Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tamam yarın yapmazsan cezanı ikiye katlarım ona göre. :KK20:

Çok güzel olmuş menü. Ama hala kahvaltıyı geç yapıyorsun. :KK20:

Olsun canım senin kilon çok az kaldı. Gereksiz bütün yiyecekleri artık çıkarman lazım menülerinden. Hedefine ulaştığın zaman dengeleyerek yiyebilirsin istediklerini ama şu aşamada dediklerime dikkat et lütfen benden de görebileceğin gibi son kilolar en zor giden kilolar.

Anlastik kaptan

Bugünkü menüm

Sabah 8de
2tane tereyağda yumurta
1dilim ekmek
Salatalık
1dilim peynir

Öğlen 2de
Fırında tavuk

Akşam
Gene tavuk ve sütlü türk kahvesi

3litre su
30dk yürüyüs
30dk daha yürüyorum şuanda

Bugünkü menüm

Sabah 8de
2tane tereyağda yumurta
1dilim ekmek
Salatalık
1dilim peynir

Öğlen 2de
Fırında tavuk

Akşam
Gene tavuk ve sütlü türk kahvesi

3litre su
30dk yürüyüs
30dk daha yürüyorum şuanda
Afiyet olsun canim guzel menu ;)

Yansin yağlar :KK6::KK6: cankiz ipin var mi yarindan itibaren seninle gunluk 150 ip atlamaya basliyalim mi?? 50 atliyalim 50 adim atip 50 tekrar atliyalim ama hergun yapacagiz var misinnnnnn:KK5::KK5:

Ben benim ipi naptin hiç bilmiyorum ki
Birde bende topuk dikeni var cnm bu kiloyla atlarsam akşama yürüyemem

Evet cnm bencede
104kiloyken çok açıyordu
Şimdi hafifledi yoksa hayatta 1saat 1bucuk saat yürüyemezdim ağrıdan
Kilolar gittikce hafifliyecegiz ;)) life time kanalda fitnes egitmeni kilo aliyor 4 ayda sonra ogrencisine yasam koclugu yapip birlikte kilo veriyorlar izledin mi ?
Kilo alan fitness egitmenler psikolojileri bile degisiyir mutsuz uyku hali yerinden kalkamama neler yapiyoruz vucuda diyorum

Kilolar gittikce hafifliyecegiz :KK66:) life time kanalda fitnes egitmeni kilo aliyor 4 ayda sonra ogrencisine yasam koclugu yapip birlikte kilo veriyorlar izledin mi ?
Kilo alan fitness egitmenler psikolojileri bile degisiyir mutsuz uyku hali yerinden kalkamama neler yapiyoruz vucuda diyorum

Yok cnm izlemedim
Agir yasamlar ve sıkı dönüşüm en sevdiklerim:)

Bugünkü menü
Uyandığımda 07:30 bir elma
Kahvaltı : 09:00
2 incir
1 b süt
Ara 12:00
1 elma
1 kase yoğurt
Öğle:KK15:00
5 yk bulgır pilavı
Ara 17:30
2 kuru incir
Akşam 21:00
7 kanat
2 közlenmiş patlıcan

Spor yok
Su 3 lt

Of offf, saçmasapan bir menü, evde kahvaltılık kalmamıştı ve bugün oğlumun aşıları vardı. Çok hızursuzdu. Spor olarak onu kolidorda kucağımda pışpışllayarak gezdirdim

Back
X