- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi tatiller canımKızlar eşyaları hazırlamaya gidiyorum benim fındık kurdu uyurken.evden çıkıp eşimi alıcam sonra da ver elini kısa bir tatil tabi bebişle nasıl olacak hiç bilmiyorum amaodadan çıkamayabilirim
Kizlar kusura bkmayin gelemedim ole bir yogunum ki popom yer gormedi diyebilirim istifa etmek filan gelio icimden o kadar yoruldum ve bu ay asiri calisiyorum evde oldugum gunlerin sayisi cok az eleman eksiginden![]()
Anneme gidicem şimdi,hazır yemek yicem yaniKızlar akşama neler pişiyor?
Evet cnm şakasına diyorum
Regl de gelmedi sıkıntı bastıgeliyor acaba diye
Satmalama Burcu geçecek bu yoğunluk biliyorsun. Başka hastaneye geçmeye çalışsana.
Aman haaaaa bu sakın kilo alayım deme döverim affetmem![]()
Sevgili rakibemmm 70 dakika tempolu yürüdüm de geldim haberin olsun)
Hangi hastanedsn canım
Kötü olmuş canımKızlar çıktım yürüyüşe..
Bu saçma bebek arabası ile zor oldu tekerlek bir sağa gidiyor bir sola deli etti.
O kadar pişmanım ki kalitesiz aldığım için.
Araba kullanıyoruz nede olsa pek binmez diye ucuz bişey aldık ama bugun sinir oldum.
Her şeye ragmen hava almak Çook güzel.
Çıkmışken rimel göz kalemi parfüm aldım.
Durduk yere para harcadım ama güzel oldu
Eşime parfüm aldım![]()
Kendim için yumurtalı ıspanakKızlar akşama neler pişiyor?
Afiyet olsun canımKizlar selamlar menumu yazayim sonra bu haftaki planimi solucem
Sabah 08.00
2 dilim tam bugdaya peynir domated marul sandvic
Ogle 12.30
1 kase yayla cirba
5 top kofte
Ara 14.00
3 tane minik kurupasta
1 fincan turk kahvesi
Aksam 18.30
4 tane derisiz kanat
2 yk et kavurma
2 dilim ekmek
2 litre su
Spor yok
Uygulayabilirsen çok güzel olurBu hafta kizlar 30 dk yuruyus 30 dk eliptik ve bolgesel hareket planim var en azindan 7 gunun 5 gunu filan hedefim bu hafta 1 kilo hedefim ins. Ogle yemeklerinde evden sebze uada salata goturcem aksamlari protein agirlikli yicem belki yarin haftalik menu olustururum ama bi markete gitmem lazim
İyi gezmeler canım dikkat etKızlar biz macaristana gidiyoruz akşama grs hepinizi öptümm
Afiyet olsun canım09 Mart Menüm
Kahvaltı (09:00)
1 tane haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates, salatalık, yeşillik
3 tane zeytin
Öğle (12:15)
5-6 yemek kaşığı et döner
1 tane ayran
4-5 yemek kaşığı salata
Ara (16:30)
Bir avuç evde kurutulmuş kayısı kurusu
Akşam (17:30)
2 tane haşlanmış yumurta
3 tane küçük ceviz
Domates, salatalı, maydonoz, yeşil biber
2.25 lt su sporu yapınca yazacağım![]()
Ohh iyi yapmissin güle gule kullan canim ...bende para harcayarak rahatlayanlardanimKızlar çıktım yürüyüşe..
Bu saçma bebek arabası ile zor oldu tekerlek bir sağa gidiyor bir sola deli etti.
Araba kullanıyoruz nede olsa pek binmez diye ucuz bişey aldık ama bugun sinir oldum.
Eşime parfüm aldım![]()
Yaaa zaten calisan bayansin ne geregi var spora falan uzat ayaklari dinlen canikom ben yaparimm spor senin yerineBu hafta kizlar 30 dk yuruyus 30 dk eliptik ve bolgesel hareket planim var en azindan 7 gunun 5 gunu filan hedefim bu hafta 1 kilo hedefim ins. Ogle yemeklerinde evden sebze uada salata goturcem aksamlari protein agirlikli yicem belki yarin haftalik menu olustururum ama bi markete gitmem lazim
Kim yendi yarış mi vardi tuh bilseydim ona gore yarisirdim vah vah.Yendik sizi
yendik sizi![]()
Rakibem bakalım bu hafta nasıl olacak ama bakıyorum ki çok hızlısın başlamışsın yürüyüşeKızlar çıktım yürüyüşe..
Eşime parfüm aldım![]()
Ben 12. yılımı devirdim şaka gibi valla. Aslında Kazan sana yakın anladığım kadarıyla keşke geçebilsen.Canim daha 3nyillik hemsireyim hizmet puanim dusuk yoksa ilce devletr gecmek istiyotum malesef yukarlarda da dayim yok
Kilo alma gibi bi niyetim yok
Vayyy anasini bende oturuom yarin basliyorum ins.
Diskapi egitim arastirma
Spor yok değil bugün en az yarım saat spor yapılacak. Cuma, pazartesi ve çarşamba spor günü en az 30 dk ne yaparsan yap. O pastaların cezası da 50 tane mekik. Anlaştık mı beybisi?Kizlar selamlar menumu yazayim sonra bu haftaki planimi solucem
Sabah 08.00
2 dilim tam bugdaya peynir domated marul sandvic
Ogle 12.30
1 kase yayla cirba
5 top kofte
Ara 14.00
3 tane minik kurupasta
1 fincan turk kahvesi
Aksam 18.30
4 tane derisiz kanat
2 yk et kavurma
2 dilim ekmek
2 litre su
Spor yok
Bugünkü menüm
Sabah 8:30
2 por peynir (tulum çeçil beyaz peynir)
1 dilim ekmek
5 siyah zeytin
10:00
Bitki çayı
Ara 11:00
1 hurma 1 sade Türk kahvesi
13:00
Haşlama sulu patatesli hindi eti
(İçinde yumurta büyüklüğünde patates vardı
Sabah 1 dilim ekmek yedim öğlen patates var diye)
17:00
1 portakal
7 çiğ badem
18:30
2 yumurtalı ıspanak kavurması(1 tk zeytinyağlı)
1 salatalık
40 dakika tempolu yürüyüş
3 lt su içildi
Yaaa zaten calisan bayansin ne geregi var spora falan uzat ayaklari dinlen canikom ben yaparimm spor senin yerine![]()
Ben 12. yılımı devirdim şaka gibi valla. Aslında Kazan sana yakın anladığım kadarıyla keşke geçebilsen.
Spor yok değil bugün en az yarım saat spor yapılacak. Cuma, pazartesi ve çarşamba spor günü en az 30 dk ne yaparsan yap. O pastaların cezası da 50 tane mekik. Anlaştık mı beybisi?
Afiyet olsun canım senin artık o hurmaları menüden çıkarman lazım ve patatesin nesi olursa olsun yememen lazım. Su ve spor çok güzel
Kahveyi şade içince midemi bulandırıyorBen 12. yılımı devirdim şaka gibi valla. Aslında Kazan sana yakın anladığım kadarıyla keşke geçebilsen.
Spor yok değil bugün en az yarım saat spor yapılacak. Cuma, pazartesi ve çarşamba spor günü en az 30 dk ne yaparsan yap. O pastaların cezası da 50 tane mekik. Anlaştık mı beybisi?
Afiyet olsun canım senin artık o hurmaları menüden çıkarman lazım ve patatesin nesi olursa olsun yememen lazım. Su ve spor çok güzel
Afiyet olsun canımSabah 10.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Yeşillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
3 yk yogurt icine 7 badem ve 2 kayisi dograyip koydum
Aksam 16.40
1 kase kısır
1 adet salatalik turşu
2 lt suya tamamlarimLAydLiNe
70 dakika tempolu yürüyüş
Kisirimda bulgur azdi bilďiginiz salata yedim gibi))