• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu arada ben hala artılarımdan kurtulamadım. O nedenle maalesef sağlıksız biliyorum ama akşam yemeği yemeyeceğim. Hiç olmazsa sabit olayım cumaya. Çok canımı sıktı bu durum. Bir gün kaçırdım bütün haftam gitti üzerine bir de moral bozuntusu. :KK62::KK62:

Üşenme üşenme kalk yap sporunu.

İki hafta var bence yaklaşırsın uğraşırsan.

Biliyorum canım babasının olduğunu da arada uğrardı hiç uğramaz oldu ondan dedim :KK39:

Benim alıntılarım biraz çok oluyor canım ne kusuru :KK39:

Kediler çok tatlı oluyor ama maalesef eşimin allerjisi var. Allerjisi olduğunu da eve kedi aldığımızda anladık. Öyle tatlı bişeydi ki çoluk çocuk ailecek bayılıyorduk. Ama doktor allerjisi var etkeni uzaklaştırın deyice tekrar vermek zorunda kaldık. Son kez kendine bişey al bundan sonra alma o zaman. Çünkü zayıfladıktan sonra eskilerin içerisine gireceksin. İş içinde hayırlı olsun inşallah istediğin gibi bir iş olur.

Yaptim.yaptim merak etme simdi bitirdim

Bu arada ben hala artılarımdan kurtulamadım. O nedenle maalesef sağlıksız biliyorum ama akşam yemeği yemeyeceğim. Hiç olmazsa sabit olayım cumaya. Çok canımı sıktı bu durum. Bir gün kaçırdım bütün haftam gitti üzerine bir de moral bozuntusu. :KK62::KK62:

Bence 2 hafta iyi vermenin acisini cikario bunyen

Bence 2 hafta iyi vermenin acisini cikario bunyen
Aynen yaaa direniyor resmen ve psikolojik olarak etkilendim bu durumdan. Kendimi bir toparlasam gidecek yine eminim ama bakalım ben de onla inatlaşacağım. Bırakmayacağım.

Ben arkadaşa gitmistim kahve içmeye kek yapmış tadına bile bakmadim ayıp oldu ama napiyim
Harikasın canım :halay:

Biliyorum canım babasının olduğunu da arada uğrardı hiç uğramaz oldu ondan dedim :KK39:

Kediler çok tatlı oluyor ama maalesef eşimin allerjisi var. Allerjisi olduğunu da eve kedi aldığımızda anladık. Öyle tatlı bişeydi ki çoluk çocuk ailecek bayılıyorduk. Ama doktor allerjisi var etkeni uzaklaştırın deyice tekrar vermek zorunda kaldık. Son kez kendine bişey al bundan sonra alma o zaman. Çünkü zayıfladıktan sonra eskilerin içerisine gireceksin. İş içinde hayırlı olsun inşallah istediğin gibi bir iş olur.
Acaba kaçamak mı yapıyor ada:KK53:
Bence aç kalıp vücuduna eziyet etme canım
Çorba salata ye
Veya salata+yağsız protein

haklisin canim bahardan mi oldu ne hepimizde bi kacirma eğilimi var.
isin hayirli olsun bu arada
bizim de mayisin 15inde dugun var dolabımdaki bi abiyemi giymek istiyorum yeni masraf yapmamak adina. onu da 64 kiloyken bile zor olmustu 65 olsam giyemem yani. suan 71.5 kilom galiba yeni elbise bakicam. yetismicek kilom :işsiz:

Kilo olarak düşünme olayı, spor yaparsan kilon aynı bile kalsa vücudun sıkılaşır. 65 kilo olup 55 kilo gibi förünen insanlar var, çünkü vücudu sıkılaşmış. Yağ ağırlığı gitmiş yerine kas gelmiş. Mayısın 7sine kadar bekle sonra elbise bakarsın.

Teşekkür ederim :) evet çok tatlılar, normalde ben köpekciyim ama sevdiceğim kedisini kubedince ona sürpriz olsun istedim, ikinciyi de yalnız kalmasın diye istiyorum. :)

vasfiye teyze vasfiye teyze canim benimde kedim var chincilla kirma cok sebekler ya tam kose yastigi nerde rahat yer orda uyuyo haylaz bisi

Yaa benimki sürekli peşimde köpek gibi annecim dediğim an nerdeyse fırlayıp geliyor. Çok seviyorum sıpayı. Beyaz bi de tam bir paspas :)
Yalnız tüy olayını ne yapacağım onu düşünüyorum.

Halı üatüne be koltuk üstüne örtü bakıyorum hesaplı ve güzelini nereden bulabilirim kızlar?

Yok cnm bana güvenme bugünde aynı çıktım malesef :KK43:
Allah allah hiç kaçamağın yok. Mutlaka kilo vermen lazım. Cumaya kadar tartılma artık.
Harikasın canım :halay:

Acaba kaçamak mı yapıyor ada:KK53:

Bence aç kalıp vücuduna eziyet etme canım
Çorba salata ye
Veya salata+yağsız protein
Merak etme canım eziyet olmaz. Ben öyle çok acıkan bir insan değilim. Farz etki oruç tutuyorum. Onunla eşdeğer bir durum. Çünkü ciddi ciddi kötü durumdayım. Takımı etkilemek istemiyorum.

Kilo olarak düşünme olayı, spor yaparsan kilon aynı bile kalsa vücudun sıkılaşır. 65 kilo olup 55 kilo gibi förünen insanlar var, çünkü vücudu sıkılaşmış. Yağ ağırlığı gitmiş yerine kas gelmiş. Mayısın 7sine kadar bekle sonra elbise bakarsın.

Teşekkür ederim :) evet çok tatlılar, normalde ben köpekciyim ama sevdiceğim kedisini kubedince ona sürpriz olsun istedim, ikinciyi de yalnız kalmasın diye istiyorum. :)

Yaa benimki sürekli peşimde köpek gibi annecim dediğim an nerdeyse fırlayıp geliyor. Çok seviyorum sıpayı. Beyaz bi de tam bir paspas :)

Halı üatüne be koltuk üstüne örtü bakıyorum hesaplı ve güzelini nereden bulabilirim kızlar?

Normal nevresim tarzı örtü al canım yıkaması kolay olur, kıllar yapışmaz. Şimdi bir de tüy toplayıcılar var onlar güzel oluyor galiba.

Canim chincilla da tuy bitmio biz neler yapiyoruz ama cinsi geregi uzun tuylu dokuyo her aksam tariyoruz mamasina bi ton para bayiliyoruz. Cinko vitamin takviyesi ayri aliyoruz. Valla bi insandan cok masrafi var ama malesef gitmio ben yavruyken sahiplenmistim 1 aylikti simdi 7 aylik. Duzenli temizlik yapiom anca

Aksama menulerde neler var bende ciger sote bulgur pilavi(ben yemicem esimle kizima) mercimek corba(ben yemem muhtemelen) salata ayran :kk77:

Allah allah hiç kaçamağın yok. Mutlaka kilo vermen lazım. Cumaya kadar tartılma artık.
Merak etme canım eziyet olmaz. Ben öyle çok acıkan bir insan değilim. Farz etki oruç tutuyorum. Onunla eşdeğer bir durum. Çünkü ciddi ciddi kötü durumdayım. Takımı etkilemek istemiyorum.

Valla bende anlamadım niye gitmemiş olabilirki

Aksama menulerde neler var bende ciger sote bulgur pilavi(ben yemicem esimle kizima) mercimek corba(ben yemem muhtemelen) salata ayran :kk77:
Hiç bir fikrim yok ben yemeyi düşünmüyorum ama eve de ne yapacağıma karar vermiş değilim. Zaten en büyük derdim akşama ne pişireceğime karar verememek :KK70::KK70:

Valla bende anlamadım niye gitmemiş olabilirki
Gider gider merak etme suyunu artır. Anlaşılan birden gidecek. :KK39:

Back
X