Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canimGünaydın kızlar hayırlı sabahlar
Gunaydin canim ne guzel sen kacamak yapmamissin ben yaptim ve + 500 gram ciktim cok pismanimGünaydın kızçeler;
Dün akşam canım çok tatlı istemişti ya hani... yani dondurma...
Yemedim, başka bir çözüm buldum, 1 tk bal attım ağzıma. Organik bal.
Tabiki işe yaradı, iyi ki aklıma gelmiş.
Tartıya az kaldı, çok fazla kaçamak ve dengesiz menü var arkadaşlar.
Günaydın canım...bugün çarşamba değil mi....Günaydın kızlar.
Kaçamak yok. yarın tartı günü. yazı seviyorum. diyet yapmak daha kolay oluyor. yalnız şu dondurmalara bir alternatif bulamıyorum ya. beni benden alıyor![]()
Benimde boğasım geliyor....mesela kardeşim onlardan....şaka bi yana çok şanslılar ne diyim yesinler bol bol...Şu yiyip kilo almayanlara çok heves ediyorum![]()
Ben de en fazla haftada iki olabiliyor çünkü bazı akşamlar dışarıda oluyorum. Eve gideceğim vakitte geç olacağı için dışarıda yemem gerekiyor. Sağlıklı bir şeye hemen ulaşamayacağım zamanlarda çiğ köfte dürüm ayran kurtarıcı oluyor. Mecbur kalırsan yemende sakınca yok diye düşünüyorum. Farkındaysan ben de ekmek yemem kolay kolay.Valla iyiki burayı keşfettim kızlar cuma gününü iple çekiyorum
bence bu hafta3oglanannesi birinci olacak aramızda çok istikrarlı görüyorum onu bu aralar
Bu aradaLAydLiNe menülerinde sık sık lavaş çiğköfte görüyorum
Lavaş kaç dilim ekmek yapıyor arada yesem dicem de lavaş korkutuyor beniçünkü ekmeği tamamen çıkardım hayatımdan
Arada yaptığım kaçamaklar hariç![]()
Desene yalnız değilim. Herkeste bi sıkıntı var. O ağrılar hiç geçmiyor. 36 yaşına geldim hala çekerimZordur ama çok güzel stres attırır yorgunluğun dışında mutlulukta hissettirirdi bana
Ben karın ağrısı çekiyorum henüz başlamasa da bir yandan tatlı krizimle boğuşuyorum. Ağzıma bir parça çikolata atsam geçecek biliyorum ama işte pişman olurum zaten karnım şişiyor ödem yapar da düştüğüm kilodan fazla çıkarsam diye korkuyorumbenim de pek keyfim yok o yüzden, heleki başlayınca nasıl ağrıyacak biliyorum o zamanlar da iyice sessizleşirim herhalde
![]()
Ben bugün biraz daha iyi gibiyim düne göre. Ama yine de istediğim kadar enerjik değilim. Bu arada benim her yerim ağrıyor. Pazartesi pilates beni mahvetmiş. Boyun kaslarımdan kol kaslarıma vücudumda ne kadar kas varsa hepsini hissediyorum. Düşünün bir de hoca en basit hareketleri yaptırdı. Ne kadar hareketsizis yaaaaa.Aynen cnm sabah 5den beri ayaktayım gittim 1saat uzandım şimdi de temizlik yapicam ama cook yorgunum
Çok fena olmuş yaaaa. Ben de dağınık bir insanımdır. Ben demeyeyim de ailecek dağınığız diyelim. Derli toplu insanlara bayılırım o yüzden. Ani gelen misafirde korkulu rüyamdıriki komşum baskın yaptı az önce evim o kadar dağınıktı ki anlatamam. bebeğin bezleri minderi falan hep orta yerde yediğim yemeğin bulaşıkları tezgahta. Allah tan üstümde pijama yoktu. evde rahat rahat takılıyordum bebişimle. yemek de yapamadım enginarlar yarına kaldı![]()
Biz de yemiyoruz canım zaten ama ben sevmiyorum daEn sevdiğim yemekleri ama maalesef diyette pilav yemiyorum![]()
Yap yap ama yeme sakınGerçekten öyle en çok yakışan ikili :) cuma yapım da yiyim bari kaptan duymasın :)
Öğle yemeği yememişsin yaaa canım akşam bu seni kaçamak yapmaya yönlendirmiş. Pilav ve baklavan olmamış. Keşke spor olsaydı iyi olurdu. Şu ceza işine de bir çözüm bulmamız lazım. Ceza diyoruz diyoruz kimseye ceza vermiyoruz.Bugunku menum
Sabah
08.00
1 dilim peynir
1 dilim cavdar ekmegi
1 yumurta ile omlet
16.00
1 kase mercimek corbasi
1 tabak kuru fasulye
1 kasik pirinc pilavi
Bunu utanarak ve pismanlikla yaziyorum sanirim reggleden oldu ve butun cezalari hak ediyorum
2 dilim baklava
2 litre su
Spor yok
Bugün kurufasülye günü olmuş anlaşılan. Menün güzel olmuş canım ama keşke o profiterolü yemeseydin. İrademize sahip olabilsek aslında çok çabuk bitecek bu iş ama arada kaçırıyoruz. Su ve sporun çok güzel.Menü mu yazayım kızlar
Sabah 8 buçuk
1 dilim peynir
1 bardak süt
Saat 10 buçukta
1 elma
Saat 2 de
1 cigkofte ve ayran
Saat 6 da
1 tabak kuru fasulye
1 tabak salata
1 kaşe cacık
1 kase yogurt
Bikac kasik profiterol (çocuklar yerken dayanamadım ya off nefret ediyorum kendimden.bukadar mücadele bir anda çöp oluyor.)
Şu 3lt
Spor 1 saat yuruyus
15dk.egzersiz
100 ip atlama
LAydLiNe
Dolmalarda pirinç yoksa harika bir menü.Kızlar menümü yazıp bi geçmiş yapayım
Sabah 10:00
1 hlş yumurta
2 yk ev salçası
2 yk lor
Bolca yeşillik
Ara 15:30
2 kayısı
Yarım simit
1 kupa yeşil çay
Akşam 18:30
1 kase yoğurtlu kereviz salatası
1 biber dolması
1 kase mercimek çorbası
Salata
3 litre zencefil li su
30 dk yürüyüş
Bak işte bunu dememek lazım. Yok öyle yakmak eritmek. Yemezsek eğer yakmak zorunda da kalmayız. Lütfen böyle teselli verici mesajlar yazmayalım artık. Böyle durumlarda kızmamız gerekiyorBir kaşık profitolu zaten sporla yakmışsndr canım
Oooooo güzel olmuş bu menü ama kahvaltının saati yazılmamış ve öğle yok.bugun ki menüm
Kahvaltı
Minicik peynir
2 haşlanmış yumurta
Ara Türk kahvesi
18:30
Yarım havuç
2 patlamış biber
Bir tabak karnıbahar kısırı
Spor:100 ip atlama
Su:3.5 olur
LAydLiNe
iyi yapmışsın canımGünaydın kızçeler;
Dün akşam canım çok tatlı istemişti ya hani... yani dondurma...
Yemedim, başka bir çözüm buldum, 1 tk bal attım ağzıma. Organik bal.
Tabiki işe yaradı, iyi ki aklıma gelmiş.
Tartıya az kaldı, çok fazla kaçamak ve dengesiz menü var arkadaşlar.
Gunaydin canim
iyi dinlenmeler canımGunaydin kizlar nobetten ciktim eve gidiyorum
afiyet olsun canımDün yazamadım menümü çok yoğundu akşam
sabah kahvaltısı 7:00
avuç içi kadar karışık tost
Filtre kahve
Öğle yemeği 12:00
4 tane sebzeli köfte
öğle sonrası atıştırmalık
15:00
1 adet medine hurması
Akşam 19:00
ayran çorbası
2 kaşık kuru fasulye
1 kaşık pirinç pilavı
neyseki dondurmalala çok aram yokGünaydın kızlar.
Kaçamak yok. yarın tartı günü. yazı seviyorum. diyet yapmak daha kolay oluyor. yalnız şu dondurmalara bir alternatif bulamıyorum ya. beni benden alıyor![]()
bugün çarşambaGünaydın canım...bugün çarşamba değil mi....
Umarım o dondurmayı almamışsındır. Burcu' nun da dediği gibi bitki çaylarına çok sıcak bakmayan bir insanım. Bence dikkatli tüketilmeli. Çay, yeşil çay ve sade nescafe ve Türk kahvesi favorilerimden. Yeşil çayın diyet yaparken faydası da tartışılmaz.Herkese laf yetiştirdiğime göre aıra bende
Kahvaltı 10:00
1 haşlanmış yumurta
Yarım kapya biber
Az beyaz peynir
Yeşillik
Ara 12:00
3 yk yulaf
Chia tohumu 1 tatlı kaşığı kadar
4 dondurulmuş böğürtlen( tadı çok kötüydü)
Akşam-öğlen 16:00
1 el kadar tavuk göğsünü parçalara ayırdım
Yarım kapya biber içine lor peyniri koydum. Yarım kabak.
Bunları fırına verdim akşam yemeğim buydu.
Sanırım bugün herkeste bir sıkıntı var ben de dahil. Birazdan gidip dondurma alacağım sanırım kendime. Şu sade çiftlik dondurmaları vardıya onlardan.
Su 2 lt şu an ama uyuyana kadar 3 yaparım
3 fincan kiraz sapı mısır püskülü çayı
Spor yok
Kendimi çok mutsuz hissediyorum spor da yapamadım o yüzden modum çok düştü.
Cicibebe ve mısır olmamış canım. Onun da kalorisi oldukça yüksek. Hele dışarıdan alınanlar daha farklı hazırlanıyor. O yüzden diyetteyken olmamalı. Senin bebişin cicibebeleri sana yarıyor anlaşılan. Bizim evde de baba kız oturup yerler şükür ben çok sevmiyorumIyi akşamlar kızlar 10 nisan listem
Kahvalti 10.00
1 elma (oglum huysuzlandi malesef)
Öğlen 13.30
1 haslanmis yumurta
Ara 2 cicibebe
15.30
1 bardak süt
18.30
Esim haslanmis misir getirms kucuk bir bardak onu yedim umarım cis değildir
19.30
1 tabak türlü (patatesleri hariç)
Iki kasik bulgur pilavi
1 bardak ayran
1 bucuk litre su
Yarim saat evde spor
100 ip atlama
30 mekik
Kurabiyeler olmamış bebiş. Ama iki öğünde az olmuş. Gece naptın? Nöbette değil miydin?sabah 09.45
2 dilim tambugdata peynirli tost
roka tere nane domates salatalık
ara 15.00
2 tuzlu kurabiye
akşam 17.30
1 kase tarhana çorba
2 yk yogurt
3 litre su
30 dk eliptik
300 ml yeşilçay
İşte ben bu nedenle ramazanda kilo alanlardanımBende menümü yazıp kaçayım
Bende mahvettim günü
Ama hep eşimin suçu
Almasaydı yemezdim
3 market gezdim akşam üstü aç aç
Hiçbirşey almadım gözüm nelere düştü
4:25
1 yumurta haş
1 dilim çavdar ekmeği
Domates salatalık
19:20
1 kase cacık
5 yk etli kuru fasulye
Salata
2 incir tatlısı
Eşimin kafasını vurmak lazım aslında
1.5 lt su
35 dakika orta tempolu yürüyüş
Ahhh o borçlar bir sürü borcum var ve ne zaman tutacağımı bilmiyorum. Yanımda tutacak biri olsa aslında ne güzel olurdu. Acaba haftaya ben de tutsam mıEvet canım
Bu hafta Cumartesi’ye kadar tutacağım inşallah
Borçlar var şu günler vesilesiyle tutayım diyorum
Aynen canım eve gittim öyle kötüyüm ki uyuyakalmışım. Eşim gelince uyandım. Akşam yemeğim bile gecikti. Pilates beni mahvettimiş. Menülerin böyle olduğunu bilsem rüyamda bile gelirdim burayaHepsini kaptana gönderdim canım
Kaptan demişken inşallah bir işi vardır
Yada kitap okurken uyuyakalmıştır da menüleri görmez
Kurabiye haricinde güzel
Ama akşam hafif olmuş o da iyi
Afiyet olsun canım
Yok canım yanmamıştır o
Bileydim o kadar kalorisini yan gözle bakmazdım
İncir ve ceviz birlikteliği masumiyetiyle kandırdı
Duygularımla oynadı
Sağolasın canım
Eğer acıktığını hissediyorsan bu kilo veriyorsun demek oluyor. Ben iki gündür aç yatmıyorum. Ve tartı eksileceği yerde artıyor. Benim de sinirlerim bozuluyor.Bugun menüm az kaldı kızlar çok acıktım ya off![]()
Menülerin saatlerini yazmayı unutma canım. Suyun çok az. İki öğün olmamış. Ayrıca diyetteyken patates salatası ve patatesin hiç bir şeyi yenmez. @cankizzzz yıllar önce patates salatasıyla verdiğin kiloları bugün yine almış durumdasın farkındasın dimi? Önemli olan sağlıklı beslenmeyi öğrenmemiz. Yoksa ben bir haftada rahat 3 kilo verebilirim. Ama o verdiğim 3 kilo ikinci hafta bana 4 kilo olarak geri döner. O yüzden yenmemesi gerekenleri yemiyoruz.Bugün menü
3 dilim peynir
2 adet zeytin
Domates salatalık
Yumurta
Ara öğün
1 elma
Akşam
Patates salatası 6 kaşık
Domates
1 buçuk litre su
2 saat temizlik
Simit kaçamak değil canım. Aksine ben senin menünü çok beğendim.Bazen çok acıkıyorum
Bide bugün simit gibi kaçamağım var
Ekmek beni mahvediyor alışsmadı bünyem ekmeksizliğe![]()
aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış misali olmuş buGünaydın canım...bugün çarşamba değil mi....
Bir zamanlar ben de onlardandımŞu yiyip kilo almayanlara çok heves ediyorum![]()
Tabağı önüne al. Yermiş gibi ama al al bırak. Çaktırmadan lafa tut. AnlamazlarAfiyet olsun ne güzel
Ben bugün iki demlik içmişimdir
Artık midem bulandı
Misafirlere çayla eşlik edince
Yemeyince garip oluyor misafirde çekiniyo resmen yemeğe![]()
Dimi ama hemencecik fark ediyor tartıda. Dikkatli olmak lazım. Bundan sonra dikkat edersin artık.Gunaydin canim ne guzel sen kacamak yapmamissin ben yaptim ve + 500 gram ciktim cok pismanim
Pirinç pilavı haricinde güzel olmuş canım menün. Sadece akşamın biraz geç olmuş. Su ve sporu yazmamışsın yine.Dün yazamadım menümü çok yoğundu akşam
sabah kahvaltısı 7:00
avuç içi kadar karışık tost
Filtre kahve
Öğle yemeği 12:00
4 tane sebzeli köfte
öğle sonrası atıştırmalık
15:00
1 adet medine hurması
Akşam 19:00
ayran çorbası
2 kaşık kuru fasulye
1 kaşık pirinç pilavı
Akşam senin yerine ben yedim o dondurmadanGünaydın kızlar.
sağol canımUmarım o dondurmayı almamışsındır. Burcu' nun da dediği gibi bitki çaylarına çok sıcak bakmayan bir insanım. Bence dikkatli tüketilmeli. Çay, yeşil çay ve sade nescafe ve Türk kahvesi favorilerimden. Yeşil çayın diyet yaparken faydası da tartışılmaz.
Cicibebe ve mısır olmamış canım. Onun da kalorisi oldukça yüksek. Hele dışarıdan alınanlar daha farklı hazırlanıyor. O yüzden diyetteyken olmamalı. Senin bebişin cicibebeleri sana yarıyor anlaşılan. Bizim evde de baba kız oturup yerler şükür ben çok sevmiyorum
Kurabiyeler olmamış bebiş. Ama iki öğünde az olmuş. Gece naptın? Nöbette değil miydin?
İşte ben bu nedenle ramazanda kilo alanlardanımAllah kabul etsin canım. Dün resmen kaçamak günü olmuş. İyi menü elle sayılacak kadar az olmuş. Madem bu hafta hep niyetlisin perşembe akşam iftardan önce tartıl lütfen. Cuma sabahı kilonu öyle alalım.
Ahhh o borçlar bir sürü borcum var ve ne zaman tutacağımı bilmiyorum. Yanımda tutacak biri olsa aslında ne güzel olurdu. Acaba haftaya ben de tutsam mı
Aynen canım eve gittim öyle kötüyüm ki uyuyakalmışım. Eşim gelince uyandım. Akşam yemeğim bile gecikti. Pilates beni mahvettimiş. Menülerin böyle olduğunu bilsem rüyamda bile gelirdim buraya
Eğer acıktığını hissediyorsan bu kilo veriyorsun demek oluyor. Ben iki gündür aç yatmıyorum. Ve tartı eksileceği yerde artıyor. Benim de sinirlerim bozuluyor.
Menülerin saatlerini yazmayı unutma canım. Suyun çok az. İki öğün olmamış. Ayrıca diyetteyken patates salatası ve patatesin hiç bir şeyi yenmez. @cankizzzz yıllar önce patates salatasıyla verdiğin kiloları bugün yine almış durumdasın farkındasın dimi? Önemli olan sağlıklı beslenmeyi öğrenmemiz. Yoksa ben bir haftada rahat 3 kilo verebilirim. Ama o verdiğim 3 kilo ikinci hafta bana 4 kilo olarak geri döner. O yüzden yenmemesi gerekenleri yemiyoruz.
Simit kaçamak değil canım. Aksine ben senin menünü çok beğendim.![]()
Allah kabul etsin canimEvet canım
Bu hafta Cumartesi’ye kadar tutacağım inşallah
Borçlar var şu günler vesilesiyle tutayım diyorum
tesekkur ederim canimAfiyet olsun canım hani salata
Offffff off
Benimki genelde dağınık
3 çocuk
Çalışıyorum
Bi tarafı toplasam diğer taraf dağınık
Ev büyük
Afiyet olsun canım
Umarım dediğini yapıp günü mahvetmemişsindir
Biraz düzensiz ama kuzun rahatsız olunca birşey diyemedim
İyi bari güzel menü
Afiyet olsun canım
zor oluyo öyle. benim de yarin gelicek misafirlerim. ikramlari bugun hazirliycamAh o kurabiyeler tatlılar
Bugün güzdüz ayrı akşam ayrı misafirim vardı
Malum ikramların içinde tek iç geçirdiğim tatlılardı![]()
evet canim ben de oyle, her seye hayir diyorum da maras dondurmaya diyemiyorumGünaydın kızlar.
Öyle oluyor canım yaaaaa. Zaten anlık bişey. Olsun halledersin. İnşallah bu hafta mezun olursun. Perşembe tartılmayı unutma iftardan önce.sağol canım
biyerden başlamak lazım
kışın daha iyi oluyor aslında günler kısa hava sıcak olmuyor
aslında gün içinde çok iyiydim
market alışverişinde gözüm o kadar şeye düştü almadım
ama eşim getirince tatlıyı dayanamadım
elimin altında olunca daha zor
ama çıkıp kendim almam
Dünkü menüm
Kahvaltı (09:00)
Yarım simit
6 tane siyah zeytin
Öğle (12:00)
5-6 kaşık susuz barbunya yemeği
yarım kase domates çorbası
3-4 yk salata
16:30
6-7 tatlı kaşığı dondurma
Akşam (20:30)
4-5 yk kıymalı yumurta
domates, salatalık
1 bardak ayran
(ekmek yememek için kendimi çok zor tuttum ama yemedim.) Akşamım çok geç kaldı. Uyuyakalmışım. Yemesem de olurdu aslında ama eşlik etmek istedim evdekileri.
Dün su şişemi evde unutmuşum bardakla da ölçemedim ama totalde suyu az içtim.