• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hiç bir fikrim yok ben yemeyi düşünmüyorum ama eve de ne yapacağıma karar vermiş değilim. Zaten en büyük derdim akşama ne pişireceğime karar verememek :KK70::KK70:

Gider gider merak etme suyunu artır. Anlaşılan birden gidecek. :KK39:

Allahtan kocam hemen bi menu olusturuo :KK15:

Çayı kahveyi her şeyi bıraktım neredeyse hala suyu zor içiyorum. Aslında suya bayılan ve çok içen bir insanım ama neden böyle oldu anlamıyorum. Hesaplıyorum diye mi acaba :KK70::KK70:
çayı kahveyi mi bıraktın. nasıl yani

çayı kahveyi mi bıraktın. nasıl yani
Kahvaltı da bir bardak çay içiyorum akşama da üşenmez de yaparsam bir kupa da sade nescafe içiyorum. Onun haricinde aralarda içerdim kahve içmiyorum artık.
Yani eskisi gibi çok içmiyorum artık.

ada81 ada81 İnşallah iyisindir canım sesin çıkmaz oldu :KK51:
Canim , iyiyim cook yogun geciyor gunlerim... babam gelince ben boyle iptal oluyorum... sabah kahvaltisi 10da bitiyor ..sonra kahve hazirla ...mutlaka 14.30 da ogle yemegi hazir olmali ..sonra cayi hazir olmali... babam gelince ben katya oluyorum... aski memnudaki katya oluyorum...

Tez canli babam herseyi hemen hazir olsun ister.....bi bekleyeyim elindeki isi bitsin kızın demez..:olamaz::olamaz:

Cuma kizimin dogum gunu var bi taraftan gidip onun hazirliklarini yaptim elbise ayakkabi tokasiydi ,susleriymis bardak tabak vs...

Cooook ozledim sizleriiiiii:KK200::KK200::KK200:

Kızlar evimin karşısında aile merkezi varmış bende bu ne diye araştırken içinde ücretsiz spor kursu varmış bugun gidip yazılayım :)
çok iyiymiş ücretsiz hem de evine yakın:KK49:

Aksama menulerde neler var bende ciger sote bulgur pilavi(ben yemicem esimle kizima) mercimek corba(ben yemem muhtemelen) salata ayran :kk77:
ben etli enginar yaptım canım

Allahtan kocam hemen bi menu olusturuo :KK15:
ne güzel ya. ben eşime bişeyler hazırlasana dediğimde ne yapayım diye bana sorar . hani her gün hazırlasa menü kıtlığına girdi diyecem de o da değil:KK70:tek aklına gelen menemen yapmak:ıslık::ıslık:

nedense aşırı yorgunluk hissi var acaba az yemekten mi :KK43:
bugün ben de çok kötüyüm canım bu bahar bizi mahvetti:KK23:

Canim , iyiyim cook yogun geciyor gunlerim... babam gelince ben boyle iptal oluyorum... sabah kahvaltisi 10da bitiyor ..sonra kahve hazirla ...mutlaka 14.30 da ogle yemegi hazir olmali ..sonra cayi hazir olmali... babam gelince ben katya oluyorum... aski memnudaki katya oluyorum...

Tez canli babam herseyi hemen hazir olsun ister.....bi bekleyeyim elindeki isi bitsin kızın demez..:olamaz::olamaz:

Cuma kizimin dogum gunu var bi taraftan gidip onun hazirliklarini yaptim elbise ayakkabi tokasiydi ,susleriymis bardak tabak vs...

biz de seni özledik canım:KK68: hazırlık işleri zor oluyor bir de her şey mükemmel olsun dersen yandın yani:KK8:

Ah canım benim eve de bir katya lazım ev çok pis camlar fena ne yapsam bilmiyorum mutsuz ediyor evin bu hali beni ama temizleyecek gücü de kendim de bulamıyorum

ne güzel ya. ben eşime bişeyler hazırlasana dediğimde ne yapayım diye bana sorar . hani her gün hazırlasa menü kıtlığına girdi diyecem de o da değil:KK70:tek aklına gelen menemen yapmak:ıslık::ıslık:

Evet canım müthiş ya airobik fitness pilates hepsi var hafta üç gün birer saat gittim konuştum ama işte ne yazıkki bebek var artık babası evde olduğu günler giderim cocuk lar için kreşte varmış 3-5 yaş olması lazımmış ama :(
Birde ne yazıkki doluymuş haziran da boşalıyırmuş.
Hayır evime o zaman yakın ki bugun e kadar neden başvurmadm acaba

Aksama menulerde neler var bende ciger sote bulgur pilavi(ben yemicem esimle kizima) mercimek corba(ben yemem muhtemelen) salata ayran :kk77:

Lahana çorbası sebzeli tavuk ayran salata inşallah

Hiç bir fikrim yok ben yemeyi düşünmüyorum ama eve de ne yapacağıma karar vermiş değilim. Zaten en büyük derdim akşama ne pişireceğime karar verememek :KK70::KK70:

Gider gider merak etme suyunu artır. Anlaşılan birden gidecek. :KK39:
En büyük sıkıntımız hepimizin
Bu akşam ne yapayım
nedense aşırı yorgunluk hissi var acaba az yemekten mi :KK43:
Zamanla geçer canım

Koşuşturman çokmuş canım
Allah kolaylık versin canım

Senin menü deiyiymiş
Bende karar veremeyince tembelliğe de vurduysam makarna yaparım en kolayı

Ah canım benim eve de bir katya lazım ev çok pis camlar fena ne yapsam bilmiyorum mutsuz ediyor evin bu hali beni ama temizleyecek gücü de kendim de bulamıyorum

Evet canım müthiş ya airobik fitness pilates hepsi var hafta üç gün birer saat gittim konuştum ama işte ne yazıkki bebek var artık babası evde olduğu günler giderim cocuk lar için kreşte varmış 3-5 yaş olması lazımmış ama :KK43:
Birde ne yazıkki doluymuş haziran da boşalıyırmuş.
Hayır evime o zaman yakın ki bugun e kadar neden başvurmadm acaba
Spor salonu çok iyiymiş evine yakın olması da süper
Temizliğede bi yerden başlamak lazım
Ben o da oda yaparım
Yürüyüşten geldim yorgunluk kahvemi içtim.
18 de yemek yapmaya başlarım 19 da da yerim inş :)
Oh afiyet olsun canım

Lahana çorbası sebzeli tavuk ayran salata inşallah

En büyük sıkıntımız hepimizin
Bu akşam ne yapayım

Zamanla geçer canım

Koşuşturman çokmuş canım
Allah kolaylık versin canım

Senin menü deiyiymiş
Bende karar veremeyince tembelliğe de vurduysam makarna yaparım en kolayı

Spor salonu çok iyiymiş evine yakın olması da süper
Temizliğede bi yerden başlamak lazım
Ben o da oda yaparım

Oh afiyet olsun canım
bugün enginarları hallettim ama temizlemesi çok zor çok vaktimi aldı. yanına salata mı yapsam acaba bilemedim:KK51:

Benimkinin öyle bir yeteneği yok maalesef :KK70::KK70:Ona soruyorum hayatım akşama ne yiyelim diye ne istiyosan onu yap diyor :işsiz:

Ahaha biz haftalik.menu olusturyoruz pazardan genelde tabi uyum saglamadigimiz zamanlar oluo ama genelde bi fikri vardir ve eve gelince yapabilecegi birseyse beni sokmaz mutfaga hic

Benimki istisna bir erkek galiba :rolleyes:

Back
X