• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Teşekkür ederim kaptişim. İyice kendime geldim şükür. :KK6::KK6:

Bu arada incecik oldum yine. Ben de 1-2 kilo çok etkiliyor. Artık bütün 36 bedenlerimi giyebiliyorum hem de rahatça. Geçen yaz kot bir elbise almıştım bilerek küçük beden aldım çünkü geçen yaz da 68 lerde felandım. Etiketini bile çıkartmamıştım elbisenin. Bu sabah giydim cuk diye oldu :KK73::KK73:
Nasıl gaza geliyorum nasııııl :eğlence::21:

Kızlar hazır olun haftaya zerra zerra nın mezuniyet partisi var :KK73::KK73::KK71::KK71:
:21::21::21::21::21:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK75::KK75::KK36:
haftaya cumaya bekliyorum kızlar
ne hazırlayayım sizlere
Geçen gün pasta yerken sonunda midem bulandı resmen. Bir süre sonra mide istemiyor artık yabancı şeyleri. Elma yedim dün öğlen öyle tatlı geldi ki bitiremeyecektim neredeyse. Şekersiz hayatı seviyorum sanırım :KK200:
geçen hafta bende kıbrıs tatlısını yiyemedim o kdar şekrli geldiki
dediğin gibi alışmışız sanırım
Ay negüzell tebrik ederim zerra zerra
Darısı bizlere ins
teşekkür ederim tatlım
sizinkileride görmek istiyorum on:KK75::KK75:a göre

Gunaydin kizlar

Gecen hafta 67
Bu hafta 66.4
Fark 600 gram
Yuzde 0.90

Gun icinde gelmeye calisirim ama cuma yogunlugu kizlar seviyorum hepinizi
tebrikler canim
Günaydın kızlarr

Geçen hafta 63.200
Bu hafta 62.800
-400
tebrikler canim
günaydın kızlar hayırlı cumalarHoppaHoppa
hayirli cumalar canim :KK36:
geçen hafta 61.8
bu hafta: 61
(60 ı ucundan görmeye çalıştım ama olmadı wc ye kahvaltı sonrası çıkabildim):KK73:
giden 800 gr
%1.29
LAydLiNe LAydLiNe
super canim tebrikler
Gunaydin kizlar hayirli cumalar
Hayırlı cumalar canim :KK36:
Gecen hafta 71.6
Bu hafta 70.4
Fark 1.2
Yuzde hesaplama gerek yok sanirim liste disi oldugum icin
Ayy cok sevindim :KK55:
ooo rakibem acik ara farkla beni yenmissin tebrik ederim :KK19:
hemen hirs yapmam lazim :KK67:
Günaydıııın kızçeler

Geçen hafta 67
Bıgün 66.3

Daha fazla gider diye düşünmüştüm ama sabit kalmışım.
Hamama gidiyorum o yüzden geçmişe çok dönemedim
tebrik ederim canim
Kilo bildirimi
Geçen cuma 61.5
Bu cuma 61.1
Fark -400 malesef

LAydLiNe LAydLiNe
tebrik ederim canim
Selam kizlar o kadar yoğun bi hafta gecirdimkii sormayin. Anneannemiz ogluma bende dis bugdayi yapcam dedi butuunn hafta onunla ugrastik sonuç harika oldu ama banada olan oldu 11 cesitten nasibimi aldim :-( ama yinede durum o kadar kotu degil cok şükür
Gecen hafta 69
Bu hafta 68.3
Fark 700 gr. Daha fazla olabilirdi ama buna da şükür
tebrik ederim canim
Eki Görüntüle 2133571

Benim bildirimim de böyle gelsin :rolleyes::KK71::KK71:

:nazar::nazar::nazar:

Geçen hafta : 63.8

Bu hafta : 62.4

Fark : 1.4

Demiştim dimi geçen hafta kaçamak yapınca. Haftaya kaçamaksız olunca sonuç nasıl olacak göreceksiniz diye. Bir hafta boyunca aralıksız yazdım menümü. Yediğim her lokmayı biliyorsunuz. Üzerine bir de doğum günü atlattım ve dün regl olmamla rağmen çok ama çok güzel bir kilo gitti. Hem de hedefime bu kadar yakınken. Demek ki kararlı ve iradeli olursak kilo bir şekilde gidiyor :KK36::KK36:
supersin canim. tebrikler :KK68:
bu kilodayken nasil bu kadar verebiliyosun hayret :cool:
goruyorsunuz anlatmaya gerek yok :KK67:
mikemmel :KK9:

kızlar 5 aralıkta buraya başladım 13. takıma 73 kg dim
hedefim 60 kg di ama son 2-3 yıldır kilo konusunda diyet konusunda gelgitler yaşadım
2 verip 2 aldım
dedimki beni anca kk paklar
2011 yılında 70-79 topiğinde 20 kg vermiştim
dedim daha önce yaptım yine yaparım
ama yarışmak hesap vermek zorunda olmak diğer arkadaşlardan mesul olmak güzel bir şey
sorumlu hissediyorsun
çok şükür uzun bir zaman oldu ama 12 kg verdim
başta kaptanım ve takım arkadaşlarım hepinize teşekkür ediyorum
buranın kıymetini bilelim:KK36::KK68::KK36::KK68:

tebrikler canim

tebrikler canim

hayirli cumalar canim :KK36:

super canim tebrikler

Hayırlı cumalar canim :KK36:

ooo rakibem acik ara farkla beni yenmissin tebrik ederim :KK19:
hemen hirs yapmam lazim :KK67:

tebrik ederim canim

tebrik ederim canim

tebrik ederim canim

supersin canim. tebrikler :KK68:
bu kilodayken nasil bu kadar verebiliyosun hayret :cool:
goruyorsunuz anlatmaya gerek yok :KK67:
mikemmel :KK9:
Hiç kaçamak yapmayınca gidiyor valla hem de regl olmama rağmen. Normalde şişkinlik olur ama bu kez o bile olmadı. Veremediğimiz zamanlarda bence kaçırıyoruz bişeyleri. Menülerimi hep yazdım lokması lokmasına. Geçen hafta künefe kaçamağından sonra kaçamak yapmadım hiç. Pasta yedim ama onu da akşamına dengeledim. Demek ki verilebiliyor. :KK39:

Hiç kaçamak yapmayınca gidiyor valla hem de regl olmama rağmen. Normalde şişkinlik olur ama bu kez o bile olmadı. Veremediğimiz zamanlarda bence kaçırıyoruz bişeyleri. Menülerimi hep yazdım lokması lokmasına. Geçen hafta künefe kaçamağından sonra kaçamak yapmadım hiç. Pasta yedim ama onu da akşamına dengeledim. Demek ki verilebiliyor. :KK39:
haklısın canım reglim deyipte yediğimiz gözümüze görünmeyen kaçamaklar artı olarak geliyor
daha önce bende de 1.5 kg artı olurken son iki aydır yaşamadım

hedefim 60 kg di ama son 2-3 yıldır kilo konusunda diyet konusunda gelgitler yaşadım
2 verip 2 aldım
ama yarışmak hesap vermek zorunda olmak diğer arkadaşlardan mesul olmak güzel bir şey
sorumlu hissediyorsun
Takımın başına geçtiğim günden itibaren gördüğüm en istikrarlı kişi sensin canım. Sen bu işi öğrenmişsin. Nasıl sağlıklı beslenilir biliyorsun. Bundan sonra da öyle devam edeceğine inanıyorum. Menülerin hep çok güzeldi. Kaçırsan bile telafi etmeyi biliyorsun. İyi ki varsın ve iyi ki tanımışım seni :KK36::KK36:

2 verip 2 aldım
sorumlu hissediyorsun
Tebrik ederim canım evet burası çok kıymetli çünkü ben iradesiz bir insanın, burada hesap vermek eleştiri almak yanlışını görmek çok fayda sağlıyor.

Bu arada ben hamamdan çıkınca tansiyonum fln oynadı herhalde bayılacak gibi oldum burda noddle yapan bi yer vardı yakın oraya gittin yiyeyim dedim yarısını yiyebildim ki zaten normalde de porsiyonu küçük. Akşama ne yapsam diye kara kara düşünüyorum şu an

Tebrik ederim canım evet burası çok kıymetli çünkü ben iradesiz bir insanın, burada hesap vermek eleştiri almak yanlışını görmek çok fayda sağlıyor.

Bu arada ben hamamdan çıkınca tansiyonum fln oynadı herhalde bayılacak gibi oldum burda noddle yapan bi yer vardı yakın oraya gittin yiyeyim dedim yarısını yiyebildim ki zaten normalde de porsiyonu küçük. Akşama ne yapsam diye kara kara düşünüyorum şu an
Keşke daha sağlıklı bişeyler yeseydin. Bundan sonra hamamdan çıkınca yemek için çantana kuru kayısı felan koy, ya da aç gitme. Bir de aklınızda olsun dışarıda hiç sağlıklı bişey bulamazsanız yemek için yarım simit ve ayran deneyin. Kurtarıcı gibi oluyor.

Yok şaka
Öyle yapmayı düşünüyorum
Profilimde zaten 13 Nisan diye yazmıştım :halay:

Ay bide kokar o nasıl güzel
Çok vicdansızlar ya:KK12:

Yinede buralara takıl canım
Yoksa biliyorsun bizim kilolar bizi çok seviyor

Tebrikler canım
Haftaya 69 ları ucundan da olsa görmeye çalış canım

Güldürdün beni canım :-)
:KK48:
insallah 6 lari bir gorsem iyi olucak :KK51:
Kızlar hazır olun haftaya zerra zerra nın mezuniyet partisi var :KK73::KK73::KK71::KK71:
hayir zerra zerra mezun olmasin
kiz bizi birakip gitme lütfen :KK43: :mad:
Aminnnnnn canım inşallahhhh :emir_bebek::emir_bebek:

Geçen haftalarda kaçamak yaptığım zamanlarda bir akşam popeyes yemiştim. Ama yiyemedim mide bulantısından. Dediğin gibi bir süre sonra vücut istemiyor. Emin ol şeker içinde aynısı olacak. :KK39:
ayy hadi insallah :emir_bebek::21:
Tmm cnm ozm ondandir
Bence yarın sabah birdaha tartil bi bak kaç çıkcaksin
evet canim yarin tatilmak istiyorum merak ediyorum çünkü

cok haklisin canim :KK23:
azmine hayranim gercekten :KK68:

2 verip 2 aldım
sorumlu hissediyorsun
supersin canim. kilo bi yana gormeden bile insan guzel dostluklar kazanabiliyomus.
Burda oldugum süre icinde olgun tavirlarin hep dikkatimi cekmisti, kendinden emin ve kirmadan ortayi bulan tavrin. iyi ki tanismisiz canim. gormeden çok sevdim seni, mezun olunca bizi unutma olur mu ugra mutlaka :cry:

2 verip 2 aldım
sorumlu hissediyorsun
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Keşke daha sağlıklı bişeyler yeseydin. Bundan sonra hamamdan çıkınca yemek için çantana kuru kayısı felan koy, ya da aç gitme. Bir de aklınızda olsun dışarıda hiç sağlıklı bişey bulamazsanız yemek için yarım simit ve ayran deneyin. Kurtarıcı gibi oluyor.
Ettafta hiçbir şey yoktu evet yanıma muz alıcaktım unuttum, neyseki onu da yiyemedim ona şükrediyorum yarısını yedim o da 3 çatal ediyor.

Akşama karnabahar ve havuç haşlayacağım kendime. Spor da yapmıştım sabah, biraz da ip atlarım.

Ettafta hiçbir şey yoktu evet yanıma muz alıcaktım unuttum, neyseki onu da yiyemedim ona şükrediyorum yarısını yedim o da 3 çatal ediyor.

Akşama karnabahar ve havuç haşlayacağım kendime. Spor da yapmıştım sabah, biraz da ip atlarım.
Proteinde ekle canım menüne. Sadece haşlamayla olmaz. Tavuk, et, balık, bunlardan biri olsun akşamlarında. Hiç olmazsa yoğurt süt ekle.

Takımın başına geçtiğim günden itibaren gördüğüm en istikrarlı kişi sensin canım. Sen bu işi öğrenmişsin. Nasıl sağlıklı beslenilir biliyorsun. Bundan sonra da öyle devam edeceğine inanıyorum. Menülerin hep çok güzeldi. Kaçırsan bile telafi etmeyi biliyorsun. İyi ki varsın ve iyi ki tanımışım seni :KK36::KK36:
çok teşekkür ediyorum canım
bende öyle iyiki devam etmişim vazgeçmemişim seni , sizleri tanıdığım için çok mutluyum
daha önce yaptım o hatayı tekrar yapmıyacağımı kilomu koruyacağımı umuyorum

hafif tuzlu ayran iyi gelirdi canım geçmiş olsyun
:KK48:
insallah 6 lari bir gorsem iyi olucak :KK51:

hayir zerra zerra mezun olmasin
kiz bizi birakip gitme lütfen :KK43: :mad:

ayy hadi insallah :emir_bebek::21:

evet canim yarin tatilmak istiyorum merak ediyorum çünkü
daha gitmem kızzzz
biraz bu kilomu koruyayım
listede olmasamda takılırım buralara
supersin canim. kilo bi yana gormeden bile insan guzel dostluklar kazanabiliyomus.
Burda oldugum süre icinde olgun tavirlarin hep dikkatimi cekmisti, kendinden emin ve kirmadan ortayi bulan tavrin. iyi ki tanismisiz canim. gormeden çok sevdim seni, mezun olunca bizi unutma olur mu ugra mutlaka :cry:
kız gözlerim yaşardı ağlattın beni
teşekkür ederim güzel sözlerin için
unuturmuyum sizleri hepimiz mezun olacağız

akşam için fikrimi yazacaktım ama kaptanım duygularıma tercüman olmuş

Kaptanım kıskandık ama şimdi....

Back
X