Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canimGünaydinnn kizlarrr
Gunaydin canim insallahgünaydın kızlar
hayırlı sabahlar 13. takımın çıtır kraker adayları
hepimiz için sağlıklı huzurlu güzel bir hafta olur inşallah
Günaydın canımGünaydinnn kizlarrr
Yuh Burcu napmışsınGunaydin kizlar +700 deyim haftasonu cok kacirdim ozellikle nobette gece yemesi filaj oldu pismanim ama yedim tutamadim kendimi b7 hafta 2 ogun beslencem karatay usulu cunku oruc tuttugum gunler aksam o kadar yemedim yani kendimi kaybetmedim ama ne kadar yesem o kadar yiyesim gelio cok uzgunum![]()
Daha yolun çok başındasın canım artık pideleri felan bırakman lazım. Lütfen dikkatli ol cumaya kadar.Bende +500 gram ciktim dun pideyi biraz fazla yedim sanirim haftaici cok dikkat etmem lazim cook![]()
Günaydın kızlar ben geldim
Çok kötü birkaç gün geçirdim, tabi bu bana dolaptaki hiçbir koyafetimin olmamasıyla başladı. Düğün vardı ve ben düğüne kot pantolon bluz ile gittim. O da yetmezmiş gibi pantolonuma birisi yemek döktü. Kendimden o kadar utandımki çıkıp oynamadım bacaklarkmın bu halini insanlar görmesin diye. Çünkü çok kalınlar
Bir de sabah tartıya çıktım ve 66 kilo gösterdi. Çok çabuk morali bozulan biriyim zaten,
Resmen nedret ediyorum kendimden, vücudumdan.
Ve haftasonu toplasanız 2 lt su içmişimdir. Ancak şimdi bir defter aldım ve ne var ne yok yazacağım ona. Ne yedim ne kadar hareket ettim ne kadar su içtim vs vs. Çünkü biliyorum bu psikolojimin bir adım ötesi daha fena şeyler getirecek bana.
günaydın laydiim. ben yuvaya döndüm. kiloma da baktım 63,1 çıktım. geçen takıma ekledin mi eklemedin mi bilmiyorum.Pazartesi bildirimlerini bu hafta son kez yapıyoruz kızlar. Haftaya yapmayacağız. Bir de öyle deneyelim bakalım cuma sonucunu nasıl etkileyecek. Bugün herkesten bildirim bekliyorum ama![]()
Menünü akşam yazacaksın canım. Ayrıca 5 eti burçak ne yaaaaa? Bu hafta listeye giremezdin çünkü eski bildirimin yoktu. O yüzden listede değilsin. Takım kuralları ilk sayfamızda yazılı. Sana torpil yapmayacağımgünaydın laydiim. ben yuvaya döndüm. kiloma da baktım 63,1 çıktım. geçen takıma ekledin mi eklemedin mi bilmiyorum.
şu ana kadar yediklerim: 5 eti burçak + 2 çay + 1 kremalı nescafe
öğlen yemeğine salata yerim. akşamına da 1 kase tarhana çorbası. arada bir de türk kahvesi yapabilirim
benim bugünkü menüm bu kadar. spor yaparsam yazarım. başka bir şey var mıydı kaptannncııımmmmm
Eridi o kaloriler kalmadı merak etme senkaptancım bir de aklıma şey takıldı. muzların içine konulmuş petitoları, ateşte kızartıp yiyince kaç kalori oluyordu onalr![]()
Kilo bildirimi
Cuma 88.700
Pazartesi 88.00![]()
Maşallah maşallah bu ne güzel bir sonuç böyle harikasın cankızzzzzzzz![]()
Yavaş yavaş değil gayet güzel gitmeye başladı canım. Sen kilo verdikçe ben nasıl mutlu oluyorum anlatamam.Cumaya kadar çok dikkat edicem ins 87 olurum
Coook mutlu oluyorum ya gidiyor yavaş yavaş
Yavaş yavaş değil gayet güzel gitmeye başladı canım. Sen kilo verdikçe ben nasıl mutlu oluyorum anlatamam.![]()
kızlar kepimi almışım
başta kaptanımız ve siz değerli takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
takım olmazsak tek başıma yapamazdım