• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Umarım o dondurmayı almamışsındır. Burcu' nun da dediği gibi bitki çaylarına çok sıcak bakmayan bir insanım. Bence dikkatli tüketilmeli. Çay, yeşil çay ve sade nescafe ve Türk kahvesi favorilerimden. Yeşil çayın diyet yaparken faydası da tartışılmaz.

Cicibebe ve mısır olmamış canım. Onun da kalorisi oldukça yüksek. Hele dışarıdan alınanlar daha farklı hazırlanıyor. O yüzden diyetteyken olmamalı. Senin bebişin cicibebeleri sana yarıyor anlaşılan. Bizim evde de baba kız oturup yerler şükür ben çok sevmiyorum :KK70::KK70:

Kurabiyeler olmamış bebiş. Ama iki öğünde az olmuş. Gece naptın? Nöbette değil miydin?

İşte ben bu nedenle ramazanda kilo alanlardanım :KK70::KK70: Allah kabul etsin canım. Dün resmen kaçamak günü olmuş. İyi menü elle sayılacak kadar az olmuş. Madem bu hafta hep niyetlisin perşembe akşam iftardan önce tartıl lütfen. Cuma sabahı kilonu öyle alalım.

Ahhh o borçlar bir sürü borcum var ve ne zaman tutacağımı bilmiyorum. Yanımda tutacak biri olsa aslında ne güzel olurdu. Acaba haftaya ben de tutsam mı :işsiz:
Aynen canım eve gittim öyle kötüyüm ki uyuyakalmışım. Eşim gelince uyandım. Akşam yemeğim bile gecikti. Pilates beni mahvettimiş. Menülerin böyle olduğunu bilsem rüyamda bile gelirdim buraya :KK53:

Eğer acıktığını hissediyorsan bu kilo veriyorsun demek oluyor. Ben iki gündür aç yatmıyorum. Ve tartı eksileceği yerde artıyor. Benim de sinirlerim bozuluyor.

Menülerin saatlerini yazmayı unutma canım. Suyun çok az. İki öğün olmamış. Ayrıca diyetteyken patates salatası ve patatesin hiç bir şeyi yenmez. @cankizzzz yıllar önce patates salatasıyla verdiğin kiloları bugün yine almış durumdasın farkındasın dimi? Önemli olan sağlıklı beslenmeyi öğrenmemiz. Yoksa ben bir haftada rahat 3 kilo verebilirim. Ama o verdiğim 3 kilo ikinci hafta bana 4 kilo olarak geri döner. O yüzden yenmemesi gerekenleri yemiyoruz. :KK39:
Simit kaçamak değil canım. Aksine ben senin menünü çok beğendim. :KK39:
kaptanim benim menume yorum yapmadıniz :KK16:

kaptanim benim menume yorum yapmadıniz :KK16:
Menülerini beğendiklerime yorum yapmıyorum canım. Beğenmiş olmam lazım senin menünü. :KK39:
Dün akşamdan senin, Nurdan' ın ve Cankız' ın menülerini beğendim. Bir de Duygu' nun menüsü güzeldi.

liste altımıydı lafraisse onu almamışım mesaj sayılarına

güzel menülere yorum yapmıyor canım
inşallah benim menüde bu akşam güzel olacak
O yeni başlıyor canım. İnşallah tam bir başlayabilirse güzel olacak. @Lafraisee duydun mu?

Umarım o dondurmayı almamışsındır. Burcu' nun da dediği gibi bitki çaylarına çok sıcak bakmayan bir insanım. Bence dikkatli tüketilmeli. Çay, yeşil çay ve sade nescafe ve Türk kahvesi favorilerimden. Yeşil çayın diyet yaparken faydası da tartışılmaz.

Cicibebe ve mısır olmamış canım. Onun da kalorisi oldukça yüksek. Hele dışarıdan alınanlar daha farklı hazırlanıyor. O yüzden diyetteyken olmamalı. Senin bebişin cicibebeleri sana yarıyor anlaşılan. Bizim evde de baba kız oturup yerler şükür ben çok sevmiyorum :KK70::KK70:

Kurabiyeler olmamış bebiş. Ama iki öğünde az olmuş. Gece naptın? Nöbette değil miydin?

İşte ben bu nedenle ramazanda kilo alanlardanım :KK70::KK70: Allah kabul etsin canım. Dün resmen kaçamak günü olmuş. İyi menü elle sayılacak kadar az olmuş. Madem bu hafta hep niyetlisin perşembe akşam iftardan önce tartıl lütfen. Cuma sabahı kilonu öyle alalım.

Ahhh o borçlar bir sürü borcum var ve ne zaman tutacağımı bilmiyorum. Yanımda tutacak biri olsa aslında ne güzel olurdu. Acaba haftaya ben de tutsam mı :işsiz:
Aynen canım eve gittim öyle kötüyüm ki uyuyakalmışım. Eşim gelince uyandım. Akşam yemeğim bile gecikti. Pilates beni mahvettimiş. Menülerin böyle olduğunu bilsem rüyamda bile gelirdim buraya :KK53:

Eğer acıktığını hissediyorsan bu kilo veriyorsun demek oluyor. Ben iki gündür aç yatmıyorum. Ve tartı eksileceği yerde artıyor. Benim de sinirlerim bozuluyor.

Menülerin saatlerini yazmayı unutma canım. Suyun çok az. İki öğün olmamış. Ayrıca diyetteyken patates salatası ve patatesin hiç bir şeyi yenmez. @cankizzzz yıllar önce patates salatasıyla verdiğin kiloları bugün yine almış durumdasın farkındasın dimi? Önemli olan sağlıklı beslenmeyi öğrenmemiz. Yoksa ben bir haftada rahat 3 kilo verebilirim. Ama o verdiğim 3 kilo ikinci hafta bana 4 kilo olarak geri döner. O yüzden yenmemesi gerekenleri yemiyoruz. :KK39:
Simit kaçamak değil canım. Aksine ben senin menünü çok beğendim. :KK39:

Allahtan sakin bir nobetti dinlenme firsatim oldu cnm aciktim ama tuttum kendimi aklima nelet geldi hastanenin etrafinda 24 saat acik o kadar yer var ki ama sabah sag salim ciktim sukur

Kendine gel kendine :KK70::KK70:

Bu arada chentiq chentiq cim kendini arkadaşlarımıza tanıtsan ne güzel olur :ıslık:

Kızlar chentiq chentiq benim en yakın ve samimi dostum olur. Yıllar önce onunla burada tanıştık ve şu an kız kardeşimden farkı yok :KK75::KK75::KK70::KK200:
ianamıyorum. bu bana söylediğin en güzel en özel ve en anlamlı söz. emin miyiz bu arada :D:D :KK48:

Ben de en fazla haftada iki olabiliyor çünkü bazı akşamlar dışarıda oluyorum. Eve gideceğim vakitte geç olacağı için dışarıda yemem gerekiyor. Sağlıklı bir şeye hemen ulaşamayacağım zamanlarda çiğ köfte dürüm ayran kurtarıcı oluyor. Mecbur kalırsan yemende sakınca yok diye düşünüyorum. Farkındaysan ben de ekmek yemem kolay kolay.

Desene yalnız değilim. Herkeste bi sıkıntı var. O ağrılar hiç geçmiyor. 36 yaşına geldim hala çekerim :işsiz:

Ben bugün biraz daha iyi gibiyim düne göre. Ama yine de istediğim kadar enerjik değilim. Bu arada benim her yerim ağrıyor. Pazartesi pilates beni mahvetmiş. Boyun kaslarımdan kol kaslarıma vücudumda ne kadar kas varsa hepsini hissediyorum. Düşünün bir de hoca en basit hareketleri yaptırdı. Ne kadar hareketsizis yaaaaa.

Çok fena olmuş yaaaa. Ben de dağınık bir insanımdır. Ben demeyeyim de ailecek dağınığız diyelim. Derli toplu insanlara bayılırım o yüzden. Ani gelen misafirde korkulu rüyamdır :KK70::KK70:

Biz de yemiyoruz canım zaten ama ben sevmiyorum da :KK70:

Yap yap ama yeme sakın :KK62::KK62:

Öğle yemeği yememişsin yaaa canım akşam bu seni kaçamak yapmaya yönlendirmiş. Pilav ve baklavan olmamış. Keşke spor olsaydı iyi olurdu. Şu ceza işine de bir çözüm bulmamız lazım. Ceza diyoruz diyoruz kimseye ceza vermiyoruz. :KK70:

Bugün kurufasülye günü olmuş anlaşılan. Menün güzel olmuş canım ama keşke o profiterolü yemeseydin. İrademize sahip olabilsek aslında çok çabuk bitecek bu iş ama arada kaçırıyoruz. Su ve sporun çok güzel.

Dolmalarda pirinç yoksa harika bir menü.

Bak işte bunu dememek lazım. Yok öyle yakmak eritmek. Yemezsek eğer yakmak zorunda da kalmayız. Lütfen böyle teselli verici mesajlar yazmayalım artık. Böyle durumlarda kızmamız gerekiyor :KK20:

Oooooo güzel olmuş bu menü ama kahvaltının saati yazılmamış ve öğle yok.
3oglanannesi 3oglanannesi Bak canım burada yorumlamışım senin menünü.

Bir zamanlar ben de onlardandım :KK70::KK70: Ama o zaman çok hareketliydim. Eğer hayatın hareketliyse ne kadar yersen ye etki etmiyor bence.

Tabağı önüne al. Yermiş gibi ama al al bırak. Çaktırmadan lafa tut. Anlamazlar :KK70:

Dimi ama hemencecik fark ediyor tartıda. Dikkatli olmak lazım. Bundan sonra dikkat edersin artık.

Pirinç pilavı haricinde güzel olmuş canım menün. Sadece akşamın biraz geç olmuş. Su ve sporu yazmamışsın yine.

Akşam senin yerine ben yedim o dondurmadan :KK70::KK70:
Aynen dediğin gibi yapıyorum canım arkadaş dün farketti oruçlumusun yoksa diyor
Evettt dedim kh orucu :KK70:çay da içmesen oruçlu sanıcam diyor:rapci:

Back
X