Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Peki vücudu sikilastirmak için napalim kızlar...nasıl bir spor önerirsiniz mesela.
Kuzum ben hoca eslıgınde calısıyom benım yığıntı göbek sırt
Ikı haftam kaldı ölçüm yapıp devam edecem yada bırakacam
Ama pilates callen ıyı bırde ağırlık çalışma

Ben şimdi leslie 1 mil başladım...3 mil e başlıcam ama o sadece yürüyüş sanırım. Bide bacak mekik hareketleri falan yapıyorum ama dediğinize de bir bakayım. Çünkü gerçekten sıkılasmam lazım...çocuklarım kucuk olduğu için birakip biyerlerde çalışma için gidemem ancak evde işte. Kendi cabalarimla

bu akşam lor yedim :)))

normalde karabuğday diyetinde her öğün yeniyor ama ben sadece akşam yiyorum. ilk yaptığımda 3 günde 2 kilo vermiştim ödem atmıştım sonra yavaşlıyor kilo vermek. omlet tarifi için teşekkür ederim canım ama ben yiyemiyorum böyle yumurta midem kalkıyor afedersin,, haşlama yiyorum.

canım ben sevimlim ile nasıl eşleşeyim aramızda 6,2 kg fark var hiç adil olmaz :)))

yapıyorum canım dün akşam 4. günümdü ve basenlerimin toplandığını farkettim. bu kadar kısa sürede fark eder mi bilmiyorum ama değişiklik olduğundan eminim. çünkü oturduğumda üst bacaklarım yayılır yere yapışıp genişlerim :KK70::KK70:dün akşam baktım üst bacaklar yayılmıyor gayet toplu duruyor acayip sevindim çıldırdım sevinçten :KK70::KK70:eşim gülüyor sakin ol diyor :)))
Ne güzel tebrikler:KK9:

Kızlar iyi kaynatmışsınız hızlıca okudum alıntı yapamadım . Misafirlerim geldi yemek yedik
Yağlama yemedim
Ama küçük bir dilim kek yiyeceğim:kk77:
Yatmadan uğrarım tekrar görüşmek üzere :KK54:

Ben menümü yazayım unutmadannn

Sabah
Limonlu sıcak su

2 yumurta
2 kara buğday unundan krep
Kk peynir
Zeytin

Ara
Türk kahvesi
1 mink lokum
1 mandalina

Öğlen
1 kepekli galeta
1 kase cacık içine biraz chia ve keten tohumh ve yeşillik koydum

Ara
1 grissini
1 minnak acve hurma

Akşam

1 kepçe sütlü domates çorbası
4 yk sebze sote
Salata
3 ısırık pizza :oops:

2 lt su şimdilik daha içeceğim
Spor olarak da şimdi trambolinde zıplayacağımmm:KK57::KK59:

73 kılo nasıl 40 beden giyiyorsun kiz masalalh sana..
ben 70 kıloyken üst 42 yada 44 ..L
Alt 46 Xl giyiyorum.
Canim senin boyun kac benimki 1.63 ve benim bolgesel sorunum yok kilom esit bir sekilde dagilmis gomlek de pantalon da 40 bedenim bady kazak da L beden im
Spor cok onemli sporla birlikte zayiflarsan 5 kilo versen 8 9 kilo vermis gibi gorunuyorsun.

Kizlaaarr. Ben eve yeni gidebildim. Bugun mesaiye kaldim. Msjlari yeni gordum. Ben 2 Ocak ta araniza katildim. Listede henüz yokum. Eslesme yapmissiniz ama ben sanirim aranizda en kiloluyum. Bu hafta 1.2 kilo vererek 85.8 oldum. Eger kilomu gruba gore fazla bulup kabul etmezseniz anlayis gosterebilirim. Zaten listeye de daha girmedigim için sorun etmem. Bu arada kilo veren herkesi tebrik ederim :)

Back
X