ben yataktan kalkamiyodum yemek bile yemek istemiyodum. basimi koymasam bile ayakta uyuyabiliyodum bulasiklari anca yikiyodum baska bi ise bakmiyodum. hele disari ciksam 2 gun hic kalkamiyodum.
ilacı kullanmaya baslayinca 2 haftada dinc olmasam da eskisi gibi olmaya basladim. en azindan evde hareket edebiliyodum. ilaci kullanmaya basladigimda diyodum ilaci icince dinc olucaksin falan, plasebo etkisi yaratiyodum kendime.
haftada 1 kez cay iciyodum o da 3 cb felan. gunde 1 den fazla kahve icmiyodum ve kahvesini az katiyodum. 6 hafta sonra uykum felan duzene girdi kendimi daha dinc hissetmeye basladim.
bende ki etkileri bu sekilde oldu canim. tedavim bitince 1 ay fazladan kullandim. kanimda bir seyin orani azmis o da demirde varmis. (kani sulandiran hucrelerden galiba)
simdi hala dikkat ediyorum cayi hafta sonlari iciyorum iki sabah. hafta ici de dizimin oldugu gun aksam iciyorum. kafein demiri gercekten dusuruyo. ben arada bi (2 3 yilda bir) bu duruma dusuyorum genelde kahve ve cayi cok tukettigimde onlara ihtiyac duyduğumda ortaya cikiyo. 27 yasindayim sigara tadina bakmak disinda icmedim. canim sigara istiyodu. o sekilde belirtileri vardi bende.
kusura bakma canim cok konustum