- 11 Ekim 2016
- 1.076
- 2.598
- 53
Kartalın ve adının yanına çok yakışmış arkadaşım ne güzel tekrar tebriklerkızlar kepimi almışım
başta kaptanımız ve siz değerli takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
takım olmazsak tek başıma yapamazdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kartalın ve adının yanına çok yakışmış arkadaşım ne güzel tekrar tebriklerkızlar kepimi almışım
Günaydın canım
Yuh Burcu napmışsınCumaya ne yap ne et kilo ver mutlaka
Daha yolun çok başındasın canım artık pideleri felan bırakman lazım. Lütfen dikkatli ol cumaya kadar.
Hafta sonum çok dolu doluydu kızlar gelemedim o yüzden. Dışarıda olunca şarj sıkıntısı, internet sıkıntısı derken KK ya sıra gelmedi. Geçmişi okumadım. Yavaş yavaş okumayı düşünüyorum. Tahmin ediyorum ki menülerin bir çoğu kaçamaklı sıkıntılı. Gelen + kilolardan belli oluyor zaten. Dün dün de kaldı. Bu gün yeni bir gün yeni bir haftanın başlangıcı. Cumaya 4 günümüz var. Şu dk itibariyle ağzına kaçamak sürenin vay haline. Cumaya herkesten en az 500 gr bekliyorum. Herkes ona göre ayarlasın kendini olur mu![]()
Günaydın kızlar ben geldim
Çok kötü birkaç gün geçirdim, tabi bu bana dolaptaki hiçbir koyafetimin olmamasıyla başladı. Düğün vardı ve ben düğüne kot pantolon bluz ile gittim. O da yetmezmiş gibi pantolonuma birisi yemek döktü. Kendimden o kadar utandımki çıkıp oynamadım bacaklarkmın bu halini insanlar görmesin diye. Çünkü çok kalınlar
Bir de sabah tartıya çıktım ve 66 kilo gösterdi. Çok çabuk morali bozulan biriyim zaten,
Resmen nedret ediyorum kendimden, vücudumdan.
Ve haftasonu toplasanız 2 lt su içmişimdir. Ancak şimdi bir defter aldım ve ne var ne yok yazacağım ona. Ne yedim ne kadar hareket ettim ne kadar su içtim vs vs. Çünkü biliyorum bu psikolojimin bir adım ötesi daha fena şeyler getirecek bana.
Günaydın kızlar ben geldim
Çok kötü birkaç gün geçirdim, tabi bu bana dolaptaki hiçbir koyafetimin olmamasıyla başladı. Düğün vardı ve ben düğüne kot pantolon bluz ile gittim. O da yetmezmiş gibi pantolonuma birisi yemek döktü. Kendimden o kadar utandımki çıkıp oynamadım bacaklarkmın bu halini insanlar görmesin diye. Çünkü çok kalınlar
Bir de sabah tartıya çıktım ve 66 kilo gösterdi. Çok çabuk morali bozulan biriyim zaten,
Resmen nedret ediyorum kendimden, vücudumdan.
Ve haftasonu toplasanız 2 lt su içmişimdir. Ancak şimdi bir defter aldım ve ne var ne yok yazacağım ona. Ne yedim ne kadar hareket ettim ne kadar su içtim vs vs. Çünkü biliyorum bu psikolojimin bir adım ötesi daha fena şeyler getirecek bana.
yıkatmaktan başka çaresi yok bence canımYa arkadaslar su halının tuylenmesinden bıktım supuruyorum 1 saat sonra yine ayni. Bana akil verin ben naapayim?? Yikatmaya vermeden evde bi cozum arıyorum tecrübeli bayanlar bilginize ihtiyacim varrr
ne güzel bir uyarıHafta sonu sessiz olması çok normal canım fazla takılmayın o konuya. Havalar güzel herkes ailesiyle birlikte. Vakti zamanı olan gelir nasılsa. Artık haftasonu kaçamak yapmayında demicem herkes yapıyor ben ne kadar desende. Bari az yapınSonra cumaya toparlayamıyoruz
![]()
tebrikler cankız süpersinAyyy coook mutluyummm
Yine kilo vermisimmm :)
geçmiş olsun canımKızlar çok hastayım grip olmuşum aslında dünde hastaydım ama bu kadar değildi iştahımda sıkıntı yok oturduğumda anlıyorum çok hasta olduğumu ama gidip gelince sanki biraz hafifliyor kızımda durmuyor
Yani anlayacağınız başımı yastığa bile koyamıyorum sayesinde
kolay gelsin canımBu arada kızlar ayın 15 i olduğu için işlerim çok yoğun. Nöbetler geldi, yolluklar var bir de teminat mektupları. Masamın üzeri iş yığılmış vaziyette. Şeytan diyor bırak ne var ne yoksa git bi ormana yerleşŞaka şaka daha o aşamaya gelmedim ama gelmem yakındır. Zaten çoluk çocuk olmasa istifa edip dünya turuna çıkacak kapasitedeyim. Şimdi ki aklım 10 yıl önce olsa şimdiye biterdi dünya turu. Bana göre değil aynı yerde yıllarca yaşamak. Az daha yazarsam saçmalayacağım. En iyisi ben işlere döneyim. Dua edin bana da çabuk bitsin şu an gözümde dağ gibiler
![]()
zerracım tebrikler canımkızlar kepimi almışım
@muh_seyda @Kriziantemcicegi @umudum2 @polokey2244aylahl
Nurdan1616 Nerdesiniz kızlar uyanın bakim
![]()
Kilo bildirimi
Cuma 88.700
Pazartesi 88.00![]()
o zaman kısalacak gibi canımBenim mezun olmama çooooook var cnm :)
teşekkür ederim nurdanım inşallahCanım kepin hayırlı olsun darısı bizim başımıza
kötü kısmı eve gelince neyse gezmişsiniz o da olacak9 da kalktım kaptanım hafta sonu annemlerin yazlıktaydım
malum çamaşır yıka ütüle ev işi hafta sonu iyi geçiyorda eve dönünce iş güç bitmedi hala
Çocuklar da bende çok eğleniyoruz orman dağ bayır
gelince eve acısı çıkıyor ama değer
Kartalın ve adının yanına çok yakışmış arkadaşım ne güzel tekrar tebrikler
sağol canım inşallahzerra tebrik ederim cnm benim darısı hepimize olsun
sağol tatlımyıkatmaktan başka çaresi yok bence canım
ne güzel bir uyarıçok güldüm
tebrikler cankız süpersin
geçmiş olsun canım
kolay gelsin canım
zerracım tebrikler canımkendim mezun olmuş kadar sevindim
![]()
tebrikler canımsabahtır kilo bildirimi yapamadım -100 benimki de
moralini bozma canım.. 1.5 artıları eksiye çevirdiğim zamanlar olduBen artı çıktım ya
Neden böyle oldum acaba.
İki hafta çok iyi verdiğim için bu hafta veremicem galiba off kızlar kınamıza az kaldı sadece 15 gün 70 olmam imkansız galiba![]()
Olsun olsun gezmek iyidir. Bizi bi görseniz üzerimizde ne var ne yok is kokuyor. Bir sürü çamaşır oldu yine yıkanacak. Benim çamaşırlarım yıka yıka bitmiyor sizde de oluyor mu öyle9 da kalktım kaptanım hafta sonu annemlerin yazlıktaydım
malum çamaşır yıka ütüle ev işi hafta sonu iyi geçiyorda eve dönünce iş güç bitmedi hala
Çocuklar da bende çok eğleniyoruz orman dağ bayır
gelince eve acısı çıkıyor ama değer
Mezun olur olmaz ilk deneyeceğin şey olsun. Yok böyle bi lezzetÇok güzel görünüyor du hedefime ulaşınca bende denesemmi acaba![]()
Kendini öyle şartlandırma 70 olamazsan bile çok yaklaşırsın. Vereceğini düşün. Veeeee kaçamak yapma.Ben artı çıktım ya
Neden böyle oldum acaba.
İki hafta çok iyi verdiğim için bu hafta veremicem galiba off kızlar kınamıza az kaldı sadece 15 gün 70 olmam imkansız galiba![]()
Ben artı çıktım ya
Neden böyle oldum acaba.
Bence süper canım lütfen pes etme gerçekten çok iyi gidiyorsun
o zaman kısalacak gibi canım
teşekkür ederim nurdanım inşallah
kötü kısmı eve gelince neyse gezmişsiniz o da olacak
sağol canım inşallah
sağol tatlım
tebrikler canım
geçen hafta az diye üzülüyordun
bu cuma inşallah güzel bir rakam gelecek
moralini bozma canım.. 1.5 artıları eksiye çevirdiğim zamanlar oldu
Pazartesi tartılma meselesine kimse cevap yazmamış. Ne dersiniz tartılmaya devam edelim mi?
Bu arada ben de +500 deyim.![]()
Ben de kayısı çağlası yedikten sonra öyle oluyorum. Bu gün bir avuç yedim yine şişkinlik yapıyor. Bu arada eğer bol kıyafet giyersem kendimi şişman hissediyorum. Ne kötü bir duyguYa benim karnım bugün çok şiş neden olabilirki
bendede oluyor bazen kendimi kilolu hisssediyorum bazen çıbık gibiBen de kayısı çağlası yedikten sonra öyle oluyorum. Bu gün bir avuç yedim yine şişkinlik yapıyor. Bu arada eğer bol kıyafet giyersem kendimi şişman hissediyorum. Ne kötü bir duygu![]()