Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

***13.TAKIM 552.ETAP***

nefertityy (74.3/73.8/0.5/%0.67)

Bademellaa (56.8/56.7/0.1/%0.18)

phılosophergirl (65.5/65.1/0.4/%0.61)

Aglamaktankorkma (53.4/) ikinci kez bıldırımde bulunmadı

sananesanane (68.7/)kurallara uymadığından dıskalıfıye

keryneia (59/58.7/0.3/%0.50)

Zerra (66.7/66.6/0.1/%0.14)

Bengi_(56.2/55.2/1/%1.80)

umudum2 (68.1/66.6/1.5/%2.20)

NEHIR34(74.7/73.2/1.5/%2.01)

praying Angel (51.2/)kurallara uymadığından dıskalıfıye

sevimlimmm (63.6/62.9/0.7/%1.10)

Behmen (78/76.2/1.8/%2.30) 27.12.17 de takıma katılan yenı üye hedef kılo 68

13. Takım ortalaması:%0.708

Hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar çok güzel hafifledik ;)

tebrikler sen de bendensin 100 gramcı

teşekkürler bengi..ben yüryüşe çıkarken veya sonrasında çok aç olmayayım diy e meyve yiyordum..

evet zamanla oluyor herşey..buraya geleli 38gün kadar oldu.ilk başlarda adapte olamadım..kolay mı 5 yıldır 3 kişinin yiyeceğini yiyorum.gecenin 11 de yarım kavanoz nutella mideye iniyor.ekmek dolu boş her türlü yiyorum..

sonrası ilk başlar kaçamaklar çok oldu ama şimdi çok çok daha iyi..
ve toplamda 6.4 kg verdim 1 beden küçüldüm..gıdığım gitti:KK54:

ve daha da gidecek hep beraber takım ruhu ve takım arkadaşlarına hesap verme sorumluluğu sayesinde..
iyi ki varsınız kızlar:KK200::KK200::KK200:

Canım bende çok güzel motive oldum hepinizin sayesinde..son zamanlarda kendim için yaptığım en güzel iyilik bu oldu iyiki takıma girdim ve devam ettim paylaşımlara... İnşallah hep beraber bu kiloların üstesinden geleceğiz sorumluluk duygusu takım ruhu süperr:KK200:

Eki Görüntüle 2093056
kızlar bugün Kuru Fasulye unu aldım. çorbalarda, kreplere falan kullanacağım. denemek istiyorum. kendim için bir araştırma tablosu hazırladım sonra dedim ki neden bunu kızlarla da paylaşmıyorum. karbonhidrat tercihi yaparken bu değerleri göz önünde bulundurun. barilla'nın tam buğday makarnasını tercih etmemin nedeni daha önce markette incelememde en düşük karbonhidrat değeri olmasından kaynaklanıyor. şu sevil'in yulaf unulu vs. makarnalarından daha düşük karbonhidratı var.
kuru fasulye unundan yapılmış tarifler nette var. muhallebi bile yapmışlar. genellikle glutensiz olduğu için tercih ediliyor ama bu besin değerleriyle bizde neden tercih etmeyelim.

Canım çok güzel bir bilgi oldu bu teşekkür ederim çok faydalanacağım:KK36:

Listeye girmissin canim hadi hayirlisi olsun
Teşekkür ederimmmm:KK76::KK76:

Kizlar gruba heyecan katalim biraz yaa kendi icimizde 2 serli 3 erli gurup olsak yarissak daha bi gaza gelmezmiyiz.

Ayy olabilir bence de aynen içimizde mücadele edersek bizi gaza getirir:halay::halay:

haklısın ama işte biraz gitsin moralim yerine gelsin istedim..
zaten iki günlüktü..
aslında amacımda buydu biraz verip 1-2 hafta o kiloda sabit kalmak ..sonrası tekrar yavaş yavaş vermek
Kendimizi cok sarsmadan, strese girmeden verirsek daha uzun soluklu olur.. mesela ben spor yaptigim icin buna guveniyorum.. arada kacirsamda iste pudingdi makarnaydi :) kucuk porsiyonlar cok etkilemiyor.. cunku keyifli tutmaya calisiyorum, ve sanirim bu sekilde hayatimin sonuna kadar devam edecegim.. zaten yoga ve meditasyon bir arada hep tekrar baslamak istedigim birseydi.. bu guzel bir firsat oldu bana. Guzel bir app bulup ikisinin bir arada yapacagim bir firsatim olursa degme keyfime ;) .. hayatimda ne stres kalir nede sagliksiz bir yasam :KK55:

Eki Görüntüle 2093056
kızlar bugün Kuru Fasulye unu aldım. çorbalarda, kreplere falan kullanacağım. denemek istiyorum. kendim için bir araştırma tablosu hazırladım sonra dedim ki neden bunu kızlarla da paylaşmıyorum. karbonhidrat tercihi yaparken bu değerleri göz önünde bulundurun. barilla'nın tam buğday makarnasını tercih etmemin nedeni daha önce markette incelememde en düşük karbonhidrat değeri olmasından kaynaklanıyor. şu sevil'in yulaf unulu vs. makarnalarından daha düşük karbonhidratı var.
kuru fasulye unundan yapılmış tarifler nette var. muhallebi bile yapmışlar. genellikle glutensiz olduğu için tercih ediliyor ama bu besin değerleriyle bizde neden tercih etmeyelim.

karbonhidrat açısından baktığında söylediklerin de haklısın.. canımız unlu şeyler çektiğinde yulaf yerine bu kullanılabilir.. aklımızda bulunsun.. saol..

Kaptanım nehir de 1.5 kilo vermiş bende...onun yüzdesi 2.01...benimki 2.20
Ben yüzde hesabını anlamıyorum. Oyuzden soruyorum onunkinde yada benimkinde bi yanlışlık mı var yoksa kiloyla mi alakalı. Benimkini siz hesaplamasınız..o kendi hesapladı galiba
bak tatlım çok basit. geçen haftayla olan kilo farkın örneğin 2kg olsun. ve sen geçen hafta 100kg olmuş ol. yüzde şöyle hesaplanıyor;

(2/100)*100= yani %2

yani geçen haftaki toplam kilonun yüzde 2 sini vermişsin. bu da herkesin toplam kilosuna göre verdiği yüzdelerde değişkenlik gösterebilir.

Kizlar gruba heyecan katalim biraz yaa kendi icimizde 2 serli 3 erli gurup olsak yarissak daha bi gaza gelmezmiyiz.

ben varım :)

çok doğru haklısın.. sıfır şekerden kasıt meyve şekeri dahil değil mi?

yine de çok iyi

amin canım aminn

sporu bırakırsan daha çok sarkar ve daha çok kilo alırsın.. bu saatten sonra yapılacak şey, spor düzenini belli seviyede bırakıp, yediklerini kontrol etmek bence.. şimdi spora yüklenip sonra bırakma sakın.. ben hep sporu bıraktığım zamanlar kilo aldım..

çok güzelll

süpperrrrrr

ya insan ne üzülüyor yaaa.. süper ortalamalar var halbuki..

canım geçen haftanın gerçeği bunlar.. yine de ellerine sağlık.. süper toparlamışsın..

beğendimmmm

vay vay vay..

oo gelmişsin bile.. Beril almış listeye

olsun iyi iyi..

evet az olmuş ama sizlerin kilosu da çok az.. 50 kilo biri haftda 1 kilo verse zaten uff düşünemiyorum..

tamam bakıcam şimdii

evet ortalama için hepimizin çalışması lazım.. maalesef..

karabuğday diyetine geçsem nasıl olur sadece 3 gün :110:

Eki Görüntüle 2093056

ben nohut unu almıştım krep yapmak için tadını hiç beğenmedim ve yiyemedim. ayrıca bu krep yapma işinden de çok sıkıldım. sabahları ne yesem bilmiyorum :işsiz::işsiz:

ben nohut unu almıştım krep yapmak için tadını hiç beğenmedim ve yiyemedim. ayrıca bu krep yapma işinden de çok sıkıldım. sabahları ne yesem bilmiyorum :işsiz::işsiz:
Sade lor ve yumurta cok basarili oluyor.. gayet doyurucu ve aciktirmiyorda ;)

Karabugday diyeti degil dengeli sağlıklı bir sey yapsan.
Yulaf ezmesinde ilk başlarda beğenmiyorduk alışırız zamanla..
Pofuduk omlet yapsana çok güzel oluyor
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1302404823204388&id=778459738932235

nefertityy (73.8/
Bademellaa (56.7/
phılosophergirl (65.1/
Aglamaktankorkma (53.4
keryneia (58.7/
Zerra (66.6/
Bengi_(55.2/
umudum2 (66.6/
NEHIR34(/73.2/
sevimlimmm (62.9/
Behmen (76.2/

Kizlar kilosu yakin olanlar birbirleriyle eslessin diyorum ben ne dersiniz

Nehir /nefertitiy /behmen
Psilosophergirl / zerra / umudum
Bademella / sevimlimmm
Bengi / keryneia
Aglamaktan korkmada gelirse onuda bi gruba aliriz

Itirazi olan olmayan :KK31:soylesin
Biz bi grupsak kimse itiraz etmez diye dusunuyorum
nefertityy nefertityy
berilceee berilceee
Kaptanlarim size sormadan yaptim ama kilo vermeyi daha zevkli hale getirmek icin yaptim valla billa:KK73:

karbonhidrat açısından baktığında söylediklerin de haklısın.. canımız unlu şeyler çektiğinde yulaf yerine bu kullanılabilir.. aklımızda bulunsun.. saol..

Anladım canım çok saol.yüzde kişilerin kilosuyla değişken ozman tamam.
bak tatlım çok basit. geçen haftayla olan kilo farkın örneğin 2kg olsun. ve sen geçen hafta 100kg olmuş ol. yüzde şöyle hesaplanıyor;

(2/100)*100= yani %2

yani geçen haftaki toplam kilonun yüzde 2 sini vermişsin. bu da herkesin toplam kilosuna göre verdiği yüzdelerde değişkenlik gösterebilir.

(2/100)*100= yani %2

Oley o zaman yaris baslasin :))

canım çok yanlış yapıyorsun. daha önce yazdım. eğer şeker düşüklüğü yaşamıyorsan kardiyo yani yürüyüşü aç yapman senin yararına bilimsel olarak tekrar açıklamayayım. kısaca glikojen depoların boş olduğu için hemen yağ yakmaya başlıyorsun. ama dayanamıyorsan bir şey yiyip 1 saat sonra çıkabilirsin. meyve olabilir ama kişisel olarak tercih etmem.
spordan sonra vücut belli bir süre yağ yakımına devam eder. spordan sonra 2-3 devam eder eğer hemen vücuda besin girerse yağ yakımı azalır eğer meyve veya şekerli yüksek karbonhidratlı bir şey yerseniz tamamen durur. yaptığınız sporun hiç bir önemi kalmaz.
çok açsanız protein (süt ürünleri veya tavuk vs..) veya yağ (kuruyemiş) alabilirsiniz.

FAKAT ÖNEMLİ NOT ağırlık antremanları aç yapılmaz.
glikojen depomu ney ney neyyy :))) kiz sen daha once niye demiyon ben yaparim her sabahhhh aksam hic yaparmiyim artik pehhh :))

nefertityy (73.8/
Bademellaa (56.7/
phılosophergirl (65.1/
Aglamaktankorkma (53.4
keryneia (58.7/
Zerra (66.6/
Bengi_(55.2/
umudum2 (66.6/
NEHIR34(/73.2/
sevimlimmm (62.9/
Behmen (76.2/

Bademella / sevimlimmm
Bengi / keryneia

nefertityy nefertityy
berilceee berilceee
Kaptanlarim size sormadan yaptim ama kilo vermeyi daha zevkli hale getirmek icin yaptim valla billa:KK73:
Ben keryneia keryneia ile eşleşmem o ağırdan alacakmış :D şaka şaka..

nefertityy (73.8/
Bademellaa (56.7/
phılosophergirl (65.1/
Aglamaktankorkma (53.4
keryneia (58.7/
Zerra (66.6/
Bengi_(55.2/
umudum2 (66.6/
NEHIR34(/73.2/
sevimlimmm (62.9/
Behmen (76.2/

Bademella / sevimlimmm
Bengi / keryneia

nefertityy nefertityy
berilceee berilceee
Ya ben beni eleştirdiğiniz arkadaşlarla nasıl yarışalım masallah hepsi çok azimli en sonuncu ben olurum yapmayın....

Back
X