- 15 Ocak 2014
- 5.966
- 5.149
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi yapmışsın canım afiyet olsunSelam kizlar bugun bahcemize kahvaltiya geldik kacamak yapmadim yapmicam daLAydLiNe bu hafta iyi bir kilo vericm dikkatli beslnemce sporumuda yapicm
Al kızını çık dışarı canımHosbulduumm tesekkür ederim :))
Evettt eveeet :)
Cok güldüm :)
Erimistirrr bileee
Coook tesekkür ederim :) gercekten öyle motive ediyor
Bende çalışıyordum, kızım gecen yaz rahatsızlandı bakıcıyla kalsın istemedim daha fazla isten ayrıldım. Simdi evde oturmak beni cok sıkıyor genelde calısanlar evde oturamaz derler :)
Ama simdi de uzun süredir kızımla yalnız oldugumuz icin ondan ayrılmak fikride korkutuyor. Ne calısarak ne calısmayarak oluyor :) ikiside benlik degil :))
Oh iyi yapmışsın umudum afiyet olsunBen geldim kızlar kahvaltı bitti..elh.kaçırmadım bi kucucuk parça simit yedim sadece okadar böreğin içinde.ama çocuklara aldığım bitiremediler patates kizartmalarini bitirdim onlarda çok azdı.onun haricinde peynir salatalık domates yedim çay içtim elh.
Hafta sonu sessizliğiKahvaltıyi 10 da yaptık..11 buçukta ayrıldık..12 buçuğa kadar da sahilde gezdik yürüdük. Çocuklar parkta oynadı falan..hatta şuan karnım acıktı..şimdi biraz dinleneyim de akşama dogru esimle disariya cikariz heralde yemegi disari da yeriz.sonra da kına var mahalleden gerçi oynamam bu sefer pek kimseyi tanımıyorum.sizler napiyorsunuz kızlar grup pek bu sessiz.
Cankız bizi kıskandıGece mi yedin...kız bulgur yerine yoğurt yeseydin ya yada 1 salatalık. Ben çok Açıkirsam kurtarıcım yoğurt.
Arkadaş gezmem vardı yeni geldim eveKızlar nasılsınız hafta sonu nasıl gidiyor
İyi yapmışsın canım afiyet olsun
Bizi hafta sonları yakıyor genelde
Al kızını çık dışarı canım
Ben haftada 3 gün kendime gidecek yer ayarlamıştım
Bazende
Atardım oğlumu arabasına gezerdim avam park vs
Sürekli evde duramam daralırım
Oh iyi yapmışsın umudum afiyet olsun
Hafta sonu sessizliği
Cankız bizi kıskandı
Dün çoğumuzun menüsünde bakliyat vardı
Arkadaş gezmem vardı yeni geldim eve![]()
Benim eşimde hafta sonları pek olmazBen hafta sonları yablzıım malesef. Eşim de bugun uyandı durduk yere kızdı durdu bana değil sisteme çok yoruldu sanırım iki haftada sadece pazartesi olacak inş.
Perşembe den beri geceye göreve gidiyor gerçekten saçları beyazladı. Nyse buna şükür
Canım biz 2 gündür ev taşıyoruz diyet yapamadım bugün de yazmıycam menümü@fanur @mrskulkedisi kızlar hadi siz kaldınız sadece. Bildirim saatimiz geçti. Nerde kaldınız? M My Jale canım sen bildirim yapmayacak mısın?
havuzdan yeni gedim. Yüzmeyi bilmiyorum öğreniyorum henüz ama çıktığımda çok mutluydum ruhen bile iyi geliyor. müthişti.Yüzme mükemmel bir spordur tüm kas geuplarını çalıştırır ve en önemlisi huzur verir insana. Ben vücudumdan utanıyorum şu an o yüzden giremiyorum havuza, oysaki sitenin havuzu var. Girmek istesem de bikinilerim olmaz gerçi.Her türlü zayıflamam gerek yani...
bugün ki menum
9:00
mantarlı omlet
1 kk peynir
1 adet zeytinyağlı sarma
1 ince dilim ekmek
13:00
1 kase ayran çorbası
3 adet sarma bulgurlu
18:00
5 kaşık tavuk sote
Gece mi yedin...kız bulgur yerine yoğurt yeseydin ya yada 1 salatalık. Ben çok Açıkirsam kurtarıcım yoğurt.
gün filan mı vardı yoksa yada misafir :)Bugünkü menüm
9:30
2 dilim köy peyniri 1 yumurta tavada
Domates salatalık maydanoz
Yeşil çay
14:00
1 kase kısır
1 kk meyveli kek
18:45
1 tabak kara lahana çorbası
2 yk ezme
1 bardak ayran