Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çıldıracam yaa tam mutfağı heryeri döktüm komşum geliyormus kahve içmeye 5dk kadar
Heryer dağınık ya bugün gece ancak biterim
Olsun komşunada ver bi bez birlikte çabuk biter:KK66::-)
Bugünkü menüm
7:30
1 yumurta 1 dilim köy peyniri tavada
3 zeytin
Domates salatalık
1 dilim tb ekmek
Yeşil çay

11:00
Sade Türk kahvesi

13:00
6-7 yk pırasa az bulgurlu

17:00
1 portakal
1 avuç beyaz leblebi

18:30
Tavuk pirzola
Bol salata

3 lt su
1 saat tempolu yürüyüş
150 ip
afiyet olsun canım
oyy kuzum :KK200:bayağı büyümüşsünüz en tatlı zamanları:KK36:

Selam kizlar gelemedim sabahtan cok asiri bir bas agrisiyla uyandim migrenim titacak galiba gozlerim filan yanio kahvaltimi yaptim oglen yemekte ne var bi fikrim yok ama aksama kofte var hazirladim bi firina girecek yaninada sole guzel bir salata sporumu da bas agrim gecerse gun icinde kesinlikle yapicm cunki en azindan nisan basina kadar 4 kilo vermis olmak istiyorum yani en kotu 65 i gormem lazim ramazana kadar da ideale dusmem lazim ramazanda cunki cok davetlere gidiyotum diyet zor oluyo. Sukur ama yillardir kilo almam ramazanda

Velhasil kelam ne kadar cok konustum suan ramazan bayraminda sigarette pantolon giymek istiyorum. Hedef 60 ama yinede bu sefer bi 55 56 zorlicam
İnşallah başarırsın canım

Kızlar bişey soracağım bi hafta da 5 kilo verilir mi ya...diyet yaptığımı bilen bi tanıdık bana sordu da dedim imkanı yok ben aralıktan beri diyet yapıyorum ancak 7 kilo verdim.bi akrabamız 1 hafta sadece salata yemiş şu içmiş 5 kilo vermiş dedi bende mutlaka bi çay falan kullanıyordum ama onlarda hiç sağlıklı değil ondan gitse gitse şu ödem vs.gitmiştir dedim yani. 3 aydır gruptayim çok şey öğrendik burdan.bi de bi anda verilen bi anda geri gelir.benim 8 kilo fazlam kaldı allah nasip ederse ozman 2 hafta salata yiyeyim bitsin gitsin ne ala memleket.
Sadece salata yiyerek çok sağlıksız beslenmiş vücut dirençsiz düşer ve hastalıklara davetiye açar sen boş ver onları biz en iyisini yapıyoruz

Kızlar moralim sıfır eşimle yarın göl kısyısna gidecektik Ankara yağmurlu gözüküyor :(
Ve önümüzdeki pazar dahil hergün çalışıyor :mad:

Kizlar ben bugün kacamak yaptim ayyy zor dayaniyorum birakmak istiyorum canim sıkıldi regli olacam acayip tatli istegim var izine mi ayrilsam düşünüyorummm:işsiz:

13 mart

Maalesef bugun aşırı geç bir kahvaltı bende kendime kızgınım :oops:

12:00
Sucuklu 2 yumurta
2 Kk peynir
1 avuç kuru üzüm
4-5kuru kayısı
Yarım havuç
Yarım domates
Yarım biber
1 dal marul

19:00