Yok canım yarım simidin kahvaltı da zararı yok. Denemeyle sabit. Kahvaltı hazırlayamadığım zaman yiyorum. Farkındaysan hiç ekmek yok menülerimde sizin iki dilim ekmeğe eş değer oluyor. Bir de farkettiyseniz haşlanmış yumurta olursa simit olmaz simit olursa haşlanmış yumurta olmaz. Siz de yiyebilirsiniz ama tam değil sadece yarısı.
Bu arada salata acıktırdı ama. En antremanlıyım sabretme konusunda. Akşam kendini aç hissetmezsen kilo veremiyorsun gibi bir tezim var
85 ten inerken neredeyse bütün kahvaltılarım simitliydi canım. Ama yukarıda da anlattığım gibi yapmak lazım. Diğer öğünlerimde ekmek türevi hiç birşey yok.
Kahvaltın daha iyi olabilirdi. Bir de diyetteyken patates her ne şekilde olursa olsun yenmemeli canım. Onun haricinde menün gayet güzel. Tahin pekmezi de görmedim

Su ve spor yok mu?
Daha sabah konuşmuştuk canım kaçamak YÖK diye. 50 tane mekik cezan oldu Nur topu gibi. En kısa zaman da çekip haber verirsin
Canım benim vücut şeklim farklı biraz. Kilo alınca her yerimden alırım verince her yerimden veririm. Herkesin vücut yapısı değişik oluyor ama kilo verince sırasıyla her yerden gidiyor. Yani bölgesel bir spor yapmadım. Haftanın 3 günü 45 dk ya yakın tempolu yürüdüm açık havada. Onun haricinde bir ara 3 ay spor salonuna gittim biraz step biraz pilates ve biraz da kardiyo çalıştım. Ama zayıfladıkça sonra yaptım bunu.
Akşam haricinde kötü bir menü. Aç kalmışsın gün boyu. Böyle yaparsan zor iyileşirsin canım. Özen göster bira kendine.
Ben de yok canım çok şükür :)
Olmamış Duygu. Sağlıksız bir gün geçirmişsin. Su az olmuş. Senden daha sağlıklı menüler bekliyorum