 dakika evde plates

günaydın kızlar :) dünün menüsünü giriyorum:)

bi gün önceden kalan yemeklerimden çok az ısıttım
öğlen 1 kase yoğurt
akşam 6 adet etli lahana sarması
2 adet patates köftesi
1 kase salata
Bolca su
2 km yürüyüş ve 15 dakika evde plates
Kahvaltı yok mu?
Hem patates ekmek hem lahana ekmek.
Sen bütün gün yogurt hariç ekmek yemişsin.

Kızlar ben yanlışlıkla bir sayfa açmışım teli cebime koyunca oldu sanırım. Dedim acaba bu bir işaret mi :) İbrahim Saraçoğlu nun tarifi deniyor gece kızı çayı diye bir çay varmış ne kadar doğrudur bilmiyorum tabi ama ödem atıyor zayıflatıyormuş. Bu çay hakkında fikri olan var mı.
ALMA
Sadece para kazanıyorlar senin üzerinden..
ALMA

Kızlar günaydın, iyi sabahlar... sizden bir ricam var.. @berilcee banlı. hesabı ne zaman açılır bilmiyorum..

Lütfen kilo bildirimlerinizde beni etiketleyin, ben müsait olunca grup yüzdelerini hesaplayacağım.

Şuan bir toplantıya girmem lazım.. öptüm.

Kızlar günaydın, iyi sabahlar... sizden bir ricam var.. @berilcee banlı. hesabı ne zaman açılır bilmiyorum..

Lütfen kilo bildirimlerinizde beni etiketleyin, ben müsait olunca grup yüzdelerini hesaplayacağım.

Şuan bir toplantıya girmem lazım.. öptüm.

nefertityy nefertityy Merhaba canım,

Ben bu salı 89,2 başlangıç kilosuyla aranıza katıldım. Bu sabahki tartılmamda 87 çıktım. Kilo kaybı 2,2 kg. Yüzde olarak nasıl hesaplanıyor öğretirseniz bir dahakine ben hesaplayıp onu da yazarım :)

Eklentiler

• 20180105_061534_1024x576.webp
    20180105_061534_1024x576.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 197
Ben iki gündür ayran detoksu yapıyorum açıkçası tartıda pek faydası çıkmadı. Belki yağ olarak gitmiştir bilmiyorum.yada hafta sonu kilo almış olabilirim.ama şuan kilom geçen haftayla aynı..ayran detoksu yapan arkadaşım senin durumun nasıl...

bana güven mutlu ol. ilk defa yaptığın için çok fark etti sende.
Teşekkürler canım sana katılmakla iyi etmişim.. bugün kahvaltımı aynı yaptım daha lorumu yemedim ofiste o artık :)

Erikleri 3’e indiricem meyve yemicem limonlu su içicem malum hastalandım biraz ;)

Akşam kafamda henüz oturmadı onuda halledersem tamamdır..

Back
X