Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

NEHIR34 NEHIR34 ben varımmmm canımm
Böyle iyi olacak bence ;)
Yakından talipleşirizz
Benim bu haftam kritik zaten uzun süre 76 kiloda kaldım 76 aşarsam süper olacak ;)
Bu vesile ile azmim de artar inşallah

NEHIR34 NEHIR34 ben varımmmm canımm
Böyle iyi olacak bence :KK66:
Yakından talipleşirizz
Benim bu haftam kritik zaten uzun süre 76 kiloda kaldım 76 aşarsam süper olacak :KK66:
Bu vesile ile azmim de artar inşallah
Sifir kacamaksiz 3 ana 2 ara ogunle karbonhidrati en fazla 3 birim alarak 76 ya gule gule dersin bebisim
Gunde en az 40 dk spor
Bengi__ Bengi__ cim tespitim dogrumu.

nefertityy (73.8/
Bademellaa (56.7/
phılosophergirl (65.1/
Aglamaktankorkma (53.4
keryneia (58.7/
Zerra (66.6/
Bengi_(55.2/
umudum2 (66.6/
NEHIR34(/73.2/
sevimlimmm (62.9/
Behmen (76.2/

Kizlar kilosu yakin olanlar birbirleriyle eslessin diyorum ben ne dersiniz

Nehir /nefertitiy /behmen
Psilosophergirl / zerra / umudum
Bademella / sevimlimmm
Bengi / keryneia
Aglamaktan korkmada gelirse onuda bi gruba aliriz

Itirazi olan olmayan :KK31:soylesin
Biz bi grupsak kimse itiraz etmez diye dusunuyorum
@nefertityy
berilceee berilceee
Kaptanlarim size sormadan yaptim ama kilo vermeyi daha zevkli hale getirmek icin yaptim valla billa:KK73:
Ben kaybederim gibi geldi Bademella Bademella callanetic yapmiyor muydun sen?:KK17:

Yahu kaç kere yazdım ben bu aç karna kardiyo candır. Ama sen kardiyo yapmıyorsun yoga pilates kardiyo degil.
olurmu ayol yoga diye belirtmedilerimin hepsi cardio.. yani genellikle kol ve karin calisiyorum manyak gibi terliyorum :)

keryneia keryneia kızdirmaya çalışıyorum. :KK70: hem o hedef kilosunu asagiya çekebilir ama benim icin geçerli degil bu. :KK70: en fazla 54 daha düşemem..
Ben zaten 55'e dusurdum ama berilceee berilceee kabul etmiyor :) .. zaten her turlu kas yapicam diye dusucem sonra tekrar kilom artabilir kaslardan oturu canim baklavalarim cikicak gobusumun yerinde :)))

Back
X