• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın canlarım :KK200:

Evdeyim ama çok kötü karnım ağrıyor. Regl ağrısı gibi ama hesaplarıma göre daha 4-5 gün var. Gece sürekli uyandım ağrıdan. İnşallah geçer biran önce çünkü çok rahatsız ediyor. :işsiz:
Canim cooo gecmis olsun üşütmüş olabilirsin bu aralar benimde karnim agriyor sicak tutunca geciyor....sanirim bahar geldi pek dikkat etmiyoruz gemen usutuyoruz..

563. Etap birincisi mrskulkedisi mrskulkedisi tebrikler! :46: :nazar:

samp12e5c83b6a4a566e.jpg

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Peki canım ne gibi değişiklikler hissettin kendinde.
Mesela yorgunluk falan geçti mi
ben yataktan kalkamiyodum yemek bile yemek istemiyodum. basimi koymasam bile ayakta uyuyabiliyodum bulasiklari anca yikiyodum baska bi ise bakmiyodum. hele disari ciksam 2 gun hic kalkamiyodum.
ilacı kullanmaya baslayinca 2 haftada dinc olmasam da eskisi gibi olmaya basladim. en azindan evde hareket edebiliyodum. ilaci kullanmaya basladigimda diyodum ilaci icince dinc olucaksin falan, plasebo etkisi yaratiyodum kendime.
haftada 1 kez cay iciyodum o da 3 cb felan. gunde 1 den fazla kahve icmiyodum ve kahvesini az katiyodum. 6 hafta sonra uykum felan duzene girdi kendimi daha dinc hissetmeye basladim.
bende ki etkileri bu sekilde oldu canim. tedavim bitince 1 ay fazladan kullandim. kanimda bir seyin orani azmis o da demirde varmis. (kani sulandiran hucrelerden galiba)
simdi hala dikkat ediyorum cayi hafta sonlari iciyorum iki sabah. hafta ici de dizimin oldugu gun aksam iciyorum. kafein demiri gercekten dusuruyo. ben arada bi (2 3 yilda bir) bu duruma dusuyorum genelde kahve ve cayi cok tukettigimde onlara ihtiyac duyduğumda ortaya cikiyo. 27 yasindayim sigara tadina bakmak disinda icmedim. canim sigara istiyodu. o sekilde belirtileri vardi bende.
kusura bakma canim cok konustum o_O

Yarışmamız 563. Etap sonuncusu 13. Takımdan @Kriziantemcicegi !

Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

• Kilo alma sebebinin bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
  • Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu linkte paylaşılması gerekmektedir.

Bazen bakiyorum ruhum daraliyor valla ne olaylar var.... oyun bölümü var azcikda oraya takiliyorum burasi sessizlestigi zaman...
Millet derdim var diye ortaya çıkıyor
Saçma sapan şeyler
Oraya yazıp egosunu tatmin ediyor birçoğu

Evdeyim ama çok kötü karnım ağrıyor. Regl ağrısı gibi ama hesaplarıma göre daha 4-5 gün var. Gece sürekli uyandım ağrıdan. İnşallah geçer biran önce çünkü çok rahatsız ediyor. :işsiz:
Geçmiş olsun canım

Dünkü menümü yazayım akşam yazamadım

Kahvaltı (12:00) Çok geç biliyorum

1 kk peynir
Domates, salatalık
2 dilim salçalı ekmek
5-6 tane zeytin

Akşam (19:30)
1 kase mercimek çorbası
1 dilim (dilim küçüktü) pide
1 kase salata

2 litre su, spor yerine 7-8 saat hiç dinlenmeden gezdik :KK70:

Saatler hiç olmadı dün. Birazcıkta tembellik ettim sabah geç kalktım.
Afiyet olsun canım güzel
Sana da bol gezmeli güzel bir pazar dileğiyle
Teşekkür ederim canım
Anlaşılan sen geziyorsun
Ben de birazdan çıkacağım
Az hava alayım
Yarışmamız 563. Etap sonuncusu 13. Takımdan @Kriziantemcicegi !

Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

• Kilo alma sebebinin bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
  • Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
Sonuncu bizden
Haftaya sen 1. Olacaksın canım
Kızlar nasılsınız ben bugünde misafirliğe gidicem ins ordada börek fln olmaz

Ben iyiyim canım
Sabah yürüyüşe gittim
Geldim çekirdek ailemlegüzel bir kahvaltı yaptım
Biraz yatak odasını düzelttim
Birazdan gezmeye gidecem

Millet derdim var diye ortaya çıkıyor
Saçma sapan şeyler
Oraya yazıp egosunu tatmin ediyor birçoğu

Geçmiş olsun canım

Afiyet olsun canım güzel

Teşekkür ederim canım
Anlaşılan sen geziyorsun
Ben de birazdan çıkacağım
Az hava alayım

Sonuncu bizden
Haftaya sen 1. Olacaksın canım

Ben iyiyim canım
Sabah yürüyüşe gittim
Geldim çekirdek ailemlegüzel bir kahvaltı yaptım
Biraz yatak odasını düzelttim
Birazdan gezmeye gidecem

Iyi yapmissin ben dün spor yapamadim
Bugünde yapmicam herhalde

Birazcık birşey yapmaya çalış yinede canım

Sen çalışıyormuydun canım
Ben evdesin sanıyordum
Kızım doğduğundan beri arada gidiyorum doğumdan 2 3 gün öncesine kadar her gün olmasada eşime yardıma gidiyordum eşim bir yere giderse dükkana ben bakıyorum

ben yataktan kalkamiyodum yemek bile yemek istemiyodum. basimi koymasam bile ayakta uyuyabiliyodum bulasiklari anca yikiyodum baska bi ise bakmiyodum. hele disari ciksam 2 gun hic kalkamiyodum.
ilacı kullanmaya baslayinca 2 haftada dinc olmasam da eskisi gibi olmaya basladim. en azindan evde hareket edebiliyodum. ilaci kullanmaya basladigimda diyodum ilaci icince dinc olucaksin falan, plasebo etkisi yaratiyodum kendime.
haftada 1 kez cay iciyodum o da 3 cb felan. gunde 1 den fazla kahve icmiyodum ve kahvesini az katiyodum. 6 hafta sonra uykum felan duzene girdi kendimi daha dinc hissetmeye basladim.
bende ki etkileri bu sekilde oldu canim. tedavim bitince 1 ay fazladan kullandim. kanimda bir seyin orani azmis o da demirde varmis. (kani sulandiran hucrelerden galiba)
simdi hala dikkat ediyorum cayi hafta sonlari iciyorum iki sabah. hafta ici de dizimin oldugu gun aksam iciyorum. kafein demiri gercekten dusuruyo. ben arada bi (2 3 yilda bir) bu duruma dusuyorum genelde kahve ve cayi cok tukettigimde onlara ihtiyac duyduğumda ortaya cikiyo. 27 yasindayim sigara tadina bakmak disinda icmedim. canim sigara istiyodu. o sekilde belirtileri vardi bende.
kusura bakma canim cok konustum o_O

Estağfurullah canım çok iyi oldu.
Bende çayı günde 2-3 ç. Bardak içiyorum zararı olur mı ki.
Çaysız yapamıorm.
Ama kahvesi içtiğim gün içmiyorum

Kızlar şuan acayip çikolata isteğim var ya..tam elimi attım çikolataya vazgeçtim 2 hurma 2 kayısı yiyiyorum şuan çayla beraber.

Kızım doğduğundan beri arada gidiyorum doğumdan 2 3 gün öncesine kadar her gün olmasada eşime yardıma gidiyordum eşim bir yere giderse dükkana ben bakıyorum
Ne iş yapıyorsunuz canım

Kızlar şuan acayip çikolata isteğim var ya..tam elimi attım çikolataya vazgeçtim 2 hurma 2 kayısı yiyiyorum şuan çayla beraber.

İyi yapmışsın canım

Rabbim şifa versin canim nasıl oldun.bikac gün önce ben öyleydim. Sıcak su torbası koydum ayağımın altına ussutmusum galiba çok iyi geldi hamdolsun.sende dene istersen

Back
X