Minnacik ablasi küçücük![]()
Insan banada ikram ederdi canım tatlı istiyor diyorum sabahtan beri

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Minnacik ablasi küçücük![]()
Bu arada menümü unuttum yazmayı
Sabah 10:00
İki yumurta dan yulaflı krep
2 domates
5 zeytin
2 üçgen peynir
2 yk kadar salça
Akşam 19:30
1 tabak karnıbahar yemeği sade
2 yk bulgur pilavı
1 tavuk göğsü
3 litre limonlu su
Kız beni minnacık kesmez bir kase yesem ancakInsan banada ikram ederdi canım tatlı istiyor diyorum sabahtan beri![]()
Gel kiz herkescikler uyumusken tatli kacamagi yapabilirizInsan banada ikram ederdi canım tatlı istiyor diyorum sabahtan beri![]()
Insallah canim
Kızlar okadar canım tatlı istiyor ki dolapta traliçe için yaptığım karemel var gözümü ona diktim
Geçen misafirlere yapmıştım arttı kapağını açıp bakıyorum yazık bozulcak yesemmi diyorum
Sonra vazgeçiyorum azcık yesem gerisi gelir biliyorum![]()
Aman ha canim tatliya bi ağzımızı sürdükmu gerisi geliyor.... tatli tatli istegini doğuruyorKızlar okadar canım tatlı istiyor ki dolapta traliçe için yaptığım karemel var gözümü ona diktim
Geçen misafirlere yapmıştım arttı kapağını açıp bakıyorum yazık bozulcak yesemmi diyorum
Yesemmi acababen dayanamazdim sanirim
Gerçekten öyle yedikçe yedirtiyorAman ha canim tatliya bi ağzımızı sürdükmu gerisi geliyor.... tatli tatli istegini doğuruyor
Sen bana uyma canim yeme yemeYesemmi acaba![]()
Yok canım yemedim de aklım halâ karışıkSen bana uyma canim yeme yeme
Kızlar okadar canım tatlı istiyor ki dolapta traliçe için yaptığım karemel var gözümü ona diktim
Gel kiz herkescikler uyumusken tatli kacamagi yapabiliriz![]()
Yesemmi acaba![]()
Yok canım yemedim de aklım halâ karışık
Yaptım sade türk kahvesi eşimle içiyoruz ona ayva tatlısı bana bişey yok![]()
Canım bugün evde değildim katılımım olmadı katılamadığım zamanlarda sonra geçmişi okuyorum yani hep takipteyim
Ayy kiyamam nefis terbiyesi yapiyon resmenYok canım yemedim de aklım halâ karışık
Yaptım sade türk kahvesi eşimle içiyoruz ona ayva tatlısı bana bişey yok![]()