• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

:ıslık::ıslık:
Selam kizlar bugun bahcemize kahvaltiya geldik kacamak yapmadim yapmicam da LAydLiNe LAydLiNe bu hafta iyi bir kilo vericm dikkatli beslnemce sporumuda yapicm
İyi yapmışsın canım afiyet olsun
Bizi hafta sonları yakıyor genelde
Hosbulduumm tesekkür ederim :))

Evettt eveeet :)

:KK70::KK70: Cok güldüm :)
Erimistirrr bileee

Coook tesekkür ederim :) gercekten öyle motive ediyor

Bende çalışıyordum, kızım gecen yaz rahatsızlandı bakıcıyla kalsın istemedim daha fazla isten ayrıldım. Simdi evde oturmak beni cok sıkıyor genelde calısanlar evde oturamaz derler :)
Ama simdi de uzun süredir kızımla yalnız oldugumuz icin ondan ayrılmak fikride korkutuyor. Ne calısarak ne calısmayarak oluyor :) ikiside benlik degil :))
Al kızını çık dışarı canım
Ben haftada 3 gün kendime gidecek yer ayarlamıştım :KK53:
Bazende
Atardım oğlumu arabasına gezerdim avam park vs
Sürekli evde duramam daralırım
Ben geldim kızlar kahvaltı bitti..elh.kaçırmadım bi kucucuk parça simit yedim sadece okadar böreğin içinde.ama çocuklara aldığım bitiremediler patates kizartmalarini bitirdim onlarda çok azdı.onun haricinde peynir salatalık domates yedim çay içtim elh.
Oh iyi yapmışsın umudum afiyet olsun
Kahvaltıyi 10 da yaptık..11 buçukta ayrıldık..12 buçuğa kadar da sahilde gezdik yürüdük. Çocuklar parkta oynadı falan..hatta şuan karnım acıktı..şimdi biraz dinleneyim de akşama dogru esimle disariya cikariz heralde yemegi disari da yeriz.sonra da kına var mahalleden gerçi oynamam bu sefer pek kimseyi tanımıyorum.sizler napiyorsunuz kızlar grup pek bu sessiz.
Hafta sonu sessizliği :işsiz:
Gece mi yedin...kız bulgur yerine yoğurt yeseydin ya yada 1 salatalık. Ben çok Açıkirsam kurtarıcım yoğurt.
Cankız bizi kıskandı:KK54::KK54:
Dün çoğumuzun menüsünde bakliyat vardı
Kızlar nasılsınız hafta sonu nasıl gidiyor
Arkadaş gezmem vardı yeni geldim eve:ıslık:

:ıslık::ıslık:
İyi yapmışsın canım afiyet olsun
Bizi hafta sonları yakıyor genelde

Al kızını çık dışarı canım
Ben haftada 3 gün kendime gidecek yer ayarlamıştım :KK53:
Bazende
Atardım oğlumu arabasına gezerdim avam park vs
Sürekli evde duramam daralırım

Oh iyi yapmışsın umudum afiyet olsun

Hafta sonu sessizliği :işsiz:

Cankız bizi kıskandı:KK54::KK54:
Dün çoğumuzun menüsünde bakliyat vardı

Arkadaş gezmem vardı yeni geldim eve:ıslık:

Ben hafta sonları yablzıım malesef. Eşim de bugun uyandı durduk yere kızdı durdu bana değil sisteme çok yoruldu sanırım iki haftada sadece pazartesi olacak inş.
Perşembe den beri geceye göreve gidiyor gerçekten saçları beyazladı. Nyse buna şükür

Ben hafta sonları yablzıım malesef. Eşim de bugun uyandı durduk yere kızdı durdu bana değil sisteme çok yoruldu sanırım iki haftada sadece pazartesi olacak inş.
Perşembe den beri geceye göreve gidiyor gerçekten saçları beyazladı. Nyse buna şükür
Benim eşimde hafta sonları pek olmaz
Ama benim genelde dolu oluyor Cumartesi’ler ...
Pszar evde dinlenmece

Bugünkü menüm

9:30
2 dilim köy peyniri 1 yumurta tavada
Domates salatalık maydanoz
Yeşil çay

14:00
1 kase kısır
1 kk meyveli kek:KK42:

18:45
1 tabak kara lahana çorbası
2 yk ezme
1 bardak ayran
2
6-7 dilim yağsız ev sucuğu

3 lt su
12000 tempolu adım

Yüzme mükemmel bir spordur tüm kas geuplarını çalıştırır ve en önemlisi huzur verir insana. Ben vücudumdan utanıyorum şu an o yüzden giremiyorum havuza, oysaki sitenin havuzu var. Girmek istesem de bikinilerim olmaz gerçi. :KK12: Her türlü zayıflamam gerek yani...
havuzdan yeni gedim. Yüzmeyi bilmiyorum öğreniyorum henüz ama çıktığımda çok mutluydum ruhen bile iyi geliyor. müthişti.

Bugünkü menum
08.00
1 dilim peynir
1 dilim tam bugday
1 tabak menemen

15.00
1 bardak ayran
El kadar kiymali pide

18.00. 1 tabak yogurt
5 tane kanat

1.5 litre su

Bugünkü menüm

9:30
2 dilim köy peyniri 1 yumurta tavada
Domates salatalık maydanoz
Yeşil çay

14:00
1 kase kısır
1 kk meyveli kek:KK42:

18:45
1 tabak kara lahana çorbası
2 yk ezme
1 bardak ayran
2
6-7 dilim yağsız ev sucuğu

3 lt su
12000 tempolu adım
gün filan mı vardı yoksa yada misafir :)
ne yazık ki birileri olunca zor oluyor yada dışarı çıktığımız zaman afiyet olsun ;)

Bugünkü olmayan menüm

Sabah yok uyuyordum

Öğlen yok alışveriş e gittim

Akşam 6.30da
2dilim pizza

3litre su
Spor 4saat hiç durmadan alışveriş yaptım

Back
X