Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nefertityy nefertityy Merhaba canım,

Ben bu salı 89,2 başlangıç kilosuyla aranıza katıldım. Bu sabahki tartılmamda 87 çıktım. Kilo kaybı 2,2 kg. Yüzde olarak nasıl hesaplanıyor öğretirseniz bir dahakine ben hesaplayıp onu da yazarım :)
Tebriklerrrr:)

Kilo bildirimi

nefertityy nefertityy
@berilcee

Başlangıç kilom: 63.400
Geçen hafta: 59.900
Bugün: 59.000 :KK71:
Fark: 900gr
Çok güzel canımm tebriklerrr ;)

Gunaydin kizlar hayirli cumalar hepinize

Kilo bildirmim
Gecen hafta 74.9
Bu hafta 74.7
Giden 200 gr

nefertityy nefertityy
berilceee berilceee
Hayırlı cumalar tebrik ederimm:)

Başlangıç kilosu 70
Geçen Hafta 66
Bu hafta 65.500
Fark:500
nefertityy nefertityy
berilceee berilceee

Süper canımm :)

ekmek hiç yemedim dün :) yeseydim onuda eklerdim:) kahvaltı yapmadım
direk ekmek yedin demiyorum ki canım. dolaylı yollardan ekmek yemiş sayılıyorsun.
1 dilim ekmek yerine geçenler
1 kepçe çorba
1 orta boy (100gr ) patates
3 kestane
2 yk. kaşığı pilav
2 yk makarna
2 yk erişte
1 su bardağı patlamış mısır
1/4 yufka
1/4 simit
2 yk yulaf ezmesi
2 grisini
1 galeta
3 tane sarma
1 küçük dolma

Teşekkürler canım sana katılmakla iyi etmişim.. bugün kahvaltımı aynı yaptım daha lorumu yemedim ofiste o artık :)

Erikleri 3’e indiricem meyve yemicem limonlu su içicem malum hastalandım biraz :KK66:

Akşam kafamda henüz oturmadı onuda halledersem tamamdır..
fazla karbonhidrat alma bugünde protein ağırlıklı olsun yine. yoksa verdiklerini hızla geri alırsın. 40 gr karbonu geçme lütfen..

günaayyddıınnn kızzlaaarrr

bu sabah bi uyandım saat 9:5 nasıl yataktan fırladım nasıl giydim hangi ara koştum işe geldim bilmiyorum ben geldim kapıyı açtım arkamdan patron geldi . kıl payı yakalanmadım :KK70: :KK70:

dünki menüm

sabah : kahvaltımı ettim bu sefer 1 haşlanmış yumurta + cevizli peynir + helva + 2 zeytin + bir dilim ekmek + 1 bardak çay

öğlen : öğlen eve gitmedim komşularım geldi ofise onlarla oturduk ada çayı içtik yanında tuzlu kurabiye

ara öğün : sade kahve 5-10 fındık

akşam : 3 kaşık pilav 4 tane kanat ızgara + salata

meyve olarak mandalina

dün spor yapmadım halsizlik çöktü birden :KK43:

Son düzenleme:
veeee kendimle gurur duyduğum bir haftaaa:KK76: :KK49::sampiyon:

Kilo Bildirimi

Başlangıç tarihi:
1 Aralık 2017
Başlangıç kilosu: 54.00
29 aralık cuma: 51,20
Fark : 2,8
Hedef kilo: 48

berilceee berilceee
nefertityy nefertityy

işin en güzel yanı tıka basa yediğimde bile 51,7 yim :) eskiden tıka basa yesem 55 i görüyordum . ne güzel duyguymuş bu :KK49:

Günaydın kızlar
Kilo bildirimim

Gecen hafta 63.9
Bu hafta 63.6
Fark 300 gr
nefertityy nefertityy @berilcee

Aslında yılbasinda da abartmamıstım ve fazla kacirdigim hergün daha cok spor yaptim daha iyi bi sonuç bekliyordum reglim yaklasti belki ondan boyle olmustur:KK43:
Reglin yaklaştıysa normal ödem toplamışsındır

veeee kendimle gurur duyduğum bir haftaaa:KK76: :KK49::sampiyon:

Kilo Bildirimi

Başlangıç tarihi:
1 Aralık 2017
Başlangıç kilosu: 54.00
29 aralık cuma: 51,20
Fark : 2,8
Hedef kilo: 48

berilceee berilceee
nefertityy nefertityy

işin en güzel yanı tıka basa yediğimde bile 51,7 yim :) eskiden tıka basa yesem 55 i görüyordum . ne güzel duyguymuş bu :KK49:
Oooo o nasıl oldu o :)) ben bu kadar vermem için hiç yememem lazım sanırım :))

Tebrikler sen hedefine ulaştın sayılır ;)

Oooo o nasıl oldu o :)) ben bu kadar vermem için hiç yememem lazım sanırım :))

Tebrikler sen hedefine ulaştın sayılır :KK66:

valla bende anlamadım az az ama sık yiyorum bide tempolu yürümeye başladım işe gidip gelirken salına salına yürümüyorum artık ondan sanırım

Allonsy Allonsy sen neymişsin beee :))) Tebrikler!! sakın salma kendini olurmu ilk bir hafta birazda ödem atıyorsun ve bağırsakların boşalıyor..

Ayy utandım :KK22: Çok teşekkür ederim. Kilom fazla olduğu için hızlı verdim sanırım. Ödem gittikten sonra asıl iş başlayacak. Sizin sayenizde oldu bu kızlar... Destekleriniz, yanıtlarınız, fikir verişleriniz için teşekkür ederim. Haftalardır diyet gruplarına katılım konusunda çok korkaktım. O maddeleri okudukça yapamam heralde diyordum. Salı günü yeter deyip yazdım. Sağolsun @berilcee davet etti. Sizin gibi iyi insanlarla karşılaştım. Teşekkür ederim herşey için.

Back
X