• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bitter çikolata önerir misiniz ? mesela haftada 2 dilim ?
içindekileri oku palm yağı koruyucu renklendirici vs.. gibi katkı maddeleri yoksa sadece pancar şekeri kakao ve kakao yağından yapılıyorsa ve en az %80 çikolata ise olabilir ama bence daha iyi bir alternatifi var. züber diye bir bar var. içeriği çok sade meyve ve kuruyemiş var. migroslarda bulunuyor. abartmadan yenebilir.
ama hemen buraya tatlı krizi için bir tarif bırakayım. mutlaka yap sana çok iyi gelecek. ara öğün olarak yiyebilirsin. normalde ara öğün için yarısını kahvaltı için hepsini tavsiye ederim ama sen emziren annesin metabolizman bizden hızlı çalışıyor.

1 bardak süt (200ml) laktozsuz daha iyi oluyor çünkü laktozsuz sütler daha şekerli bir his yaratıyor.
2 büyük günkurusu kayısı
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1/2 yk kakao (ne kadar kakao sevdiğine bağlı ölçü)
bunlari küçük bir tencerede kaynayana kadar karıştırarak pişir. sonra blendırdan geçir. böylece tam lapa şeklini alır. en az yarım saat beklesin..
yanında taşıyacaksan küçük bir kavanoza veya kaseye koy.
üzerine 1 çay kaşığı hindistancevizi dök (fazla dökme kalorisi yüksek)
2 ceviz kır veya 6-7 çig fındık..

neden yapılmasın..
şimdi yürüyüş yapacağım tempolu
NaMIDiGeRBuzDoLaBI NaMIDiGeRBuzDoLaBI olur mu öyle şey daha iyi olur yürüyüş yapmak. ah bu komşular yok mu bir yerden duyup duyup doğru yanlış demeden aktarıyor.
geçen gün spor salonun soyunma odasındaki muhabbeti diledim. birisi geldi yoğurt kesiği suyu zayıflatıyormuş müjde kızlar hemen deneyin. peynir altı suyu harika bir protein kaynağı muhteşem bir şey ama sen sabah poğaçaları öğlen ekmek arası döner akşma hamburger tüket sonra spora git yatarken de peynır altı suyu iç zayıflayacağım diye :D

içindekileri oku palm yağı koruyucu renklendirici vs.. gibi katkı maddeleri yoksa sadece pancar şekeri kakao ve kakao yağından yapılıyorsa ve en az %80 çikolata ise olabilir ama bence daha iyi bir alternatifi var. züber diye bir bar var. içeriği çok sade meyve ve kuruyemiş var. migroslarda bulunuyor. abartmadan yenebilir.
ama hemen buraya tatlı krizi için bir tarif bırakayım. mutlaka yap sana çok iyi gelecek. ara öğün olarak yiyebilirsin. normalde ara öğün için yarısını kahvaltı için hepsini tavsiye ederim ama sen emziren annesin metabolizman bizden hızlı çalışıyor.

1 bardak süt (200ml) laktozsuz daha iyi oluyor çünkü laktozsuz sütler daha şekerli bir his yaratıyor.
2 büyük günkurusu kayısı
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1/2 yk kakao (ne kadar kakao sevdiğine bağlı ölçü)
bunlari küçük bir tencerede kaynayana kadar karıştırarak pişir. sonra blendırdan geçir. böylece tam lapa şeklini alır. en az yarım saat beklesin..
yanında taşıyacaksan küçük bir kavanoza veya kaseye koy.
üzerine 1 çay kaşığı hindistancevizi dök (fazla dökme kalorisi yüksek)
2 ceviz kır veya 6-7 çig fındık..
güzel bişeye benziyor deniycem yarın :)
ben zaten % 80 olanindan alıyorum zaten hayatımda pek şekere yer yoktur çayı kahveyi şekersiz içerim bu büyük avantaj bence.
ama söz konusu çikolata olunca gözüm dönüyor.

Bu arada ilgi ve alakaniz için teşekkür ederim.

@Kriziantemcicegi
13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :kriziantentemcicegi
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:öğretmen ama şimdilik ev hanımı
Yaşınız :27
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz :1.70
Kilonuz:81.9
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz :doğuma 103 ile giden bir kadınım doğum dan sonra hem vucudum hem ben mahvoldum öncesinde de zayıf değildim ama bu kadar hiç olmadım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Görünüş ve saglık için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mi? Hatırlamıyorum

güzel bişeye benziyor deniycem yarın :)
ben zaten % 80 olanindan alıyorum zaten hayatımda pek şekere yer yoktur çayı kahveyi şekersiz içerim bu büyük avantaj bence.
ama söz konusu çikolata olunca gözüm dönüyor.

Bu arada ilgi ve alakaniz için teşekkür ederim.
yulaf lapasını yap çikolatadna daha iyi olduğunu göreceksin.
%80 bitter yazsada marketlerdeki çikolataların çoğu katkılı ve zararlı içerikli..
az yerde doğal gerçek çikolata var.. herşeyin doğalı lütfen.. özellikle de bebişli anneler için.

@Kriziantemcicegi
13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :kriziantentemcicegi
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:öğretmen ama şimdilik ev hanımı
Yaşınız :27
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz :1.70
Kilonuz:81.9
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz :doğuma 103 ile giden bir kadınım doğum dan sonra hem vucudum hem ben mahvoldum öncesinde de zayıf değildim ama bu kadar hiç olmadım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Görünüş ve saglık için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mi? Hatırlamıyorum
Evet bu benim :) hergün aktif yazamayblrm ama kilomu cuma yazarım

NaMIDiGeRBuzDoLaBI NaMIDiGeRBuzDoLaBI olur mu öyle şey daha iyi olur yürüyüş yapmak. ah bu komşular yok mu bir yerden duyup duyup doğru yanlış demeden aktarıyor.
geçen gün spor salonun soyunma odasındaki muhabbeti diledim. birisi geldi yoğurt kesiği suyu zayıflatıyormuş müjde kızlar hemen deneyin. peynir altı suyu harika bir protein kaynağı muhteşem bir şey ama sen sabah poğaçaları öğlen ekmek arası döner akşma hamburger tüket sonra spora git yatarken de peynır altı suyu iç zayıflayacağım diye :KK70:
Tereddüt ettim bi an doğru mu diye :))
Eger spora ara verirsem baslayamamktan korkuyorum neyseki sordum cevabı aldım demek ki her denilene inanmamak lazım.

Ben geçen yarım kilo peynir suyunu döktüm yaa :((((
keşke bunu daha önce okusaydim , yoğurt suyunu biliyorum ama bundan haberim yoktu sadece bebeklerin pankekine koyuldugunu biliyodum.

gitti caaaanim suo_O

Hic acima uygula hain planlarini beril im duzenli uyu artik. Bu arada 2 gecedir bende uyuyamiyorum faydasi olursa bizimle de paylas kardesim.

Sinameki icme canim bagirsak florasina cok zararli. Onun yerine kefir ic yada esit olcu de tarcin zencefil zerdacali bir kavanozda karistir koy dolaba 1 bardak sicak sute 1 cay kasigi karistir ic cok faydasi oluyor. Ayni zamanda insilun direncine ve yag yakimida faydasi var. Diyetisyenimin tavsiyesi

Cok iyi fikir canim ama nerde ayni ulker de bile degiliz.

Merhaba kızlar bu sabah tartıldm 81.9 um boyum 170
Hedef kilom 70..
Bebeğim bir yaşında.
Bebeğim 5 aylıkken diyete başladım 94 ten 79 kadar indim üç aydır yapmıyorum şuan dediğim gibi 81.9 um..
İnşallah başarırım
Keşke o 79 benimmmmm ossaaaaa

Cuma dan cumaya kilomu yazarım artık kızlar
Dıger kurallarda var çiçegım
Düzenli paylaşım
Menü yazma
İlk sayfada yazıyor bır göz at istersen
Kuzum utanacak bir sey yok. Olculerimizden memnun olsak zayiflama takiminda olmazdik amaaa tanisamazdik ta. Bak iyi ki kilo almisiz ki yollarimiz cakisti. Hem birbirimizi taniyoruz hem de faydali bilgiler ogrenip paylasiyoruz. Hepimiz istedigimiz olculere gelelim sonra fit kadinlar takimi acar sohbete orada devam ederiz belkim bir gun insallah.
Ben utanmayıda sele verdım ki
Benim vücut ölçümden tarla bag bahçe yapılır

benimki 4+1 200 m temizletyene kadar canım çıkıyor

afiyet olsun güzel

su miktarını da toplam olarak ortalama belirtirsen daha iyi olur canım

güzel canım afiyet olsun

o kavanozu eline hiç almıcaktın canım..yediğin her kaşık yağ olarak biryere yapışıyor

afiyet olsun
Büyük ev gülse
Temizliği dıkenı işte
Temizliği
Paylasim da ust sınır var mi:ıslık:
Bır zamanlar sendin şimdi hıc saymdım
En guzeli benim evimmis 2 oda 1 salon kutu gibi. Ise basliyorsun ne ara bitiyor anlamiyorsun oh mis.
Aynı benım ev temizlemesende olur yorma kendını
3. çocuğumda emzirdiğim dönem boyu rezene içmiştim bende 17 ay

işe erken mi gidiyorsun canım 6 çok erkenmiş

günaydın

bende alıştım hafta sonuda gözüm açılıyor

günaydın canım
opsieli lahmacun ilk kez duydum valla

az kalmış listeye girmene

he ya iyi olurdu:dondurma:

harika canım

güzel lezzetli bir kek tarifin varmı canım..
en son ağlayan pasta yaptım yiyemedim:KK61:
3 çocuktan sonra düşünüyormusun yenıden
Arkadaslar ben ciktim. En guzel gunler biz 13. Takimin olsun ki huzurla kilo verelim.
Herkese güzel olsun
Ama sadece bız kılo verelım
Bişey aklıma takiliyo regl olunca spor yapilmiyo mu ? komsum dedi bunu vücut su tutuyomus çok sasirdim:silah:
Ben bunu burda duydum
Tam tersı spor ağrılı adet donemlerı olanlara cok ıyı gelır
Dr lar bıle önerıyor
bitter çikolata önerir misiniz ? mesela haftada 2 dilim ?
Kılo verme hızına göre belırle bence
Yersen yada yemessen nasıl olur
Nıtekım omur boyu dıyet modunda yaşanmaz
geçen gün spor salonun soyunma odasındaki muhabbeti diledim. birisi geldi yoğurt kesiği suyu zayıflatıyormuş müjde kızlar hemen deneyin. peynir altı suyu harika bir protein kaynağı muhteşem bir şey ama sen sabah poğaçaları öğlen ekmek arası döner akşma hamburger tüket sonra spora git yatarken de peynır altı suyu iç zayıflayacağım diye :KK70:
Ama bu doğru
Eger katkısız ev usulü peynır ve tuzsuzsa suyu cok yararlı
Tıpkı yoğurt suyu gıbı

Evet bu benim :) hergün aktif yazamayblrm ama kilomu cuma yazarım
mesajın içinde kalmış o yüzden yazım. sadece cuma günü paylaşım yapmak yetmiyor. günlük menü su ve spor paylaşımı yapılıyor. ilk sayfada görev dağılımımız ve ilgili kişiler yer alıyor. biraz disiplinli bir grubuz. özellikle katılım çok önemli sadece cuma kilo bildirimi doğru degil.
Menüleri ben yorumluyorum. Sağlıksız seyler ve dusuk kalorili diyetlere karşıyız.
Tüm bunlar senin icin uygunsa katil bize beraber yağlarımızı yakalım...

Tereddüt ettim bi an doğru mu diye :))
Eger spora ara verirsem baslayamamktan korkuyorum neyseki sordum cevabı aldım demek ki her denilene inanmamak lazım.

Ben geçen yarım kilo peynir suyunu döktüm yaa :KK43:(((
keşke bunu daha önce okusaydim , yoğurt suyunu biliyorum ama bundan haberim yoktu sadece bebeklerin pankekine koyuldugunu biliyodum.

gitti caaaanim suo_O
Ya bak sende hemen peynir suyu zayıflatıyora inandın :) iyidir peynir suyu protein kaynağı içmek lazım ama zayıflatmaz. Hiç bir sey tek basına zayıflatmaz veya kilo aldırmaz. Hergun sadece 800 kalorilik 1 hamburger yiyerek zayıflatabilirsiniz ama bu sağlıklı mi HAYİR yapılabilir mi ÇOK ZOR. Diyet hem sağlıklı hemde sürdürülebilir olmalı. Bunları tekrar tekrar herkes icin ve yeni arkadaşlar icin yazıyorum..
Yeni arkadaşlarımızda söyle biraz geçmişe gidip okusalar cidden güzel bilgiler var.. ben gruba katılmadan önce bir kaç hafta önceki gecmisi okumuştum..

Merhaba kızlar bu sabah tartıldm 81.9 um boyum 170
Hedef kilom 70..
Bebeğim bir yaşında.
Bebeğim 5 aylıkken diyete başladım 94 ten 79 kadar indim üç aydır yapmıyorum şuan dediğim gibi 81.9 um..
İnşallah başarırım
Tekrar hoşgeldin canım
Bebeğini öpüyorum hayırlı evlat olsun :)
Eminim burada daha rahat ve kolay verirsin;) hem buranın sorumluluğu hem kilo verme isteği insanı çok güzel frenliyor

Cuma dan cumaya kilomu yazarım artık kızlar
Canım her gün en az 5 mesaj yazmalı günlük yediklerini saat ve tarihle bengi_ bengi_ etiketleyip yazıyoruz
İçtiğin su miktarını da tutup @philosophergril etiketleyip yazıyoruz
Yaptığın günlük sporu da @keryneia etiketleyip yazıyoruz

Günlük yapacaklarımız bunlar birbirimize faydalı tarifler veriyor destek oluyoruz

Yazdığımız menüleri yorumluyoruz;)

Haftada 1 cuma sabahı yarışma için tartılıyoruz
Pazartesi günleri de haftasonu kaçamaklarından kurtulmak için takım içi tartı günümüz ;)

Evet canim once opsie ekmegini yaptim firinda bu arada sogan kiyma domates sosu az suyla kavurur gibi yaptim pissin diye bol yesillik dogradim sonra pisen opsie lerin ustune kasik kasik koyup tekrar firina verdim. Harika oluyor ben kuzenlerimle ayda bir gun gibi yapiyorum 15 inde gun bende ikramligimin bir cesidi bu digeri ispanak koftesi tatli olarakta meyveli unsuz sekersiz kek yapicam. Kuzenlerim sana gelen gunu hep heyacanla bekliyoruz hem saglikli hem degisik seyler yiyoruz digerleri hep ayni kek borek bogaca herzaman yediklerimiz diyorlar.

Ellerine sağlık çok güzel tarifi.yeni şeyler özellikle keki de bizimle de paylaşırmısın ;)
Kuzum utanacak bir sey yok. Olculerimizden memnun olsak zayiflama takiminda olmazdik amaaa tanisamazdik ta. Bak iyi ki kilo almisiz ki yollarimiz cakisti. Hem birbirimizi taniyoruz hem de faydali bilgiler ogrenip paylasiyoruz. Hepimiz istedigimiz olculere gelelim sonra fit kadinlar takimi acar sohbete orada devam ederiz belkim bir gun insallah.
Ayyyy inşallahhh inşallahh yaa ❤

senin işin zor canım destek olabilecek başka kimse yok mu

afiyet olsun

bebeğin nasıl oldu canım

ne bıraktın:KK53:

yeni doğum yapmışsın çok erken canım
Canım çok sağol bugün daha iyi hamd olsun yıkadım yatırdım az önce biraz uyur da bende ütümü yaparım inşallah :)
Bişey aklıma takiliyo regl olunca spor yapilmiyo mu ? komsum dedi bunu vücut su tutuyomus çok sasirdim:silah:
Yok yokk yapmalısın özellikle regl olunca daha çok hareket etmeliyiz şişer kalırız yoksa :))

merhaba herkeseeee bi geçmişe uçup geliyorummm :KK55::KK55::KK55:

Hosgeldın

Cumaya ıyı bırde eksı bırak fıstıgım

Kılon bana göre yok bıle
Lohusa sayılırsın be canım

Uykuyla cebellesmemız brezılya dızısı olur sanırım
Bugün ıcın haın planlarım var o gelemeyen uykuya
canım, melisa yada papatya çaylarını denedim uyku için... babamda bir ara uyukusuzluk çekiyordu dönüşümlü bu çayları içti yatmadan 2 saat önce bayağı işe yaradı...

Ya bak sende hemen peynir suyu zayıflatıyora inandın :) iyidir peynir suyu protein kaynağı içmek lazım ama zayıflatmaz. Hiç bir sey tek basına zayıflatmaz veya kilo aldırmaz. Hergun sadece 800 kalorilik 1 hamburger yiyerek zayıflatabilirsiniz ama bu sağlıklı mi HAYİR yapılabilir mi ÇOK ZOR. Diyet hem sağlıklı hemde sürdürülebilir olmalı. Bunları tekrar tekrar herkes icin ve yeni arkadaşlar icin yazıyorum..
Yeni arkadaşlarımızda söyle biraz geçmişe gidip okusalar cidden güzel bilgiler var.. ben gruba katılmadan önce bir kaç hafta önceki gecmisi okumuştum..
inandım ne yalan söyliyim :))
geçmişi okumaya pek fırsatım olmaz şu aralar malum bebis 1 yaşında sürekli ilgi istiyor geniş bir zamanda bakicam ama

Günaydın canlar biliyorsunuz geçen ay bir kaç arkadaşla vücut ölçüleri almıştık. Ben bu sabah tekrar aldım ve karşılaştırma yaptım ve inanılmaz sonuçlar aldım. Tüm vücut olarak 31 cm incelme olmuş. Benim en büyük sorunum üst vücudumdu. Göbek bölgem de 10cm göğüs bölgem de ise 6 cm gibi bir incelme olmuş.
:KK9::KK9::KK73::KK73:

Afiyet olsun :KK66:

Teşekkür ederim canım bilgiler için.bi ara dengesiz beslendim hem tatlı krizim oldu hem sütüm azaldı.
Artık dengelediğimi. Düşünüyorum inşallah kaliteli olur sütlerimiz:anne::halay:

Yeşil çayı kullanabilirmiyim emzirirken

Ayy inşallah canım yaa tam da yarış haftası nasıl şiştim anlatamam kilo da fark etti tabii

Günaydın canımm bende çok zorlandım kalkarken

Günaysın canımm

Afiyet olsunn lahmacununu nasıl yaptın canım fırında mı o da
canım yeşil çay metabolizmayı çook çalıştırıyor ve emziren annalere kesinlikle önerilmiyor... içinde kafein var bebekte uykusuzluk yaratabilir... açıkcası emziren anneler rezene çayı dışında pek bitki çayları önerilmiyor...

Back
X