Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah 08.45
1 haslama yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates tere maydanoz
1 dilim ananas

Ogle 12.30
1 kase yayla corba
Salata

Ara 15.00
1 elma

Aksam 18.30
Yarim kase mercimek corba
Yarim dilim.ekmek
El kadar 1 parca izgara gogus

2.5 litre su
30 dk leslie 2 mil
Bolgesel hareketler

Kızlar regl varken yeşil çay içilir mi
İçilir canım ben içiyorum sorun yok
Sabah 08.45
1 haslama yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates tere maydanoz
1 dilim ananas

Ogle 12.30
1 kase yayla corba
Salata

Ara 15.00
1 elma

Aksam 18.30
Yarim kase mercimek corba
Yarim dilim.ekmek
El kadar 1 parca izgara gogus

2.5 litre su
30 dk leslie 2 mil
Bolgesel hareketler
Afiyet olsun canım güzel

10 mart
Sabah
Kahvaltı yapmadım canım istemedi

Öğlen 14:30
1 dolu tabak ince düğürlü tavuklu bulgur pilavı
1 kase tarhana çorbası

19:30
İki porsiyon fırında karnıbahar
1 kase mor lahana turşusu
1 tk öğlen ki bulgurdan

Spor :maalesef :(
Su: 3 lt

Bugünkü menüm

Sabah yok geç kalktım

Öğlen 12de
2dilim kızarmış ekmek
2dilim peynir
2tane yumurta
Salatalık
2dilim sucuk

Ara sütlü türk kahvesi

Akşam 7de
Tavuk ve bol salata

3litre su
6dk karin sıkılaştırma
7dk kol sıkılaştırma
10dk kalça bacak sıkılaştırma
Yürüyüş yok topuklarım çok ağrıyor:(

LAydLiNe LAydLiNe ada81 ada81

11.03.2018
pazar

kizlar esim kahvalti hazirlamak istiyodu diyete başladığımdan beri hazirlatmiyodum. bugun tekrar dedi sadece sosis yapicam dedi tamam dedim. bir suru sey yapmis. ben de darilmasin diye 1 er lokma yedim.:KK42:
yer yemez direk spora gittik aksama kadar yuruduk yaga donusmesin diye:KK49:

10.00
1 dilim ev ekmegi
2 isirik ispanakli gozleme
1 tane sogan halkasi
1 kasik soslu sosis
1 kasik yogurtlu salcali kizarmis biber
domates salatalik
peynir
cay

14.00
turk kahvesi

19.00
4 5 kasik saçta kusbasi et
sogan domates

1.5lt su
2.5 saat yuruyus
LAydLiNe LAydLiNe
Cuma menünün yanına da bi ceza yazmışım. Bugünden de cezan oldu. Suyu çok az içiyorsun. Dün 1 lt bugün 1,5 yetmez. En az 2 içmeye çalış canım. Yürüyüş çok iyi olmuş bugün.

Merhabalar canlarım :KK200:

Dün temizliğe giriştim kahvaltıdan sonra uğrayamadım. Bu sabahta erkenden oryantiring için başka bir ilçeye gittik tüm gün dışarıdaydım. Bütün geçmişi okudum. Arada menü yazmayan kaçakları tespit ettim. aylahl aylahl mazereti nedeniyle yazmamış. Yediklerine dikkat ettiğine canı gönülden inanıyorum. 3oglanannesi 3oglanannesi canım hiç uğramamışsın. Acaba mazeretin vardı da ben mi hatırlamıyorum? Bilmece811 Bilmece811 polokey2244 polokey2244 sizin menüler yok. M My Jale senin menünde yok canım. ada81 ada81 zerra zerra mrskulkedisi mrskulkedisi B burcugncy @Foreverlife sizleri tebrik ediyorum menüleri eksiksiz yazmışsınız. @Kriziantemcicegi canım sen cumartesi menüsünü yazmamışsın. merryangel merryangel tatlım senin cuma ve pazar menün yok.

Dediğim gibi hepinizin menüleri tek tek kontrol ettim. Birazdan bazılarını alıntıladım ama alıntılamadıklarım var onlar gayet güzel. Sporları ayrıca inceleyeceğim. :KK68:

LAydLiNe dün ki menüler yorumlanmadı dimi
Görmedim de
Yorumladım canım sen dikkat etmemişsin. Aynı gün yorumlamasam da ertesi gün mutlaka yorumluyorum.

Listede olmayanlar msj sayısını atacakmı? Msjlarımı saymakta güçlük çekiyorum da :)
Evet canım herkes mesajlarını sayacak. Zor değil aslında profiline girdiğinde 5 dk nı almıyor.

Biz rakibiz sanırım, sen de çok hızlı kilo veriyorsun. Beni korkutma lütfen :)
Sizi bilerek rakip yaptım zaten çünkü aynı hızda kilo veriyorsunuz. Planlı programlı yani rakipler :KK70:

Canim hiiic korkma bugun butun verdiklerimi geri alcak gibiyim :) oğlumun dis bugdayi var bugun. O yuzden bugun beni yoksayin :-) :)
Menünü göremedim özellikle baktım. :KK62:

Canım oğluşunun diş buğdayıysa mecbur yiyeceksin :KK45: Bende bugün oğlumu ilk defa alışveriş merkeZine götüreceğim. Leydline duymasın ama belki bir iskender yiyebilirim. Tabi pidesine fazla dokunmadan :KK53:
Hımmm menüler yazılmıyor demek ki sakıncalı şeyler yeniliyor :sopa::KK4:

Kaptanımız yok yine nerde ki aacaba o yokken cankizzzz cankizzzz poğaça yaptım dolma yaptım gelde yiyelim :):kk77:
Demek yokluğumu fırsata çevirmeye çalışıyorsunuz haaaaa :sinirli:

Bugünkü menüm
Sabah 10:00
( uyuyakalmışım)
2 dilim beyaz peynir 1 yumurta ile omlet
3 zeytin
Domates salatalık
(Ekmek hakkımı öğlen oturmasına sakladım)

14:00
1 hurma(ev sahibi umreden geldi)
1 kase yeşil mercimek salatası
1 kk trileçe
1 kk kıymalı su böreği

17:30
2 inçe dilim ananas
1 portakal

19:00
1 kase sarmısaklı yoğurtlu ıspanak kavurması
1 kase haş karnabahar

2.5 lt su
1 saat tempolu yürüyüş
Sana da geliyor canım ceza. Ne o öyle triliçe su böreği valla iyi kaçırmışsın. Gerçi sen benim rakibimden yiyebilirsin :KK70::KK70:

Kızlar menümü yazayım internet gelmişken, dağ evindeyiz bazen çekmiyor

Menüm

Sabah 10:00

2 peynirli yumurta
5 zeytin
4 domates
2 üçgen peynir
Bol yeşillik

Akşsm 19:30

1 fırında alabalık sebzeli
Bol salata

21:00
2 kayısı
2 ceviz
1 avuç içi leblebi

3 litre limon lu su

150 ip atladım
1 saat yürüyüş
Tempolu yürüyemedim maalesef oğlumu evde yalnız bırakamazdım ,yürüyüş e ikna etmek içinde köpeğini yanımıza aldık
Köpek ve çocuk ayağıyla ne kadar hızlı yürünürse işte:110:
Akşam 21:00 de yediklerin hiç olmamış canım

Çok güzel olur kaptanımız duysun sesimizi
Tabii ki canım ben zaten kimin emzirip kimin emzirmediğini biliyorum. Ama seni bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim. Sen zaten ilk zamanlar katılım konusunda biraz sıkıntılıydın. Şimdi şimdi daha iyi oldu paylaşımların. Menülerinizin başına yazabilirsiniz. Çünkü emzirenlerin metabolizması normal kadınlara göre daha hızlı çalışıyor.

Kızlar geçmişi hızlıca okudum geldim fırsat bulamıyorum ptesi daha düzenli olurum eve dönünce. Menü de yazmıyorum çünkü ne kadar ne yediğimi bilemiyorum ama inanın yediğim şeylerin türüne çok dikkat ediyorum protein ve sebze çok kh çok çok az yiyorum normalde olsa dünyaları yerdim her şeyin tadına bakardım. Ptesiye kadar beni idare edin artık ama h içi çok dikkatli olucam söz size
Pazartesinden itibaren menülerin gözetimim altında olacak ona göre :KK39:

LAydLiNe LAydLiNe cnm iyi misin hiç ugramıyorsun takıma genelde hrp böyle az mı gelirsin yoksa bnm geldiğim haftaya mı denk geldi ?
Hafta sonları arada böyle oluyor canım. Sanırım biraz fazla sosyallik var. Dışarıda da bakamıyorum. Kopuk kopuk oluyor. Ama sıkıntı yok dönüşte tün geçmişi okuyup şeytancıklarımı çıkartıyorum :KK70:

11.03.2018
pazar

kizlar esim kahvalti hazirlamak istiyodu diyete başladığımdan beri hazirlatmiyodum. bugun tekrar dedi sadece sosis yapicam dedi tamam dedim. bir suru sey yapmis. ben de darilmasin diye 1 er lokma yedim.:KK42:
yer yemez direk spora gittik aksama kadar yuruduk yaga donusmesin diye:KK49:

10.00
1 dilim ev ekmegi
2 isirik ispanakli gozleme
1 tane sogan halkasi
1 kasik soslu sosis
1 kasik yogurtlu salcali kizarmis biber
domates salatalik
peynir
cay

14.00
turk kahvesi

19.00
4 5 kasik saçta kusbasi et
sogan domates

1.5lt su
2.5 saat yuruyus
LAydLiNe LAydLiNe
Sana da ceza geliyor canım hazır ol. :KK62:

Kızlar regl varken yeşil çay içilir mi
İçilir canım hatta daha iyi olur ödem atmana yardım eder.

11 Mart menüm

Kahvaltı (08:30)
1 tane haşlanmış yumurta
1 kk ezine peynir
1 dilim kepek ekmek

Akşam (17:00)
5 tane köfte
Yoğurt ve salata

3 lt su
Bol bol bisiklet sürdüm (Parkur 1.9 km di, ben arada haritayı karıştırıp yanlış yönlere gittim toplamda 3 km felan sürmüşümdür ama gün boyu ayaktaydım.)
500 ml şekersiz sade nescafe

Yorumladım canım sen dikkat etmemişsin. Aynı gün yorumlamasam da ertesi gün mutlaka yorumluyorum.

Evet canım herkes mesajlarını sayacak. Zor değil aslında profiline girdiğinde 5 dk nı almıyor.

Sizi bilerek rakip yaptım zaten çünkü aynı hızda kilo veriyorsunuz. Planlı programlı yani rakipler :KK70:

Menünü göremedim özellikle baktım. :KK62:

Hımmm menüler yazılmıyor demek ki sakıncalı şeyler yeniliyor :sopa::KK4:

Demek yokluğumu fırsata çevirmeye çalışıyorsunuz haaaaa :sinirli:

Sana da geliyor canım ceza. Ne o öyle triliçe su böreği valla iyi kaçırmışsın. Gerçi sen benim rakibimden yiyebilirsin :KK70::KK70:

Akşam 21:00 de yediklerin hiç olmamış canım

Tabii ki canım ben zaten kimin emzirip kimin emzirmediğini biliyorum. Ama seni bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim. Sen zaten ilk zamanlar katılım konusunda biraz sıkıntılıydın. Şimdi şimdi daha iyi oldu paylaşımların. Menülerinizin başına yazabilirsiniz. Çünkü emzirenlerin metabolizması normal kadınlara göre daha hızlı çalışıyor.

Pazartesinden itibaren menülerin gözetimim altında olacak ona göre :KK39:

Hafta sonları arada böyle oluyor canım. Sanırım biraz fazla sosyallik var. Dışarıda da bakamıyorum. Kopuk kopuk oluyor. Ama sıkıntı yok dönüşte tün geçmişi okuyup şeytancıklarımı çıkartıyorum :KK70:

Sana da ceza geliyor canım hazır ol. :KK62:

İçilir canım hatta daha iyi olur ödem atmana yardım eder.

Çok gelir fln diye korktum içmedim

11 Mart menüm

Kahvaltı (08:30)
1 tane haşlanmış yumurta
1 kk ezine peynir
1 dilim kepek ekmek

Akşam (17:00)
5 tane köfte
Yoğurt ve salata

3 lt su
Bol bol bisiklet sürdüm (Parkur 1.9 km di, ben arada haritayı karıştırıp yanlış yönlere gittim toplamda 3 km felan sürmüşümdür ama gün boyu ayaktaydım.)
500 ml şekersiz sade nescafe

Afiyet olsun cnm
Ohh ohhh erimiştir yağlar

Kızlar haftaya yoğunluğum iki katına çıkıyor. Ayın 24 ünde son dönemin vize sınavları var ve ben henüz çalışmaya başlamadım. Ona çalışmam gerekecek. İş yerinde ayın 15 i yaklaştığı için işlerim iki katına çıktı. Çok yoğun olacağım. Hafta sonu cuma dan İstanbul' a Galatasaray-Fenerbahçe maçı var ona gideceğiz. 20-21 inde okulların yüzme yarışmaları var orda hakem olarak görev alacağım. Karışık ve bol tempolu bir döneme giriyorum. Çok sık uğrayamam ama gelebildiğim her fırsatta geleceğim. Gözüm hep üstünüzde olacak haberiniz olsun. :KK68:

Back
X