Azcik süslendim kiztoplantiya gidecem krese
Ohh iyi yapmissn cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Azcik süslendim kiztoplantiya gidecem krese
Canim taktikca alışırsın ... size bi gozluk hikayemi anlatayim bende miyop ve astigmant var neyse dr gittim gözlük verdi dr... biz gozlukcuye verdik hazırladı gittim almaya bi taktim ki hic bisey okuyamiyorum hersey bulanik harfler kayiyor.. gozlukcu karsi dukkanin tabelasini oku dedi okuyamadim harfler ic iceMenülerin güzel gidiyor neden öyle hissediyorsun ki?
Gözlüğümü aldım ama hem baş ağrısı hem baş dönmesi bi milyon şuan dünya. Umarım en kısa zamanda alışırım yaaa. Yamuk gibi geliyor şuan her yer bana. Acaba gözlüğün odak yerini mi yanlış ayarladılar. Niye yamuk görünür ki ilginç![]()
Canim taktikca alışırsın ... size bi gozluk hikayemi anlatayim bende miyop ve astigmant var neyse dr gittim gözlük verdi dr... biz gozlukcuye verdik hazırladı gittim almaya bi taktim ki hic bisey okuyamiyorum hersey bulanik harfler kayiyor.. gozlukcu karsi dukkanin tabelasini oku dedi okuyamadim harfler ic icededim siz yanlis takmışsiniz bu gözlük bana ait degil adam arastirdi yok abla sizin dedi.. meger dr yanlis yazmış
![]()
Kızlar oğlumu okuldan aldım yürüyüşe çıkayım diye niyetlendim
Hava gündüz güzeldi
Öğle arası yemeğimiz olunca çıkamadım
Akşam çıkarım dedim
Hava karardıkça karardı
Ben çıktım yürüyüşe
Durur nasıl olsa dedim
Ben hızlandıkça yağmur hızlandı
Nasıl olsa ıslandım dedim devam ettim
Bahar yağmuru berekettir dedim
Yürüyüşümü yaptım geldim
Canim taktikca alışırsın ... size bi gozluk hikayemi anlatayim bende miyop ve astigmant var neyse dr gittim gözlük verdi dr... biz gozlukcuye verdik hazırladı gittim almaya bi taktim ki hic bisey okuyamiyorum hersey bulanik harfler kayiyor.. gozlukcu karsi dukkanin tabelasini oku dedi okuyamadim harfler ic icededim siz yanlis takmışsiniz bu gözlük bana ait degil adam arastirdi yok abla sizin dedi.. meger dr yanlis yazmış
![]()
Hasta olmazsın umarımKızlar oğlumu okuldan aldım yürüyüşe çıkayım diye niyetlendim
Hava gündüz güzeldi
Öğle arası yemeğimiz olunca çıkamadım
Akşam çıkarım dedim
Hava karardıkça karardı
Ben çıktım yürüyüşe
Durur nasıl olsa dedim
Ben hızlandıkça yağmur hızlandı
Nasıl olsa ıslandım dedim devam ettim
Bahar yağmuru berekettir dedim
Yürüyüşümü yaptım geldim
Bugünkü menüm 14 Mart
7:30
1 haş yumurta
3 zeytin
Domates salatalık
2 ceviz
Yeşil çay
(2 dilim ekmek hakkımı öğlen yiyeceğim için yemedim)
10:30
Sade Türk kahvesi
12:30
3 yaprak sarması (serçe parmağım büyüklüğünde)
3 yk tavuklu şehriye salatası
5 mercimek köftesi marul eşliğinde
3 lt su
50 dakika tempolu yürüyüş
Fırsat buldukça katılın canımKizlar coj sessiz burasi bugun ben yine mutsuzum kilo vermeyeckmisim gibi gelio hep bole sisman kalcm gibi gelio
He valla öyle olduCoook iyi yapmissin kar yağmur çamur demeden yürümüşsün![]()
Ay inşallah canımHasta olmazsın umarım![]()
Yedim yattım sırtüstüAfiyet olsun
Söylediğin kadar abartılı olmamışki menün
Akşam yemicekmisin
İçeyim cnmRezene içebilirsin canım
Sütüde artırıyor
Bol su
Az tuz
Karnabahar kısırı yapacaktım
Çiğden oluyormus
Haş karnabahar yedim bende
14.03.18
carsamba
10.00
2 dilim çavdar ekmeği
peynir
domates salatalik biber
1 ck tereyagi
yesil cay
14.30
sutlu turk kahvesi
19.00
yarim kase tarhana
besamel soslu firinda karnabahar
1 dilim çavdar ekmeği
turk kahvesi
1.5 lt su
spor yok
LAydLiNe
evet canim unuttum bugun susadikca ictim. yatana kadar 2.5 tamamlarim insallahAfiyet olsun cnm
Ama suyu az icmissin