- 26 Aralık 2017
- 460
- 989
- 18
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi gidi citirlar sizi kapisin mademkeryneia kızdirmaya çalışıyorum.
hem o hedef kilosunu asagiya çekebilir ama benim icin geçerli degil bu.
en fazla 54 daha düşemem..
Haftaya benden de az gider zatenSizi gidi citirlar sizi kapisin madem![]()
Sifir kacamaksiz 3 ana 2 ara ogunle karbonhidrati en fazla 3 birim alarak 76 ya gule gule dersin bebisimNEHIR34 ben varımmmm canımm
Böyle iyi olacak bence
Yakından talipleşirizz
Benim bu haftam kritik zaten uzun süre 76 kiloda kaldım 76 aşarsam süper olacak
Bu vesile ile azmim de artar inşallah
Orasi kesin gomuyordur ismini bilmedigim cikolatalariHaftaya benden de az gider zaten
Bak bizimkinden ses çıkmıyor yine çikolataları götürüyor. .
keryneia
Sağlıklı beslemek önemli olan bu. Diyet demek detoks demek, aç kalmak demek degil. Doğru besinleri tüketmek demek.Sifir kacamaksiz 3 ana 2 ara ogunle karbonhidrati en fazla 3 birim alarak 76 ya gule gule dersin bebisim
Gunde en az 40 dk spor
Bengi__ cim tespitim dogrumu.
Ben kaybederim gibi geldinefertityy (73.8/
Bademellaa (56.7/
phılosophergirl (65.1/
Aglamaktankorkma (53.4
keryneia (58.7/
Zerra (66.6/
Bengi_(55.2/
umudum2 (66.6/
NEHIR34(/73.2/
sevimlimmm (62.9/
Behmen (76.2/
Kizlar kilosu yakin olanlar birbirleriyle eslessin diyorum ben ne dersiniz
Nehir /nefertitiy /behmen
Psilosophergirl / zerra / umudum
Bademella / sevimlimmm
Bengi / keryneia
Aglamaktan korkmada gelirse onuda bi gruba aliriz
Itirazi olan olmayansoylesin
Biz bi grupsak kimse itiraz etmez diye dusunuyorum
@nefertityy
berilceee
Kaptanlarim size sormadan yaptim ama kilo vermeyi daha zevkli hale getirmek icin yaptim valla billa![]()
Tesekkur ederim canim 73 leri gordum moralim yerine geldi uzun suredir goremiyordumSağlıklı beslendin önemli olan bu. Diyet demek detoks demek, aç kalmak demek degil. Doğru besinleri tüketmek demek.
Seni tebrik ediyorum.
Amac motive olmak hirs yapmak bastan olumsuz dusunmeyelim
Yüzdeliklere göre mi degerlendirme olacak pekiAmac motive olmak hirs yapmak bastan olumsuz dusunmeyelim![]()
Ben yazmistim ama orada gorunmuyor profile girince gorunuyor.Kızlar hepiniz isminizin altına kilolarınızı yazsanıza unutunca bakıyoruz ordan![]()
Tabiki tatlim herkesin kilosu farkli haksizlik olur yoksamYüzdeliklere göre mi degerlendirme olacak peki
Tamam o zamanTabiki tatlim herkesin kilosu farkli haksizlik olur yoksam
Bende yazmistim ama görünmuyorBen yazmistim ama orada gorunmuyor profile girince gorunuyor.![]()
AnlastikTamam o zaman![]()
Bilenler bize ogretsinBende yazmistim ama görünmuyor
olurmu ayol yoga diye belirtmedilerimin hepsi cardio.. yani genellikle kol ve karin calisiyorum manyak gibi terliyorum :)Yahu kaç kere yazdım ben bu aç karna kardiyo candır. Ama sen kardiyo yapmıyorsun yoga pilates kardiyo degil.
Ben zaten 55'e dusurdum amakeryneia kızdirmaya çalışıyorum.
hem o hedef kilosunu asagiya çekebilir ama benim icin geçerli degil bu.
en fazla 54 daha düşemem..
Kas oluşunca kılo artar canımBen zaten 55'e dusurdum amaberilceee kabul etmiyor :) .. zaten her turlu kas yapicam diye dusucem sonra tekrar kilom artabilir kaslardan oturu canim baklavalarim cikicak gobusumun yerinde :)))