• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugün akşam menülerinde neler var kızlar
karar veremeyenlere fikir olsun

ben kuru pilav cacık salata yapmayı düşünüyorum
pilav yemeyeceğim ama
Bende güveçte türlü ve bulgur pilavi yapmayi düşünüyorum son dakika karar degistirmezsem :-)

Bu sabah canım sıkıldı benim yaaaaa. Düne göre bile +100 çıktım. Halbuki dün çok dikkatliydi menüm. Sporda yaptım. Ödem olma ihtimalide yok. İlk günden de kas yapmaya başlamış olamam her halde. Şu her gün tartılmak işi bana göre değil ama hafta sonu kaçamağından sonra takip etmek istedim kendimi. Bugün de sinirlerimi zıplattı tartı. :KK61::KK61:

Bu sabah canım sıkıldı benim yaaaaa. Düne göre bile +100 çıktım. Halbuki dün çok dikkatliydi menüm. Sporda yaptım. Ödem olma ihtimalide yok. İlk günden de kas yapmaya başlamış olamam her halde. Şu her gün tartılmak işi bana göre değil ama hafta sonu kaçamağından sonra takip etmek istedim kendimi. Bugün de sinirlerimi zıplattı tartı. :KK61::KK61:
bazen bağırsak sorunu bile kilo gibi görünebilir sıkma canını ;)

Ahhh ebrucum bende ole dunku menuku.gordun kacamak yapmadim deli gibi spor yaptim guzel uyudum ama sonuc +300 bugun zaten nobetciyim spor yapamam herhalde bakalim belki gitmeden bi yurursem

bugün akşam menülerinde neler var kızlar
karar veremeyenlere fikir olsun

ben kuru pilav cacık salata yapmayı düşünüyorum
pilav yemeyeceğim ama
Aynen benim menüm de de kuru fasulye ye var.cacık yapayım bende ozman yaNisa güzel fikir oldu saol.pilav olarak mı yapsam bulgur yapacaktım ama bulgur yaparsam kendim de yerim. Pirinç yaparsam asla yemem.hangisini yapsam acaba.

[tr]
[td]ÜYE ADI[/td]
[td]04.04.2018[/td]
[td]05.04.2018[/td]
[td]06.04.2018[/td]
[td]07.04.2018[/td]
[td]08.04.2018[/td]
[td]09.04.2018[/td]

[/tr]

[tr]
[td]cankizzzz[/td]
[td]30[/td]
[td]42[/td]
[td]30[/td]
[td]17[/td]
[td]26[/td]
[td]32[/td]

[/tr]

[tr]
[td]zerra[/td]
[td]19[/td]
[td]17[/td]
[td]19[/td]
[td]16[/td]
[td]7[/td]
[td]10[/td]

[/tr]

[tr]
[td]umudum2[/td]
[td]19[/td]
[td]30[/td]
[td]13[/td]
[td]18[/td]
[td]10[/td]
[td]25[/td]

[/tr]

[tr]
[td]nurdan1616[/td]
[td]12[/td]
[td]11[/td]
[td]14[/td]
[td]15[/td]
[td]8[/td]
[td]18[/td]

[/tr]

[tr]
[td]aylahl[/td]
[td]8[/td]
[td]9[/td]
[td]7[/td]
[td]7[/td]
[td]15[/td]
[td]6[/td]

[/tr]

[tr]
[td]polekey2244[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]2[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]7[/td]

[/tr]

[tr]
[td]burcugncy[/td]
[td]10[/td]
[td]12[/td]
[td]11[/td]
[td]2[/td]
[td]4[/td]
[td]0[/td]

[/tr]

[tr]
[td]kriziantemcicegi[/td]
[td]0[/td]
[td]14[/td]
[td]11[/td]
[td]10[/td]
[td]10[/td]
[td]5[/td]

[/tr]

[tr]
[td]turan16[/td]
[td]20[/td]
[td]17[/td]
[td]16[/td]
[td]4[/td]
[td]6[/td]
[td]10[/td]

[/tr]

[tr]
[td]duygu06_26[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]

[/tr]

[tr]
[td]muh-seyda[/td]
[td]10[/td]
[td]13[/td]
[td]8[/td]
[td]5[/td]
[td]6[/td]
[td]0[/td]

[/tr]

[tr]
[td]mrskulkedisi[/td]
[td]10[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]

[/tr]

Hatırladığım kadarıyla artı daha fazla idi.dikkat ettikçe demekki düşmeye başladı canım öyle düşün.

bazen bağırsak sorunu bile kilo gibi görünebilir sıkma canını :KK66:
Yok canım yaaa öyle sorunumda yok. Sanırım artık cumaya kadar tartılmayacağım. Çünkü tartı beni kötü etkiliyor.
Ahhh ebrucum bende ole dunku menuku.gordun kacamak yapmadim deli gibi spor yaptim guzel uyudum ama sonuc +300 bugun zaten nobetciyim spor yapamam herhalde bakalim belki gitmeden bi yurursem
İlginç valla ilk kez böyle bişey başıma geliyor. Bakalım cumaya ne olacak. Bu akşam da kendim yürümeyi düşünüyorum. Normalde havuz günü ama gidemeyebilirim.

Selamkizlar aksam nobetciyim kahvaltimi yaptim.birazdan hqzirliklarimi yapicm son 1 nobetim kaldi sonra bayrama kadar tutmam nobet herhalde bildigin uyku duzenim tek gunde bozuluo
Allah kolaylık versin canım nöbet zor iş.
Hatırladığım kadarıyla artı daha fazla idi.dikkat ettikçe demekki düşmeye başladı canım öyle düşün.
Yanlış anlamışsın canım. Düne göre +100 deyim. Yani cuma 62.4 tüm bu sabah 63.6 çıktım. Dün 63.5 tim.

Yok canım yaaa öyle sorunumda yok. Sanırım artık cumaya kadar tartılmayacağım. Çünkü tartı beni kötü etkiliyor.
İlginç valla ilk kez böyle bişey başıma geliyor. Bakalım cumaya ne olacak. Bu akşam da kendim yürümeyi düşünüyorum. Normalde havuz günü ama gidemeyebilirim.

Allah kolaylık versin canım nöbet zor iş.
Yanlış anlamışsın canım. Düne göre +100 deyim. Yani cuma 62.4 tüm bu sabah 63.6 çıktım. Dün 63.5 tim.
Himm yanlış anladım ozman ben cumaya göre +100 kaldı sandım.menün gayet güzeldi canım sıkma canını. Düzelir ins.moral önemli.

Cumaya kadar vermiş olursun cnm üzülme

Back
X