• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çayı kahveyi her şeyi bıraktım neredeyse hala suyu zor içiyorum. Aslında suya bayılan ve çok içen bir insanım ama neden böyle oldu anlamıyorum. Hesaplıyorum diye mi acaba :KK70::KK70:

Allah razı olsun canım inşallah ederim

Sağolasın nurdanım

Teşekkür ederim canım benim datlular gözden kaçtı sanırım
Yada
Sana da masum göründüler dimi

Yatmadan aç olmak iyidir canım
Sabah tartıda mutlu olacaksın

Benim oğlumda aynı şeyleri söylüyor
Ona göre güzel olupta kilo aldırmayan iki şey
Salatalık ve çay

Nasıl içtin o kadar çayı canım
Yavaş yavaş içeydin
Canım çayı zevkle içtim de aç karnına olunca mide bulantısı yaptı yanına bir iki kurabiye pça yeseydim bişey olmazdı :KK53: ee bünye öyle alışık:KK70:

@ada81 İnşallah iyisindir canım sesin çıkmaz oldu :KK51:
Babası burda bikaçgüne gelir adacım
Çayı kahveyi her şeyi bıraktım neredeyse hala suyu zor içiyorum. Aslında suya bayılan ve çok içen bir insanım ama neden böyle oldu anlamıyorum. Hesaplıyorum diye mi acaba :KK70::KK70:
Ben alıştım suya
3 lt rahat bitiyor
Daha da içesim geliyor
22 nisanda sunnet dugunu var ve benim en kotu 64.9 u gormem lazim ya reglime de 5 gun kaldi
O zamana gider canım dikkat edersen
Canım çayı zevkle içtim de aç karnına olunca mide bulantısı yaptı yanına bir iki kurabiye pça yeseydim bişey olmazdı :KK53: ee bünye öyle alışık:KK70:
Ben yanında birşey olmadan çay içemiyorum maalesef

Ben de en fazla haftada iki olabiliyor çünkü bazı akşamlar dışarıda oluyorum. Eve gideceğim vakitte geç olacağı için dışarıda yemem gerekiyor. Sağlıklı bir şeye hemen ulaşamayacağım zamanlarda çiğ köfte dürüm ayran kurtarıcı oluyor. Mecbur kalırsan yemende sakınca yok diye düşünüyorum. Farkındaysan ben de ekmek yemem kolay kolay.

Desene yalnız değilim. Herkeste bi sıkıntı var. O ağrılar hiç geçmiyor. 36 yaşına geldim hala çekerim :işsiz:

Ben bugün biraz daha iyi gibiyim düne göre. Ama yine de istediğim kadar enerjik değilim. Bu arada benim her yerim ağrıyor. Pazartesi pilates beni mahvetmiş. Boyun kaslarımdan kol kaslarıma vücudumda ne kadar kas varsa hepsini hissediyorum. Düşünün bir de hoca en basit hareketleri yaptırdı. Ne kadar hareketsizis yaaaaa.

Çok fena olmuş yaaaa. Ben de dağınık bir insanımdır. Ben demeyeyim de ailecek dağınığız diyelim. Derli toplu insanlara bayılırım o yüzden. Ani gelen misafirde korkulu rüyamdır :KK70::KK70:

Biz de yemiyoruz canım zaten ama ben sevmiyorum da :KK70:

Yap yap ama yeme sakın :KK62::KK62:

Öğle yemeği yememişsin yaaa canım akşam bu seni kaçamak yapmaya yönlendirmiş. Pilav ve baklavan olmamış. Keşke spor olsaydı iyi olurdu. Şu ceza işine de bir çözüm bulmamız lazım. Ceza diyoruz diyoruz kimseye ceza vermiyoruz. :KK70:

Bugün kurufasülye günü olmuş anlaşılan. Menün güzel olmuş canım ama keşke o profiterolü yemeseydin. İrademize sahip olabilsek aslında çok çabuk bitecek bu iş ama arada kaçırıyoruz. Su ve sporun çok güzel.

Dolmalarda pirinç yoksa harika bir menü.

Bak işte bunu dememek lazım. Yok öyle yakmak eritmek. Yemezsek eğer yakmak zorunda da kalmayız. Lütfen böyle teselli verici mesajlar yazmayalım artık. Böyle durumlarda kızmamız gerekiyor :KK20:

Oooooo güzel olmuş bu menü ama kahvaltının saati yazılmamış ve öğle yok.
Yorumlar fazla olunca gözden kaçmış galiba ya da ben unuttum mu bilmiyorum kusuruma bakmayın..

LAydLiNe LAydLiNe dondurmayı yemedim köyden gelen başdan yedim:kk77: hatta şimdi bir tatlı kaşığı daha atacağım ağzıma.
Yeşil çayım da var aslında onu da içeyim :))
Ben normal çayı sevmem bir de Rizeliyim düşünün, ne kadar garip geliyor kulağa değil mi. Filtre kahve ve bitki çayı hastasıyım. Bir de dondurma :dondurma:
Geçmişin hepsini okudum kızlar biz bu hafta ya çok kaçamak yapmışız ya da menüler dengesiz olmuş cumayı çoook merak ediyorum o yüzden. Benim reglim başladı baş ağrıaıyşa beraber.
Bugün o kadar uçuk kararlarım olduki bir kedi almıştım şimdi bir tane daha aldım 22sinde fln gelecek cinsleri chinchilla merak eden bakabilir:halay:

Yarım saat önce de bir iş görüşmesi yaptım, çalışmayacaktım bir süre ama çook sıkıldım evde o_O
Mühendisim ve bir rafineride çalışıyorum, daha üst bir şirkette tekrar başlayacağım sanırım 10 güne kadar :kahve:

Suyu ben de içemiyorum neden acaba ya çok garip vücudum susamıyorum acaba yediğim sebzelerden mi? Onlar bir miltar su içeriyor ya, ihtiyacımı mı karşılıyorki.

Bir de cumartesi günü düğün bar ve ben şişmanladığım için kendime 4 aydır hiçbirşey almadım, elbiselerim olmayacak sanırım. Yandım ben. :KK17:

Menülerini beğendiklerime yorum yapmıyorum canım. Beğenmiş olmam lazım senin menünü. :KK39:
Dün akşamdan senin, Nurdan' ın ve Cankız' ın menülerini beğendim. Bir de Duygu' nun menüsü güzeldi.
:KK73::KK73::KK71:
liste altımıydı lafraisse onu almamışım mesaj sayılarına

güzel menülere yorum yapmıyor canım
inşallah benim menüde bu akşam güzel olacak
evet oylemis canim :KK71:
insallah hepimiz guzel olsun:KK72:

Bir zamanlar ben de onlardandım :KK70::KK70: Ama o zaman çok hareketliydim. Eğer hayatın hareketliyse ne kadar yersen ye etki etmiyor bence.

Tabağı önüne al. Yermiş gibi ama al al bırak. Çaktırmadan lafa tut. Anlamazlar :KK70:

Dimi ama hemencecik fark ediyor tartıda. Dikkatli olmak lazım. Bundan sonra dikkat edersin artık.

Pirinç pilavı haricinde güzel olmuş canım menün. Sadece akşamın biraz geç olmuş. Su ve sporu yazmamışsın yine.

Akşam senin yerine ben yedim o dondurmadan :KK70::KK70:
ay haklısın alışmak zaman alıyor :) bide acele yazınca unutuyorum. 2 lt su 1 saat bahçe kazma sporu :)

Evde yokuuuzzz deseydin :-)
kapıyı açtıktan sonra diyemedimmmm:KK51:

kızlarrrrrrr gelin neredesiniz:mad::mad::mad::KK30:
kahvaltı yapmayanlar hemen yapsın
ki meto harekete geçsin
buradayız canım da benim kızın diş yine sıkıntı yapmaya başladı memnun edemiyorum cimcimeyi. ne zaman çıkacak bu diş :bicak:

Aynen dediğin gibi yapıyorum canım arkadaş dün farketti oruçlumusun yoksa diyor
Evettt dedim kh orucu :KK70:çay da içmesen oruçlu sanıcam diyor:rapci:
kh orucu güzelmişş:KK39:

LAydLiNe LAydLiNe dondurmayı yemedim köyden gelen başdan yedim:kk77: hatta şimdi bir tatlı kaşığı daha atacağım ağzıma.
Ben normal çayı sevmem bir de Rizeliyim düşünün, ne kadar garip geliyor kulağa değil mi. Filtre kahve ve bitki çayı hastasıyım. Bir de dondurma :dondurma:
Geçmişin hepsini okudum kızlar biz bu hafta ya çok kaçamak yapmışız ya da menüler dengesiz olmuş cumayı çoook merak ediyorum o yüzden. Benim reglim başladı baş ağrıaıyşa beraber.
Bugün o kadar uçuk kararlarım olduki bir kedi almıştım şimdi bir tane daha aldım 22sinde fln gelecek cinsleri chinchilla merak eden bakabilir:halay:

Yarım saat önce de bir iş görüşmesi yaptım, çalışmayacaktım bir süre ama çook sıkıldım evde o_O
Mühendisim ve bir rafineride çalışıyorum, daha üst bir şirkette tekrar başlayacağım sanırım 10 güne kadar :kahve:

Suyu ben de içemiyorum neden acaba ya çok garip vücudum susamıyorum acaba yediğim sebzelerden mi? Onlar bir miltar su içeriyor ya, ihtiyacımı mı karşılıyorki.

Bir de cumartesi günü düğün bar ve ben şişmanladığım için kendime 4 aydır hiçbirşey almadım, elbiselerim olmayacak sanırım. Yandım ben. :KK17:
haklisin canim bahardan mi oldu ne hepimizde bi kacirma eğilimi var.
isin hayirli olsun bu arada
bizim de mayisin 15inde dugun var dolabımdaki bi abiyemi giymek istiyorum yeni masraf yapmamak adina. onu da 64 kiloyken bile zor olmustu 65 olsam giyemem yani. suan 71.5 kilom galiba yeni elbise bakicam. yetismicek kilom :işsiz:

Ben de en fazla haftada iki olabiliyor çünkü bazı akşamlar dışarıda oluyorum. Eve gideceğim vakitte geç olacağı için dışarıda yemem gerekiyor. Sağlıklı bir şeye hemen ulaşamayacağım zamanlarda çiğ köfte dürüm ayran kurtarıcı oluyor. Mecbur kalırsan yemende sakınca yok diye düşünüyorum. Farkındaysan ben de ekmek yemem kolay kolay.

Desene yalnız değilim. Herkeste bi sıkıntı var. O ağrılar hiç geçmiyor. 36 yaşına geldim hala çekerim :işsiz:

Ben bugün biraz daha iyi gibiyim düne göre. Ama yine de istediğim kadar enerjik değilim. Bu arada benim her yerim ağrıyor. Pazartesi pilates beni mahvetmiş. Boyun kaslarımdan kol kaslarıma vücudumda ne kadar kas varsa hepsini hissediyorum. Düşünün bir de hoca en basit hareketleri yaptırdı. Ne kadar hareketsizis yaaaaa.

Çok fena olmuş yaaaa. Ben de dağınık bir insanımdır. Ben demeyeyim de ailecek dağınığız diyelim. Derli toplu insanlara bayılırım o yüzden. Ani gelen misafirde korkulu rüyamdır :KK70::KK70:

Biz de yemiyoruz canım zaten ama ben sevmiyorum da :KK70:

Yap yap ama yeme sakın :KK62::KK62:

Öğle yemeği yememişsin yaaa canım akşam bu seni kaçamak yapmaya yönlendirmiş. Pilav ve baklavan olmamış. Keşke spor olsaydı iyi olurdu. Şu ceza işine de bir çözüm bulmamız lazım. Ceza diyoruz diyoruz kimseye ceza vermiyoruz. :KK70:

Bugün kurufasülye günü olmuş anlaşılan. Menün güzel olmuş canım ama keşke o profiterolü yemeseydin. İrademize sahip olabilsek aslında çok çabuk bitecek bu iş ama arada kaçırıyoruz. Su ve sporun çok güzel.

Dolmalarda pirinç yoksa harika bir menü.

Bak işte bunu dememek lazım. Yok öyle yakmak eritmek. Yemezsek eğer yakmak zorunda da kalmayız. Lütfen böyle teselli verici mesajlar yazmayalım artık. Böyle durumlarda kızmamız gerekiyor :KK20:

Oooooo güzel olmuş bu menü ama kahvaltının saati yazılmamış ve öğle yok.

Mecbur kalınca yiyim o zaman çiğköfte yi severim.
Lavaşsz da yerim sıkıntı yok bu arada kayısı çağlası yeniyor mu?

Ben 1 litreyi bitirdim usenmezsem bi eliptige cikicam ama suan useniom :oops:
Üşenme üşenme kalk yap sporunu.

22 nisanda sunnet dugunu var ve benim en kotu 64.9 u gormem lazim ya reglime de 5 gun kaldi
İki hafta var bence yaklaşırsın uğraşırsan.

Babası burda bikaçgüne gelir adacım

Ben alıştım suya
3 lt rahat bitiyor
Daha da içesim geliyor

O zamana gider canım dikkat edersen

Ben yanında birşey olmadan çay içemiyorum maalesef
Biliyorum canım babasının olduğunu da arada uğrardı hiç uğramaz oldu ondan dedim :KK39:

Yorumlar fazla olunca gözden kaçmış galiba ya da ben unuttum mu bilmiyorum kusuruma bakmayın..
Benim alıntılarım biraz çok oluyor canım ne kusuru :KK39:

Kediler çok tatlı oluyor ama maalesef eşimin allerjisi var. Allerjisi olduğunu da eve kedi aldığımızda anladık. Öyle tatlı bişeydi ki çoluk çocuk ailecek bayılıyorduk. Ama doktor allerjisi var etkeni uzaklaştırın deyice tekrar vermek zorunda kaldık. Son kez kendine bişey al bundan sonra alma o zaman. Çünkü zayıfladıktan sonra eskilerin içerisine gireceksin. İş içinde hayırlı olsun inşallah istediğin gibi bir iş olur.

Back
X