Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşamı çok hafif ve erken yap canım. Keşke kaçamak yapmasaydın. Yaptığımız her lokma kaçamak bizi geri götürüyor. Bak bir haftan çöpe gitti. İnşallah yarın eksi olur sonucun.Masallah kızlar valla ben tartı da aynıyım bugün bakalım yarına 100 200 gr.düşsem diye gayret ediyorum.benim kaçamaklar la dikkat ettiklerim dengeledi galiba kilo almadım ama verememisim bu da bana ders olsun.umarım zerra rakibim ve diğer arkadaşlar güzel sonuçla gelirsiniz.
Süpersin. İnşallah bozmazsın yemininiHı hı :)
Bende çok meraktym
Orası belli olmaz canım biliyorsun tartıların oyunlarını. Önemli olan vermek zaten inşallah takım olarak yarın güzel sonuçlar alırız.Kazandın desene kaptanım
ben demiştim size sonuç belli diye
Amaaaa benim sonuç ta hedefe yakın olmasada güzel![]()
Yeme sakın yarın tartı varKızlar anneme misafir gelicekmayalı poça yaptım götürücem şimdi öyle güzel kokuyorlar ki
ama tadına bile bakamıyorum
azcık yesem gerisi gelir diye korkuyorum
Bol su iç canım. Yarına faydası olur.ben de hala düzenli adet olmaya başlamadım lekelenme oluyor sadece bugün sabah da sürprizzzzbu hafta dikkat etmeme rağmen tartı nankörlük yapıyordu buna işaretmiş. bakalım yarın nolacak merakla bekliyorum
![]()
bu saate kadar çok içemedim ama 3e tamamlarım büyük ihtimalleBol su iç canım. Yarına faydası olur.
Aynen canım bir hafta hiç olmamış gibi boşuna. İyiki kilo almamışım var ya ozman bi önceki haftaki emekler de gidiyor. Bu kilolar ne kadar nankör yabancı dil gibi.takip etmeyince gidiyor.Akşamı çok hafif ve erken yap canım. Keşke kaçamak yapmasaydın. Yaptığımız her lokma kaçamak bizi geri götürüyor. Bak bir haftan çöpe gitti. İnşallah yarın eksi olur sonucun.
Süpersin. İnşallah bozmazsın yeminini
Orası belli olmaz canım biliyorsun tartıların oyunlarını. Önemli olan vermek zaten inşallah takım olarak yarın güzel sonuçlar alırız.
Yeme sakın yarın tartı var![]()
Akşamı çok hafif ve erken yap canım. Keşke kaçamak yapmasaydın. Yaptığımız her lokma kaçamak bizi geri götürüyor. Bak bir haftan çöpe gitti. İnşallah yarın eksi olur sonucun.
Süpersin. İnşallah bozmazsın yeminini
Orası belli olmaz canım biliyorsun tartıların oyunlarını. Önemli olan vermek zaten inşallah takım olarak yarın güzel sonuçlar alırız.
Yeme sakın yarın tartı var![]()
çok sevindim canımAkşama bisiklete çıkacağım yemeği de hafif tutarsam kalmaz inşallah. Bugün çok güzel bir sonuç gördüm tartıda. İnşallah yarın da aynısını görürüm.![]()
o hiç belli olmaz canımMasallah kızlar valla ben tartı da aynıyım bugün bakalım yarına 100 200 gr.düşsem diye gayret ediyorum.benim kaçamaklar la dikkat ettiklerim dengeledi galiba kilo almadım ama verememisim bu da bana ders olsun.umarım zerra rakibim ve diğer arkadaşlar güzel sonuçla gelirsiniz.
meyveyi ben de çok severim. yarın güzel bir sunuç gelecek senden öyle tahmin ediyorum
güzel başlangıçlar canım. bizi unutma![]()
senin sınavın büyük canımKızlar anneme misafir gelicekmayalı poça yaptım götürücem şimdi öyle güzel kokuyorlar ki
oyyyyyy oyyyyyBenim de imtihanım pastalarla hergün ya bi yerde önüme getirirler yada misafir gelir çeşit çeşit yaparım ama yiyememmmmm![]()
ben de hala düzenli adet olmaya başlamadım lekelenme oluyor sadece bugün sabah da sürprizzzzbu hafta dikkat etmeme rağmen tartı nankörlük yapıyordu buna işaretmiş. bakalım yarın nolacak merakla bekliyorum
![]()
Kızlar anneme misafir gelicekmayalı poça yaptım götürücem şimdi öyle güzel kokuyorlar ki
merhaba kızlar çok işim vardı gelmedim yarın babam gelecek o yüzden azcık evi toparladım kuaföre gittim anca gelebildimmm)
hoşbulduk canım nasılsın keyifler nasıl ?Hoşgeldin cnm
hoşbulduk canım nasılsın keyifler nasıl ?
Günaydın bugün bende başlıyorum bakalım nasıl geçecek dışarıda şantiyede olacağım spor yapamam sanırım ama bakalım gene de
Bırakırsan işi çok zor canım çünkü hazır yemeğe alışıyorlarlar ve aile sevgisi alan çoğu köpek bırakılınca hastalanıyor demişti bizim veteriner
Bizimde başımıza gelmişti öyle bir olay dağda donmak üzere bulmuştuk yavru köpeği eve getirdik bahçede büyüdü ama cinsi çok büyük müş bilemiycem ne boyumuzu aştı ağağa kalkıp çocukları deviriyordu sevgisinden
Baş edemeyip barınağa götürdük ama sğlayarak ayrılmıştımhayvan sevgisi başka birşey
![]()
Kızlar anneme misafir gelicekmayalı poça yaptım götürücem şimdi öyle güzel kokuyorlar ki
ben de hala düzenli adet olmaya başlamadım lekelenme oluyor sadece bugün sabah da sürprizzzzbu hafta dikkat etmeme rağmen tartı nankörlük yapıyordu buna işaretmiş. bakalım yarın nolacak merakla bekliyorum
![]()
İradeye hayran olmak bu işte
Yemediğin için tebrik ederim, zaman geçtikçe alışkanlığa dönüşür umarım
Bol su içmen gerek.
Bu atada ayran ve yoğurt vücutta su tutuyormuş kızlar isterseniz bugünki menünüzde buna da dikkat edin.
Ben şu an spordayım canım çıktı kıpkırmızı oldum ve midem bulandı zorluyorum çünkü kendimi. Dinlenirken mesajlara bakayım dedim.
Devam edicem birazdaha. Sporum bitince yaptığım hareketleri yazarım, linkte olur. Merak eden ordan izler.
Akşama ne pişirsem onu düşünüyorumkıymayla ne yapabilirim ya şöyle hafif birşeyler olsa...
![]()
canım yarın gelecek bugün ev toparlamaca yaptım yarına planımadacım babana neler hazırladın bakayım![]()