- 4 Mayıs 2011
- 4.485
- 4.972
- 373
Evet canım bugün iyice sessizNe kadar da sessiz bir grup![]()
Sabah erken kalktım
Gözlerim yanıyor
Yatıyorum iyi geceler Kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım bugün iyice sessizNe kadar da sessiz bir grup![]()
Ben yarın yüzmeye gidiyorum. Hafta da 2 gün yüzme 2 gün pilates olcak. Artık sıkılaşmaya başlasam fena olmayacak diye düşünüyorum. Ama plank denemeyi de isterim
Evet canım bugün iyice sessiz
Sabah erken kalktım
Gözlerim yanıyor
Yatıyorum iyi geceler Kızlar
Ayy bu yaslilarin cocuklara bisey yedirme hevesi varya öldürüyor insani.... ya birakin annesi düşünsün ne gerekiyorsa anne yapar zaten...Bugün yuksek dozda kv ve akraba aldım kafam atik biraz. Eşimin anneannesi küçük yavruma kek yedirmeye çalıştı falan. Daha kuzum su bile içmemişkenneyse ki kv anlayışlı bu konularda da engel olduk beraber.
Evet sohbet olmayinca bende bdv ye takildim azcikNe kadar da sessiz bir grup![]()
Yok canım garip gelebilir belki ama sosyal medya kullanmıyorum. Whatsap dışında..Koyarım onu da, instagramınız varsa oradan da takip edebilirsiniz. Instagram adım bu dygsimsek_![]()
Kız bdv ye çok takılmaEvet sohbet olmayinca bende bdv ye takildim azcik![]()
Benim de dün temizlik +misafir yoğunduBende Misafirlikteyim kızlar oyuzden pek yazamadım bugün kusura bakmayın artık yarın telafi ederiz.ayıp oluyor tel.ı eline alıp karşı tarafla ilgilenmemek..tabi bide çocuklar olunca fırsatta kalmıyor.
Bazen bakiyorum ruhum daraliyor valla ne olaylar var.... oyun bölümü var azcikda oraya takiliyorum burasi sessizlestigi zaman...Kız bdv ye çok takılma
Noluyorsa orda çok banlanıyorlar
Benim de dün temizlik +misafir yoğundu
Bugün yatak odasına dalacağım
Ben hiç bakmadım şimdiye kadarBazen bakiyorum ruhum daraliyor valla ne olaylar var.... oyun bölümü var azcikda oraya takiliyorum burasi sessizlestigi zaman...
Menü yaz artık kötü de olsa. Yoksa ucu çok kaçıyor. Sonra toparlamak daha zor olur.Gunaydin kizlarrrrr mutlu pazarlar bugun parka gidecem yine yürüyüş yapacam
Artik yediklerime dikkat edecem![]()