Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun canım güzel

niye atsın kızz
koy dondurucuya zayıflayınca yersin
benim dondurucu zayıflyınca yiyeceğim şeylerle doldu

astigmatsa biraz zorlanırsın canım
ama alışman için takman lazım
bizim eb miyop astiğmat dolu

bıraz vcankız uyusunlar
nasıl abla sözü dinliyorsun sen:sinirli:

Aynen bende doldurdum zayıflayınca yicem onlardan amannn boşver yemiyelim sonra gene kilo aliriz

Fazla suyun böbreklere zarar verdiğini biliyorum o yüzden gün içindeçok çay da içiyorum suyu arttırırsam böbreklerime zarar vermeden korkuyorum
Hayır canım fazla su 3 litreden sonrası zararlı. O da böbreklere zarar vermez ayrıca suyun faydası vardır böbreklere zararı olmaz. Asıl susuzluğun zararı var.

Zararlı olduğunu bende ifade ettim zaten canım bence bu tarz şeyleri de yazalım ki insanlar zararını bilsin.ben öğrenmek için yazdım hani verilir mi kilo diye ama bence bu tarz yanlış şeyleri de paylaşalım uyarım.
Canım dışarıdan gelen ziyaretçiler bizim yorumların öncesini sonrasını okuyacağını sanmıyorum. Google da arattırıyorsun yaaa sadece ilgilendiğin mesajları okuyorsun. Onun için dedim. Hani arama sonucunda sadece o sayfa çıkar senin mesajı okur kapatır. Devamında biz zararlıymış, şöyleymiş böyleymiş desek bile okumazsa eğer sadece senin yazdıkların kalır aklında. O yüzden diyorum. Biz biliyoruz zaten zararlı olduğunu yazmaya gerek yok.

Olmaz sende yazıcaksın
Eee neler neler yedin cnm:KK53:
Olmaz söylemem çok cısssssss :cry:

tartı pek öyle de demiyor şu iki güne güveniyorum bakalım
birşeyleri değiştirmem lazım
1-2 gün sadece protein mi yapsam diyorum karar veremedim

ara ara bende de oluyor amatoparlanıcaz işte
yalnız başımıza olsak koyuveririz ama takım olunca motivasyonu yeniden sağlıyoruz
düşünce elimizden tutan oluyor

:KK200:

evet istiyoruz neler yadin yorumlayalım:KK53::KK53:
Az uz değil tatlım yaaa benimkisi bu sabah tartıldığımda 1,6 fazla çıktım. Berbat bir durum. İnşallah yarına kadar inebildiğim kadar ineceğim. Listeyi kötü etkilemek istemiyorum. Bir günün kaçamağı nelere mal oldu. :mad::mad:

Tünaydın kızlar
*araba kullanınmıyı iyice öğrenmem lazım
*kpss hazırlanmam lazım
*evin içi berbat temizlik yapmam kazım
*spor yapmam lazım
*çocuk zaten sürekli ilgi istiyor
*e ben hangisini yapcam...

En iyisi hiç birini yapmamak diyip aşkı memnu yu izliyorum.
Off :KK43:
Ben en iyisi hiç liste yapmayayım yaaaaa yaparsam kimse çıkamaz işin içinden. Sen başla bir ucundan. En güzeli önce geç aynanın karşısına kendini bir süsle. Moralin yerine gelsin. Üzerinde ki ağırlık bir kalksın. Hareketli bir müzik aç. Güzel bir kahve yap kendine. Ya da seni mutlu eden ne varsa onu yap. Aşkı memnu iyi fikirmiş :KK70::KK70:

Cnm emzirdiğim için yeşil çay içmiyorum başka tavsiyen varmı
Bol su iç canım. Başka bir şeye gerek yok.

İnş canım.
Sabah zaten cici bebe ve balık krekerde yedim moralim sıfır.
Ondan dolayı enerjim düştü.
Güzel bir duş alıp hazırlanym en iyisi
Yoksa kalkmvk üzerimde ki bu bıkkınlık
Cici bebe balık kraker ne yaaaaaa :KK70:Kaçamağında bir onuru gururu var :KK70::KK70: Hem onları çocuğuna da yedirme ne işi var evde cicibebenin balık krakerin :KK20:

Kızlar bugun tıp bayramıymış
Tüm sağlıkçılarımızın tıp bayramı kutlu olsun.
Teşekkür ederim canım :KK36:

canım komşumun babası kalp krizi geçirmişti hastanedeydi 3 kızı var... dün akşam komuşuma dedim onlar okul çıkışı bana gelsinler sen hastanede düşünme hatta bende kalsınlar aklın kalmasın demiştim... oda çoook sağol falan yarın gelsinler dedi.. bende sabah kalktım kızlar okuldan gelir aç gelirler diye bir sürü yemek yaptım :KK66: ama babası taburcu olmuş konuştum kızlar dedesinin yanına gideceklermiş o yüzden gelemediler .... bende onun koşuşturması içindeydim :KK66:
Ayyy ne tatlı bi komşusun sen öyle yaaaaa :KK68:

cuma günü olmam gerekiyor ama biraz atar diye düşünüyorum şişlik başladı ama çoğu zaman vaktinde olmalıyorum ... polikistik over rahatsızlığım var... bitter evet iki parça kahve yanında yenilebiliyor...
Sen o yüzden zaten zor kilo veriyorsun. Yoksa şimdiye şakır şakır vermen lazım. Biraz zorlanacaksın ama olacak emin ol. :KK39:

astigmatmısın canım
Evet canım yaaa eskiden yoktu bu kez bir de o çıktı başıma. Ama bu durum bence normal değil çünkü yamuk görünüyor her şey gözlükte bir sıkıntı var galiba değiştirmeye gideceğim bugün.

Azcik süslendim kiz :olamaz: toplantiya gidecem krese
Azcık mı :KK70::KK70:

Canim taktikca alışırsın ... size bi gozluk hikayemi anlatayim bende miyop ve astigmant var neyse dr gittim gözlük verdi dr... biz gozlukcuye verdik hazırladı gittim almaya bi taktim ki hic bisey okuyamiyorum hersey bulanik harfler kayiyor.. gozlukcu karsi dukkanin tabelasini oku dedi okuyamadim harfler ic ice :KK70::KK70: dedim siz yanlis takmışsiniz bu gözlük bana ait degil adam arastirdi yok abla sizin dedi.. meger dr yanlis yazmış:olamaz:
O da iyiymiş yaaaaaaa :KK70::KK70:

Kızlar oğlumu okuldan aldım yürüyüşe çıkayım diye niyetlendim
Hava gündüz güzeldi
Öğle arası yemeğimiz olunca çıkamadım
Akşam çıkarım dedim
Hava karardıkça karardı
Ben çıktım yürüyüşe
Durur nasıl olsa dedim
Ben hızlandıkça yağmur hızlandı
Nasıl olsa ıslandım dedim devam ettim
Bahar yağmuru berekettir dedim
Yürüyüşümü yaptım geldim
Harikasın yaaaaaa bayılırım yağmura hele yağmurda yürümek eminim çok güzeldir :KK68::KK68:

Bugünkü menüm 14 Mart
7:30
1 haş yumurta
3 zeytin
Domates salatalık
2 ceviz
Yeşil çay
(2 dilim ekmek hakkımı öğlen yiyeceğim için yemedim)
10:30
Sade Türk kahvesi

12:30
3 yaprak sarması (serçe parmağım büyüklüğünde)
3 yk tavuklu şehriye salatası
5 mercimek köftesi marul eşliğinde

18:30
1 haş tavuk but
Haş karnabahar
3 lt su
50 dakika tempolu yürüyüş
Sabahki ekmek hakkın yumurta yediğin zaman olmasın zaten canım. Yeşilliği çoğalt ama ekmek yersen yumurta yumurta yersen ekmek yeme. Mercimek köftesi şişirir umarım yaptığın sporlar kurtarır. Su ve spor harika.

14.03.18
carsamba

10.00
2 dilim çavdar ekmeği
peynir
domates salatalik biber
1 ck tereyagi
yesil cay

14.30
sutlu turk kahvesi

19.00
yarim kase tarhana
besamel soslu firinda karnabahar
1 dilim çavdar ekmeği
turk kahvesi

1.5 lt su
spor yok
LAydLiNe LAydLiNe
Su çok az spor yok. İki öğün. Yarın inşallah güzel bir sonuç gelir.

Bugünkü menüm

Sabah 8de
1dilim ekmek içine peynir ve marul

Ara kahve

Öğlen 1de
Fırında tavuk

Ara kahve

Akşam 5de
1dilim ekmek içine peynir ve marul

2bucuk litre su
1saat yürüyüs
LAydLiNe LAydLiNe
Hiç bişey yememişsin ki bu nasıl bir menü. Su ve spor güzel ama az yemişsin.

Sabah 08.00
1 haslabmis yumurta
2 parca cecil peynir
5 zeytin domates tere maydanoz

Ara 10.30
5 badem
3 kayisi

Ogle 12.30
1 parca firinda tavuk baget
Haslanmis brokoli
Salata

Ara 14.45
2 parca elma kurusu

Aksam 18.00
Yarim kase tarhana
6 yk taze fasulye
Salata

3 litre su
30 dk yuruyus
Menün güzel olmuş canım. Senin bu menülerle ve iş yerindeki hareketliliğe vermen lazım. Bırakma sakın kendini.

İyi akşamlar kızlar.
Menüm hiç yazmayım :KK43:
:KK62::KK62:

Önce köfte yedik
Sonra pasta yemeye gittik
Sonra kahve içtik yeni geldik
Bugun fazla kaçırdım ama bir hafta hiç kaçamak yapmadım, pastada ufaktı
Sporu da fazla yaptım regl e ragmen eksi çıkarım gbi geliyor
Köfteyi sade yeseydin. Pasta hiç yemesen olurdu. Sırf seni mutlu ettiği için ses çıkarmıyorum. Ama bunlara dikkat etmen lazım. Diyet boyunca yemezsen eğer güzel bir tempoda bitirirsin bu işi. Yoksa yarım bırakır bıraktıktan sonra da tekrar alırsın. Düzelt artık kendini.

Kaptan yine kzoacak ama sabah erken saatlerde sütlü tatlı mı yesen hafif olandan
Evet canım aynen kızacağım çünkü senin ona yeme demen lazım. :KK20:

bu aralar hepimizin modu düşük nazar oldu galiba ben de gel git yaşıyorum sürekli

canım inan birçok yerin şoförleri garip kurallara kendileri uymazlar kadın şoför görünce pislik yaparlar sonra da iyi şöförüz diye geçinirler kadın olmak zor

bundan kurtulmanın en ii yolu siz de ona karışın çok zevkli oluyor adam illallah etti benden :KK71:

maşallah canım sana

çok da fazla olmamış canım telafi edersin merak etme
Aynen canım yaaaa biran önce toparlanmamız lazım. Bunu da hep birlikte yapmamız lazım. Yaza çok az kaldı. Ben şortlarımı elbiselerimi giymek istiyorum :mad::mad:

Bugün menü
Sabah 9.45
1 haslanmis yumurta
5 yeşil zeytin
Biraz cecil peynir
Yesillik
1 adet kuzarmis form ekmek

Ara
2 kuru kayisi
10 badem
10 findik

Aksam 16.20
1 tabak tavuk sote
1 bardak ayran

1.5 lt su icildi LAydLiNe LAydLiNe
Bugun spor yapamadim....
Canım su az onun haricinde güzel bir menü.

14 mart EA

08.00
7 zeytin 1 incir
1 buçuk dilim ekmek üzerine bal kaymak

14.00
Komşuya uğradım orda yedim bişeyler yoksa bunları yemezdim
Bir parça Otlu omlet
Bir çatal peynir
2 tane sosis (ne zamandır yetmemiştim)
2 tatlı kaşığı böğürtlen reçeli
Domates salatalık

17.00
1 kase yoğurt
2 tane gün kurusu

19.00
Yarım kase yoğurtlu çorba
Bir tabak patlıcan musakka
2 dilim ekmek
Bolca tere

Su 3 litre olur yatana kadar
Sosis, bal kaymak reçel hiç olmamış. Bundan sonra daha dikkat etmen lazım hayır demeyi öğrenmemiz lazım.

Niye böyle olduk acaba toparlanamadık da:cry:
Artık toparlanacağız ben inanıyorum.

14 mart
Sabah 1 yumurtadan pırasalı omlet
7 zeytin
2 dilim ekmek
2 tk tahin pekmez
Öglwn
1 tabak aulu köfte
Akşam
1 tabak ali nazik
3 yk bulğur pilavı
Su 2 lt spor yok LAydLiNe LAydLiNe
Tatlım saatlerini de yazarsan sevinirim. Su az olmuş.

Valla canim bende bekliom kendimden ama cok asiri yiruluom bide kocm devamli sen bole iyisin daha sisman hallerini de biliom bu kilonu koru filan dio deli edio beni
Bakma sen ona hatta diyette olduğunu çaktırma diyeceğim ama anlar mutlaka. Yağla balla sen onu aşkım sana güzel görünmek istiyorum ben kendimi böyle beğenmiyorum de bence :KK70:

Bugünkü menüm
Uyandığımda 08:00
Bir elma
Kahvaltı 09:30
1 tabak menemen
7 zeytin
Ara 12:00
1 elma
1 bardak yoğurt
Öğle 14:30
5 yk ıspanak
5 adet fıtında minik mantar
Ara 17:00
2 kuru incir
1 b süt
Ara19:00
1 elma 1 b yoğurt
Akşam 20:00
3 yk ıspanak

Spor yok
1 lt su
Ne kadar çok elma yemişsin. Su çok az olmuş. Akşamında çok geç olmuş. Nasıl düzeni oturtabildin mi?

14 Mart menüm
Sabah kahvaltı 8 buçuk
1 haşlanmış yumurta
2 parça peynir

Ara 10 da
Yarım muz
İki dilim armut

Öğle 2 de
1 kase yogurt

Saat 4 te
5 kaşık çorba

Saat 7 buçukta
1 yemek kaşığı makarna 3 4 tane
Döner eti
Ayran

Şu 1 buçuk lt
Spor 1 saat yürüyüş
Makarna ve muz olmamış onun haricinde güzel bir menü. Akşamın geç olmuş biraz. Su çok az. Yürüyüş harika. Diyetteyken muz yememeye çalış çünkü kabızlık yapıyor.

14 mart listem

Kahvalti 8.30
Limonlu ilik su
1 tane haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim ekmek
Sekersiz cay

Öğle 13.30
Buyuuuk bir kase marul cacigi

Ara 16.30
6 tane ceviz
5 kayisi

Aksam 19.00
Yufkada yogurtlu köfte ilk kez denedim cok hos oldu.
21.30
Sekersiz cay
1 tane findikli kus lokumu
1 litrecik su
Spor yok
Cevizler fazla olmuş bir de yufkada derken bildiğimiz yufkaysa yufkasını yemeseydin. O fındıklı kuş lokumu da olmamış. Su çok az.

Millet noluyor yahuuuuu sular çok azalmış. Su içmezsek aç kaldığımız yanımıza kar kalır. Herkes su miktarını artırsın lütfen. Özellikle emziren anneler sizin daha çok içmeniz lazım.

Kız gerçekten bi başlarsam birdaha beni burda göremezsiniz ztn2gün uğramazsam bilinki ben bozmusum
Sakın haaaaa kaybolma ortalıklardan seninle yolumuz çok uzun:KK62:

Bu arada menümü unuttum yazmayı

Sabah 10:00

İki yumurta dan yulaflı krep
2 domates
5 zeytin
2 üçgen peynir
2 yk kadar salça

Akşam 19:30
1 tabak karnıbahar yemeği sade
2 yk bulgur pilavı
1 tavuk göğsü

3 litre limonlu su
Güzel menü olmuş afiyet olsun. İki öğün hiç hoş görünmüyor gözüme :işsiz:

Hastalığı hala atlatamadım. Uyku düzenim değiştir bu hastalıktan, gerçi sürekli yatıyorum da. Bir yemek yemeye kalkıyorum arada. Bu nedenle yediklerimi yazmam bu saati buldu.

14 mart
saat 7.00

Tam buğday ekmekli tost
çay şekersiz
domates

saat 11.00
Bir tabak bamya yemeği
Bir dilim ekmek tam buğday
yoğurt

saat 16.30
Tarhana çorbası
salata

20.00
bir elma
Afiyet olsun canım suyu yazmamışsın. Geçmiş olsun. Biran önce iyileş gel aramıza.

afiyet olsun canım güzel

niye atsın kızz
koy dondurucuya zayıflayınca yersin
benim dondurucu zayıflyınca yiyeceğim şeylerle doldu

astigmatsa biraz zorlanırsın canım
ama alışman için takman lazım
bizim eb miyop astiğmat dolu

bıraz vcankız uyusunlar
nasıl abla sözü dinliyorsun sen:sinirli:
Senin dondurucuya çok güldüm ben yaaaaaaa :KK70::KK70::KK70:

Bu cumartesi misafirim var yine aksama ben bugunden evi kirklamaya baslarim:temizlik::temizlik:
Kolay gelsin canım. :KK68:

afiyet olsun canım
seninde su az
spor:KK20:
yufkada köfte nasıl oluyor
Bende nette gördüm yufkanin icine yaptigin kofte harcini uzun ince sekilde koyup yuflayi rulo yapiyorsun ve ruloyu dilim dilim kesip borcama yerlestiriyon. Firina atip pembelesen kadar bekliyon. Uzerine sarimsakli yogurt ve yagda pulbiber yapip servis ediyorsun. Bilmem acaba zironu bilirmisin ayni onun gibi

Hımmmm demek ki menülerin durumu vahim :KK62::KK62: Yarını çok merak ediyorum acaba bu hafta nasıl olacak. :cry:
bende merak ediyorum
sabitim hala:KK61:
Aynen bende doldurdum zayıflayınca yicem onlardan amannn boşver yemiyelim sonra gene kilo aliriz
hepsini yemeyiz kız
az az
kolay mı kilo vermek
artık çok kontrollü olacağım
Bu cumartesi misafirim var yine aksama ben bugunden evi kirklamaya baslarim:temizlik::temizlik:
sizin mobilyaların rengi solmuştur silinmekten
banada misafir gelsede temizlik yapmak zorunda kalsam:temizlik:

Hayır canım fazla su 3 litreden sonrası zararlı. O da böbreklere zarar vermez ayrıca suyun faydası vardır böbreklere zararı olmaz. Asıl susuzluğun zararı var.

Canım dışarıdan gelen ziyaretçiler bizim yorumların öncesini sonrasını okuyacağını sanmıyorum. Google da arattırıyorsun yaaa sadece ilgilendiğin mesajları okuyorsun. Onun için dedim. Hani arama sonucunda sadece o sayfa çıkar senin mesajı okur kapatır. Devamında biz zararlıymış, şöyleymiş böyleymiş desek bile okumazsa eğer sadece senin yazdıkların kalır aklında. O yüzden diyorum. Biz biliyoruz zaten zararlı olduğunu yazmaya gerek yok.

Olmaz söylemem çok cısssssss :cry:

Az uz değil tatlım yaaa benimkisi bu sabah tartıldığımda 1,6 fazla çıktım. Berbat bir durum. İnşallah yarına kadar inebildiğim kadar ineceğim. Listeyi kötü etkilemek istemiyorum. Bir günün kaçamağı nelere mal oldu. :mad::mad:
sanki 1,6 lık cıss yedin
bende anlamıyorum yediğim 100 gr gelen 1000 gr
yarın inşallah güzel sonuçlar alırız
Ben en iyisi hiç liste yapmayayım yaaaaa yaparsam kimse çıkamaz işin içinden. Sen başla bir ucundan. En güzeli önce geç aynanın karşısına kendini bir süsle. Moralin yerine gelsin. Üzerinde ki ağırlık bir kalksın. Hareketli bir müzik aç. Güzel bir kahve yap kendine. Ya da seni mutlu eden ne varsa onu yap. Aşkı memnu iyi fikirmiş :KK70::KK70:

Bol su iç canım. Başka bir şeye gerek yok.

Cici bebe balık kraker ne yaaaaaa :KK70:Kaçamağında bir onuru gururu var :KK70::KK70: Hem onları çocuğuna da yedirme ne işi var evde cicibebenin balık krakerin :KK20:

Teşekkür ederim canım :KK36:

Ayyy ne tatlı bi komşusun sen öyle yaaaaa :KK68:

Sen o yüzden zaten zor kilo veriyorsun. Yoksa şimdiye şakır şakır vermen lazım. Biraz zorlanacaksın ama olacak emin ol. :KK39:

Evet canım yaaa eskiden yoktu bu kez bir de o çıktı başıma. Ama bu durum bence normal değil çünkü yamuk görünüyor her şey gözlükte bir sıkıntı var galiba değiştirmeye gideceğim bugün.

Azcık mı :KK70::KK70:

O da iyiymiş yaaaaaaa :KK70::KK70:

Harikasın yaaaaaa bayılırım yağmura hele yağmurda yürümek eminim çok güzeldir :KK68::KK68:
yağmurda yüeümeye bayılırım
dün onuniçin fırsat oldu
herkes biryere sığınıyor
ben yürüyorum
harika bir duygu
benim çocuklar miyop astigmat
onların derecesi yüksek takıyorlar
eşim astigmat o takamakta zorlanıyor
sürekli takmadığı için de alışamadı
Sabahki ekmek hakkın yumurta yediğin zaman olmasın zaten canım. Yeşilliği çoğalt ama ekmek yersen yumurta yumurta yersen ekmek yeme. Mercimek köftesi şişirir umarım yaptığın sporlar kurtarır. Su ve spor harika.

Su çok az spor yok. İki öğün. Yarın inşallah güzel bir sonuç gelir.

Hiç bişey yememişsin ki bu nasıl bir menü. Su ve spor güzel ama az yemişsin.

Menün güzel olmuş canım. Senin bu menülerle ve iş yerindeki hareketliliğe vermen lazım. Bırakma sakın kendini.

:KK62::KK62:

Köfteyi sade yeseydin. Pasta hiç yemesen olurdu. Sırf seni mutlu ettiği için ses çıkarmıyorum. Ama bunlara dikkat etmen lazım. Diyet boyunca yemezsen eğer güzel bir tempoda bitirirsin bu işi. Yoksa yarım bırakır bıraktıktan sonra da tekrar alırsın. Düzelt artık kendini.

Evet canım aynen kızacağım çünkü senin ona yeme demen lazım. :KK20:
ben ekmeği seviyorum sadece sabah öğünlerinde yiyorum canım
sadece o gün kalorili başka birşey yiyeceksem yemiyorum sabah
Millet noluyor yahuuuuu sular çok azalmış. Su içmezsek aç kaldığımız yanımıza kar kalır. Herkes su miktarını artırsın lütfen. Özellikle emziren anneler sizin daha çok içmeniz lazım.
benimde dikkatimi çekti sular çok az
ben artık rutine bağladım
diyet öncesi 2 bardak suyu zor içerdim
şimdi 3 lt otomatik bitiyor

Sakın haaaaa kaybolma ortalıklardan seninle yolumuz çok uzun:KK62:

Güzel menü olmuş afiyet olsun. İki öğün hiç hoş görünmüyor gözüme :işsiz:

Afiyet olsun canım suyu yazmamışsın. Geçmiş olsun. Biran önce iyileş gel aramıza.

Senin dondurucuya çok güldüm ben yaaaaaaa :KK70::KK70::KK70:

Kolay gelsin canım. :KK68:
bende bakıp ağlıyorum
birşey koyacak yer kalmadı

eşime kızyorum getirme diye
o da çocuklar yesin diyor
o kadar alıyorki yiyemiyor
yenmiyenler giriyor dondurucuya
yaza kadar dondurucunun boşalması lazım:işsiz::işsiz:

Bende nette gördüm yufkanin icine yaptigin kofte harcini uzun ince sekilde koyup yuflayi rulo yapiyorsun ve ruloyu dilim dilim kesip borcama yerlestiriyon. Firina atip pembelesen kadar bekliyon. Uzerine sarimsakli yogurt ve yagda pulbiber yapip servis ediyorsun. Bilmem acaba zironu bilirmisin ayni onun gibi
siron deriz biz samsunluyum
anladım güzel olur sarmısaklı yoğurtlada

Aynen canım yaaaa biran önce toparlanmamız lazım. Bunu da hep birlikte yapmamız lazım. Yaza çok az kaldı. Ben şortlarımı elbiselerimi giymek istiyorum :mad::mad:

Canım su az onun haricinde güzel bir menü.

Sosis, bal kaymak reçel hiç olmamış. Bundan sonra daha dikkat etmen lazım hayır demeyi öğrenmemiz lazım.

Artık toparlanacağız ben inanıyorum.

Tatlım saatlerini de yazarsan sevinirim. Su az olmuş.

Bakma sen ona hatta diyette olduğunu çaktırma diyeceğim ama anlar mutlaka. Yağla balla sen onu aşkım sana güzel görünmek istiyorum ben kendimi böyle beğenmiyorum de bence :KK70:

Ne kadar çok elma yemişsin. Su çok az olmuş. Akşamında çok geç olmuş. Nasıl düzeni oturtabildin mi?

Makarna ve muz olmamış onun haricinde güzel bir menü. Akşamın geç olmuş biraz. Su çok az. Yürüyüş harika. Diyetteyken muz yememeye çalış çünkü kabızlık yapıyor.

Cevizler fazla olmuş bir de yufkada derken bildiğimiz yufkaysa yufkasını yemeseydin. O fındıklı kuş lokumu da olmamış. Su çok az.
Çocuk kucağımda ben açım. En kolayı elma oluyor yoksa açlık başıma vuruyor. Bugün 8 de uyandım 11 de kahvaltı yaptım. Yatırdığımda ya da pusetine koyduğumda cıyak cıyak bağırıyor canım

Günaydın kızlar, bahar yorgunluğu olur ya insanda, üç dört gündür ben öyleyim. Kendimi bile taşıyamazken kucağımda tosuncukla yıkulacak gibi dolanıyorum. Sizde bar mı bahar yorgunluğu, ben yığılacak gibiyim

Back
X