Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cooook kötüyüm
Depresyondayım
Sinirlerim tepemde
Mutsuzum
Üzgünüm
Sen nasılsın cnm
Geçtiğimiz haftayı unut artık canım, Laydline e katılıyorum, bu iş hiçbirşey yemeden olmaz. Diyet listelerine baksan, birini kendine baz alsan nasıl olur ki?? Hem aç kalmaz hem de metabolizmanı çalıştırmış olursun

Tmm cnm tatlı ekmek fln yeme dikkat et
Bak bi ikimiz kilo almışız
Bu hafta ikiniz cezalısınız zaten mrskulkedisi mrskulkedisi bi de akşam ne yapacağım diye düşünüyor. Menüne özellikle bakacağım haberin olsun. Misafirlikte de olsa hayır demeyi öğrenmeliyiz. Bu konu da artık daha katıyım ona göre. Emoji koyamıyorum mobildeyim o yüzden yazdıklarımı sinirliymişim gibi okuyun :/

Ooooo sen şimdiden cozuttun valla. Yok kaçamak felan mutlaka sofrada sağlıklı şeyler vardır. Uygun bir dille anlatırsın ev sahibine. Bi gün bi öğün derken bu hallerdeyiz. Yanlış şeyler yemek yok ona göre değişmeyelim külahları. Ayrıca menü takiplerinizi de ben yapacağım artık spor takiplerinizi de. Sizi sıkı tutmazsam olmayacak bu iş.
yemek sorun degil de kaptanim 2 3 lokmayla duyuyorum. sonrasinda cay fasli var yaa ikramdi cerezdi meyvedi. illa dicek tadina bak. insllah cok cesit yaommistir. diyette oldugumu biliyor.
spor konusunda da puanlama yapıyorduk ya bi ara onu tekrar yapalim bence. puan siralama felan gaza gelmistik.

Bencede çok kişiyiz her gün herkese uymaz.:spor:

Canım Karatay zaten su içmeyen asla zayıflamaz diyor.
Birde menülerinde öğlen öğünü gördüm sanki.
Bu hafta ciddi Karatay yap suyunu iç azda spor eklersen eger yine vermezsen demekki bedeninin diyeti Karatay değil dicem ama yaparsan bence verirsin. :cool:

Üzgünüm:KK43:

Duydum kaptanım. Gerçekten çok saçma bir hafta oldu benim için o_O

Mehmet Aslantuğ onun cevabını verdi. Sırf o konuşmayı izlemek için youbeden açtım adama laf vermiyor ki adam dinliyor tam cevap verecek hülya hanım yine bik bik konusyur.
İyice sinir oldum o kadına zaten sevmiyorum.. :sinirli::oha:En Büyük KK

Kaçamak yapmadın ama menülerinde berbattı canım örneğin akşam yarım poğaça yedin. Hem aç kaldın hem zayıflamsdın.. Bende üç gün yedim cezamı çekiyorum bir haftam çöpe gitti.. :KK61::KK42:

Bende üzgünüm hemde çok
Evet ac kaldım boşu boşuna
Tutmayın beni ac karnımı güzel bi doyurayım bugün

Geçtiğimiz haftayı unut artık canım, Laydline e katılıyorum, bu iş hiçbirşey yemeden olmaz. Diyet listelerine baksan, birini kendine baz alsan nasıl olur ki?? Hem aç kalmaz hem de metabolizmanı çalıştırmış olursun

Patliyana kadar yicem belki ozm veririm
Ama protein yicem yanlış anlaşılmasın ha

Canım Karatay zaten su içmeyen asla zayıflamaz diyor.
Birde menülerinde öğlen öğünü gördüm sanki.
Bu hafta ciddi Karatay yap suyunu iç azda spor eklersen eger yine vermezsen demekki bedeninin diyeti Karatay değil dicem ama yaparsan bence verirsin. :cool:
evet canim dogru diyosun. dikkat etmemisim suyu öyle gitti bu hafta. karatay yapan bazilaru oglen de yemis. yenilebilir diyolardi da ondan. karataydan duymamistim tabi, o dayanamazsaniz yogurt yiyin diyodu. olmazsa yogurt yerim canim sagol uyarin için.

Bu hafta ikiniz cezalısınız zaten mrskulkedisi mrskulkedisi bi de akşam ne yapacağım diye düşünüyor. Menüne özellikle bakacağım haberin olsun. Misafirlikte de olsa hayır demeyi öğrenmeliyiz. Bu konu da artık daha katıyım ona göre. Emoji koyamıyorum mobildeyim o yüzden yazdıklarımı sinirliymişim gibi okuyun :/
:KK17:Tmm biz anladık canik kızma

Patliyana kadar yicem belki ozm veririm
Ama protein yicem yanlış anlaşılmasın ha

Sana eve gidince diyetisyenin bana verdiği listeden yararlanıp bir liste yapacağım canım. Ama harfiyen uyacaksın o listeye. Sana 2 kilo garantisi veriyorum bir hafta da ne dersin?

harika tebrikler

cısslara dikkat et canım emeklerimiz boşa gitmesin

tebrikler nurdancım

benimkide kısada 60 bana iyi
36 beden olma gibi hayalim yok
eşim zaten iri
adamın yanında küçücük kalmıyayım:KK53:

iyi yapmışsın
su içtikçe susadığını göreceksin
içmeyi isteyeceksin
suyun çok etkisini görüyorum
wc olayı var tabi saat başı wc
allahtan odam wc nin karşısında:KK28:
tamam canim dikkat edicem
wc problemi yasiyorum zaten. hadi insallah. sisemi yanindan ayirmiycam :eğlence:

Back
X