Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh ne güzel iyi gezmeler canım sanaBugün oturmam var
Börek yapıcam çocuklara
Yarım saatim var börek için
Sonra oğlumu kurstan alıcam
Sonrada oturma
Akşam 5 gibi dönmüş olacağım inşallah evime
teşekkürler canımiyi tatiller canım![]()
bebiş 4 aylık canım. Kızımı havuza sokmuyoruz çok küçük daha sadece odada banyo yaptırmayı düşünüyorum bugün şifa olsun ona da. Bence fırsat bulursanız siz de gidin değişiklik çok iyi geldiBebiş ne kadarlık canım kaplıca bebeğe zararlı olmasın eşimle aramız düzelmişken bende gitmek istiyorum aslında 2-3 gün
teşekkürlerİyi tatiller
aynen canım rakip olmuşuz benim kilo 80.9 hedef 60 yol uzunaylahl canim rakip olmusuz
senin kilon kacti canim. ben 73.6 yim hedef 64 60 olursa super olur tabi. boyum 1.73
basarilar dilerim![]()
Günaydınlar olsunnnnn mutlu hafta sonlari herkese![]()
teşekkürler canım
bebiş 4 aylık canım. Kızımı havuza sokmuyoruz çok küçük daha sadece odada banyo yaptırmayı düşünüyorum bugün şifa olsun ona da. Bence fırsat bulursanız siz de gidin değişiklik çok iyi geldi
teşekkürler
aynen canım rakip olmuşuz benim kilo 80.9 hedef 60 yol uzun
1.100 verdim evet canimTebrikler canım
Zaten 1.sendin bu hafta takip ettim :)
1.100veren sendin dimi :)
Kolay gelsin cnmKizlar bugun cookk misafirim vaar o yuzden aralarda mesaj atmaya caliscam. Öpüyorum hepinizi![]()
![]()
Ya ben 6 yıldır 9 ları görmüyorum artık yeteeeeer dimiiHepinize gunaydiinnn bugun cook mutluyumtam 15 ay sonra bugun ilk kez 6 li rakamlari tartida gördüm
![]()
![]()
![]()
Gorcez gorcez kiz insallah bu grup bana cok iyi geldi iyi motive ediyor.Ya ben 6 yıldır 9 ları görmüyorum artık yeteeeeer dimii
Biz rakibiz sanırım, sen de çok hızlı kilo veriyorsun. Beni korkutma lütfen :)Hepinize gunaydiinnn bugun cook mutluyumtam 15 ay sonra bugun ilk kez 6 li rakamlari tartida gördüm
![]()
![]()
![]()
O sorun bende de var, bu iki olduListede olmayanlar msj sayısını atacakmı? Msjlarımı saymakta güçlük çekiyorum da :)
Canım sen hamilelikte kaç kilo aldın, ne kadarını verdin?teşekkürler canım
bebiş 4 aylık canım. Kızımı havuza sokmuyoruz çok küçük daha sadece odada banyo yaptırmayı düşünüyorum bugün şifa olsun ona da. Bence fırsat bulursanız siz de gidin değişiklik çok iyi geldi
teşekkürler
aynen canım rakip olmuşuz benim kilo 80.9 hedef 60 yol uzun
Ay Allahim bitmiyordu ev isleri
Ben olmadım 9 gün geçti bebeğim 9 aylık ilk geçen ay olmuştum regl düzensiz olması normal mi ki yoksa hamile miyimVee sonunda regl oldummm