- 4 Mart 2017
- 466
- 1.059
- 63
Canım oğluşunun diş buğdayıysa mecbur yiyeceksinCanim hiiic korkma bugun butun verdiklerimi geri alcak gibiyim :) oğlumun dis bugdayi var bugun. O yuzden bugun beni yoksayin:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım oğluşunun diş buğdayıysa mecbur yiyeceksinCanim hiiic korkma bugun butun verdiklerimi geri alcak gibiyim :) oğlumun dis bugdayi var bugun. O yuzden bugun beni yoksayin:)
Ayyy ne guzelmis bana gelen bi bardagini kaldirmaz... ama ben gittigimde herseyimi kaldiririm gerekirse yardim ederim serviste toplamada.. kizimin ve cocuklarin oynadigi oyuncaklarida toplarim sepete koyarim oyle cikarim...Ay insallah diycem de benim misafirler bize geldiklerinde ben misafirmisim gibi davraniyolarotur kiz senin bebegin var yorulma, ben yaparim sen ye, ben bulasiklari toplarim sen otur vs vs.. En son evden gitmeden herseri toplayip yikayip cikiyorlar
![]()
36 haftada suyum geldi 23 saat sancı çektim bebek gelmedi acil sezeryan oldum maf oldum. Elhamdülillah hemen toparlandımbiraz kilolu hamile kalmışız biz.
Normal mi doğum yaptın canım.
Ben sezeyandan çok ama çok korktum
Kilolu yum diye ne alakası bilmiyorum ama kilolu olunca amaliyat zor olur zor toparlanırm diye hep endişe ettim.
Çok şükür normal oldu.
Sancı anı çok acı doğum süperdi.
Bende 90 dakika yuruyus yaptim.. eve geldim 2 balkonu yikadim camasir astim.. banyo yikadim ovdum .. hala spor yapasim var esimi kandirirsam bi avm yaparizŞimdi yine çıktım yürüyüşe ev bugün beni basıyor
Ay insallah diycem de benim misafirler bize geldiklerinde ben misafirmisim gibi davraniyolarotur kiz senin bebegin var yorulma, ben yaparim sen ye, ben bulasiklari toplarim sen otur vs vs.. En son evden gitmeden herseri toplayip yikayip cikiyorlar
![]()
asicaz canim birlikte. bana da uzun geliyo malesefaynen canım rakip olmuşuz benim kilo 80.9 hedef 60 yol uzun
tebrik ederim canim darisi basima insallahHepinize gunaydiinnn bugun cook mutluyumtam 15 ay sonra bugun ilk kez 6 li rakamlari tartida gördüm
![]()
![]()
![]()
bitmez canim bitmezAy Allahim bitmiyordu ev isleri
vaov super canim70 dk yürdm şimdi 30 da önceden yürümüştüm çok iyi oldu
ayy ne guzel ben 70 dk yurudum geldim. kolumu kaldirmaya halim yokBende 90 dakika yuruyus yaptim.. eve geldim 2 balkonu yikadim camasir astim.. banyo yikadim ovdum .. hala spor yapasim var esimi kandirirsam bi avm yapariz)) d vitamini aliyorum icim kıpır kıpır enerji doluyum
![]()
vaov super canim![]()
10.03.18
cunartesi
10.00
menemen 4 kasik
2 dilim peynir
cay
15.00
mocha
17.30
2 kepce tavuk corbasi
ton balikli salata
1lt su (bende de ortasi yok ya hep enlerdeyim
70 dk yuruyus
LAydLiNe
ilerleyen saatlerde sut ve bitki cayi icebilirim.
suyu 2.5 lt tamamlaya calisicam ins![]()
Şimdi yine çıktım yürüyüşe ev bugün beni basıyor
Parkta 90 dakika yürüdüm... bi ip atlamam kaldi 150 ip atliyacam) duy duy rakibem @burcugncy
Cnm sabah uyandıgımdan beri içim aıkıntılı idi eşimle bile atıştık biraz cam filab kırdım annemi aradım akşamüstü babamı ambulans ile hastaneye kaldırmışlar şekeri 600 olmuş iki ayagına da kramp girmiş çok korkmuşlaar ahh dedim içimdeki sıkıntı buymuş.Kız otur evinde niye kendini yoruyorsunnn
Aşk olsun onu değil beni destekle kiz o benim rakibim
O değil ben kazancammmmm :)
tesekkur ederim canimAfiyet olsun cnm
Cook iyii